Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - charist

Σελίδες: [1]
1
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum . Πρώτη φορά που γράφω εδώ μιας και το τελευταίο μήνα έχω απελπιστεί να ψάχνω και να τρέχω με αποτέλεσμα από αυτά που διαβάζω να έχω μπερδευτεί χειρότερα. Θα τα πάρω από την αρχή.
Όλα ξεκίνησαν πριν κανένα μήνα περίπου όταν είχα κάτι εμετούς και οξύ πονόκοιλο(έχω και σπαστική κολίτιδα ) . Να μη τα πολυλογώ ο γιατρός μου πε μια καλή δίαιτα και όλα υποχώρησαν(πίστευα ότι ήταν γαστρεντερίτιδα) ενώ μετά από μια βδομάδα μου πε να κάνω επαναληπτικές αιματολογικές .Αφού κάνω τις επαναληπτικές τα λευκά είχαν μείνει σταθερά στα 22.000 . Με το που πείρα τα αποτελέσματα πήγα κατευθείαν στο γιατρό και μου είπε ότι φοβόταν για σκωληκοειδίτιδα (είχα και πόνο κάτω δεξιά μικρό αλλά είχα) .Αφού κάνω αξονική άνω-κάτω κοιλίας με διώχνει και μου δίνει μια αντιβίωση .
 Μέρα με τη μέρα όμως ο πόνος κάτω δεξιά όλο και μεγάλωνε μέχρι που έγινε ανυπόφορος . Αφού μου πε πάλι να μην ανησυχώ πέρασα κανά 2 βδομάδες έτσι .Τελικά ο πόνος  μετατοπίστηκε πάνω από τα γεννητικά όργανα και μετά στους όρχεις και συγκεκριμένα στο δεξί (έκανα αιματολογικές και βγήκαν καλές ) . Έμεινε ο πόνος εκεί για καμιά βδομάδα και επέμενε και μέρα μέρα τη μέρα χειροτέρευε . Μετά από όσα διάβασα στο ίντερνετ τρελάθηκα και αγχώθηκα περισσότερο .
 Πείρα τηλέφωνο το γιατρό μου και μου πε να πάω στα επείγοντα . Πηγαίνοντας και εξηγώντας τους το ιστορικό μου παν να κάνω εισαγωγή να με ψάξουν .
Έκανα εισαγωγή και αφού μου έκαναν υπερηχογράφημα και triplex οσχέου , κολονοσκόπηση  (λόγο των πονόκοιλων που δεν έφευγαν ) και αφού μου έδωσαν αντιβίωση αυτό κάπως υποχώρησε και με έδιωξαν με όλες τις εξετάσεις καθαρές. Ο ουρολόγος μου πε με αξονική, υπερήχους και αιματολογικές  να μην ανησυχώ γιατί  δεν ήταν κάτι σοβαρό ( ή κάποια λοίμωξη ή κάποιος μικροτραυματισμός ) .
Μετά από 2 μέρες όμως οι πόνοι επανήλθαν μέχρι που μια μέρα που περπάτησα πολύ έγιναν ανυπόφοροι . Πείρα τηλέφωνο το γιατρό και μου πε ότι μπορεί να ταν από το άγχος μου (σωματοποίηση) .
Σόρρυ κιόλας αλλά δε τρελάθηκα έτσι στα καλά του καθούμενου μια μέρα . Πήγα σε ορθοπεδικό και αφού με εξέτασε μου πε ότι είναι τενοντίτιδα και αντανακλά εκεί  και μάλλον με την ξεκούραση στο νοσοκομείο (4 μέρες) ηρέμησε . Να σας πω το παρατήρησα και το πίστεψα γιατί όποτε πολυπερπάταγα με ξανάπιανε .
Έφθασα χθες πάλι να χω τους ίδιους πόνους αλλά πάλι άρχισα να χω αμφιβολίες .Σόρρυ που σας κούρασα αλλά έχω απογοητευτεί ούτε  έξω δε βγαίνω και με την εξεταστική τώρα ούτε να διβάσω δε μπορώ . Υπάρχει περίπτωση όντως να ναι τενοντίτιδα ή τέλος πάντων κάτι ορθοπεδικό (το χει παρατηρήσει κανείς σας ). Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να μην σας πολυκούρασα!! :)

Σελίδες: [1]