Δυστυχώς έχω φτάσει στα όρια μου. Μετά από ένα μήνα τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει. Γίνονται εντονότερα δε. Κάθε 10 λεπτά τουαλέτα και καθιστός γιατί πονάω όρθιος. Με το ζόρι πια βγαίνουν ούρα, διακοπτόμενη ούρηση στο φουλ. Διχαλωτή συνεχώς, ή χειρότερα (στάζει).
Ράκος κυριολεκτικά. Δεν μπορώ πια να κάνω τίποτα. Κουνιέμαι και πονάω.

Ο ομοιοπαθητικός μου είπε ότι έχω candida στο φουλ στο έντερο.
Ότι παλιά υπήρχε ουρελόπλασμα το οποίο δεν υπάρχει πια μεν, αλλά έχει αφήσει άσχημα κατάλοιπα. Μέθοδος βιοσυντονισμού. Τεστ επιτόπου με μαγνητικά πεδία! και μπουκαλάκια με μικρόβια/βακτηρίδια! Οι καλλιέργεις δεν βγάζουν συχνά την ύπαρξη μικροβίων μου είπε έστω και των γνωστών αυτών χλαμυδίων/μυκόπλασμα/ουρεόπλασμα/κτλ). Μου έδωσε 2 χαπια ημερισίως για το ουροποιητικό γενικότερα (2η μέρα σήμερα, αλλά έχω αρκετές επιφυλάξεις για την όλη διάγνωση η οποία μπορεί τελικά να προέκυψε λόγω πιθανοτήτων και στατιστικής ας πούμε). Και βέβαια βρήκε και το συκώτι σε κακή κατάσταση όσον αφορά την χρόνια χρήση φαρμάκων. Αλλά πάλι τι; Ο γαμημένος ο πόνος θα φύγει; Μακριά απο αντιβιωτικά έ; Καλό να το λέμε.

Και ο λόγος είναι ο πόνος. Ο οποίος με έχει τρελάνει, τόσο επειδή πονάω, αλλά πιο πολύ επειδή δεν μου λέει κανείς τι έχω. Είναι προστατίτιδα τελικά; Μήπως κάτι άλλο σοβαρότερο; Αυτη η διχαλωτή ούρηση δεν με αφήνει να ηρεμήσω. Ξαναέγραψα στο παρελθόν για υποψίες στένωσης ουρήθρας.
Γιατί διάλο αυτή η διχαλωτή ούρηση με λίγη βέβαια ποσότητα ούρων; Εδώ στο φόρουμ μόνο 2-3 αναφορές σε διχαλωτή ούρηση. Και αυτή η διακοπή της ούρησης συνεχώς;

Δεν γίνεται ρε παιδιά. Δεν γίνεται ρε γμτ.

Και ας απαντήσει κάποιος αν ξέρει για τα 3 ερωτήματα που έθεσα στο προηγούμενο ποστ μου. Να χαρείτε δλδ.

Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

#16 21 Νοεμβρίου, 2014, 08:22:11 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 21 Νοεμβρίου, 2014, 09:22:55 ΜΜ από Hyper Ban
Χαίρεται Νοrdic

Απάντηση στα προηγούμενα ερωτήματα σου:

1.
Όπως έχεις πεί και ο ίδιος ,έχει κάνει κατάχρηση απο αντιβιωτικά ,αντιβιωτικά υσχυρά που φτάνουν και χτυπούν μέχρι και νευρολογικά .Γιατί όχι και ολόκληρο το σώμα ;Τοξικότητα αυξημένη ίσως να σου συμβαίνει απο την χρόνια χρήση αυτών ,όπως και αυτό αν μεταφράζεται ...Πιστευώ πως όλα αυτά ,μερικά απο τα οποία συνέβεναν και σε εμένα παλιότερα και σε μεγαλύτερο βαθμό τότε απο εσένα ,οφείλονται περισσότερο στις κινολόνες και όχι στα alpha-blockers ...Κάνε μία έρευνα για αυτές και θα με θυμηθείς ...

2.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ,δεν γνωρίζω .

3.
Να συμβουλευτείς τον γιατρό σου επι τούτου αν και το norgesic σωστα σου χορηγήθηκε , πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την νευρομυική  φύση της πάθησης και πως κατά μία ένοια αυτό που έχουμε πάθει είναι μία εσωτερική θλάση των μύων της λεκάνης και κυρίως αυτών του σφιγχτήρα μυ και γύρω ...

4.Γιατί όχι ;


Όσον αναφορά τα υπόλοιπα :

0.Ιστορικό κατάθλιψης ή κάποιας άλλης σχετικής νόσου ;
1.Απο άγχος πως πάει ;
2.Γυμνάζεσαι ;
3.Διατροφολογικά ;
4.Το ύψος σους και  τα κιλά σου ποιά είναι ;
5.Κάθεσαι ώρες σε ένα γραφείο;
6.Τι είδους δουλειά κάνεις ;
7.Κοιμάσαι κανονικά ;
8.Φρούτα τρως;
9.Γλυκά;
10.Σεξουαλικές σχέσεις ;
11.Με τον αυνανισμό πως τα πας ;Ποιά ειναι η συχνότητα αυτού εβδομαδιέως;Ποια είναι η ηλικία σου ;
12.Με την τουαλέτα τις σχέσεις έχεις ;Αφοδεύεις με πρόγραμμα ; Ή όποτε να΄ναι ;
13.Έχεις κάνει ποτέ ουροομετρία .Αν η ουροομετρία δεν δείξει βλάβη στην ουρήθρα ,η κυστεοσκόπηση είναι περριτή .Να μην το κάνεις αυτό ,η παραπάνω μέθοδος είναι εγγύηση .Η κυστ/ηση είναι πανάκριβη , μπορέι να διημιουργήσει βλάβεις στην ουρήθρα και στον αυχένα  και πονάει πολυ. Η διχαλωτή ούρηση ,όσο περίεργο και αν σου φαίνεται μπορεί να οφείλεται σε γεμάτους ένταση μύες στην περιοχής της πυελού και όχι σε στένωση ..
Αυτό τον καιρό παίρνεις κάποιου έιδους alpha blockers ;
Αν όχι να πάρεις ,θα βοηθηθείς σε μεγάλο βαθμό ελπίζω...

Καλή δύναμη και θα πάνε όλα καλά ,θα δείς .
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

#17 21 Νοεμβρίου, 2014, 10:47:04 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 21 Νοεμβρίου, 2014, 10:59:15 ΜΜ από Nordic
Xίλια ευχαριστώ hyper.

Aν και πιστεύω ότι τα ερωτήματα τα οποία εσύ θέτεις είναι για να απαντήσω στον εαυτό μου, για χαριν ης πληροφορίας θα τα απαντήσω και εδώ, αν και τα περισσότερα είναι ήδη απαντημένα στα προηγούμενα  μου σχόλια.

0. Ναι υπάρχει, άλλωστε έπερνα και αντικαταθλιπτικά. Πιστεύω όμως δε λόγω του χαρακτήρα μου ότι ζει και βασιλεύει βαθιά μέσα μου.
1. Φουλ. Αδικαιολόγητο και μη. Υπάρχουν στιγμές που καταλαβαίνω το "ρεύμα" να με διαπερνάει στην κυριολεξία.
2. Όχι τακτικά.
3. Μια κανονική διατροφή της εποχής θα έλεγα. Κρέας, σουβλάκια, φασολάκια, φασόλια, αρακάδες, ζυμαρικά, κοτόσουπες, αυγά, ψάρια, σαλάτες, ρόκες, ντομάτες, μήλα πορτοκάλια, μπανάνες, ψωμιά.
4. 1.83cm 73-77 κιλά παίζω. Τώρα 75.
5. Ναι δυστυχώς
6. Γραφείου δυστυχώς.
7. Σε ώρες ναι. Πιθανολογώ όμως σε ποιότητα είμαι πολύ πίσω.
8. Ναι
9. Εκτός από σοκολάτες, όχι.
10. 1-2 φορές σεξ το μήνα και πολύ είναι.
11. Συνέπεια του απο πάνω είναι να αυνανίζομαι αρκετά συχνά, με πολλές διακοπές εσκεμμένες μέχρι να τελειώσω. Ίσως παίζει τον ρόλο του. Σαρανταρίζω τον Μάρτιο.
12. Οι κενώσεις είναι μάλλον ακανόνιστες. Υπάρχουν μέρες που πάω κάθε βράδυ, υπάρχουν μέρες που πάω και 2 φορές, υπάρχουν και περίοδοι που πάω κάθε 2η η 3η μέρα δυστυχώς. Το τελευταίο είναι και το πιο συχνό όμως.
13. Όπως ανέφερα σε παλιό ποστ μου "Και το αύριο ήρθε. Υπέρηχο πριν για να διαπιστώσει πόσα ούρα έχω. Πραγματοποιω τον έλεγχο. Άσχημα απότελέσματα. Μaximum flow=18ml/sec. Average flow=3ml/sec!!
Αποφρακτικός μέχρι αηδίας δηλαδή.. :-\
Βγάζω 212 ml.
Στον υπέρηχο της κύστεως αμέσως μετά, ο όγκος των ούρων εντός της είναι περίπου 75-80ml. Δεν είναι καλό αυτό μου λέει. Κρατάς αρκετά ούρα στην κύστη σου. Οπότε θέλω δεν θέλω, μ' αρέσει δεν μ' αρέσει πρέπει να πάρει φαρμακευτική αγωγηηηηή!
Xatral ένα την μέρα για έξι μήνες που λέει."

Δεν μου είχε αναφέρει τίποτε για ουρήθρα. Παραμόνο με ρώτησε αν είχε μπει παλιά εργαλείο/καθετήρας κτλ. Όχι. Αλλα εγώ την ουρήθρα χαμηλά στη βάση εκεί που ξεκινάνε οι όρχεις την νοιόθω μονίμως υγρή και ευαίσθητη στο άγγιγμα. Πράγμα που δεν το νοιώθω καθόλου αμέσως μετά την ούρηση αλλά για βαριά 5 λεπτά. Μετά τα ίδια. Λες και διαπερνάνε ούρα τον προστάτη και μένουν εκεί. Δεν ξέρω.

Βέβαια τον Ιούνιο και πρόσφατα που πήγα δεν κρατούσα ούρα στην κύστη μου είπε, αλλά φυσικά την κύστη την αδειάζω σε 3-4-5-10-100 φορές. 2 γραμμάρια κράτησε η κύστη την τελευταία φορά, πριν και μετά την μάλαξη. Το θεμα είναι ότι όταν πας 10 φορές τουαλέτα για να αδειάσεις ένα και μόνο ποτήρι νερό που ήπιες το προηγούμενο βράδυ, ε δεν μπορεί! 12 ώρες ένα ποτήρι νερό (ή ότι είναι να φύγει τέλος πάντων από αυτό), κάπου είναι αποθηκευμένο αν δεν είναι στην κύστη που είναι; Και κυριολεκτώ. Χθες βράδυ ήπια νερό στις 10. Πέφτω στο κρεβάτι κατά τις 01.00 και μετά ξαναήπια νερό στις 12.00 το μεσημέρι. Δύο οι φορές ξύπνησα την νύχτα, και μετά το πρωινό ξύπνημα στις 9 περιπου, ανάθεμα με και αν θυμάμαι πόσες φορές πήγα τουαλέτα.


Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Νοrdic
Όπως σε ακούω ,μου κάνει για ασθενής κατάλληλος για την εφαρμογή του πρωτόκολλου wise&anderson .
Aν η Θεσ/νικη δεν σου πέφτει μακριά πετάξου μία βόλτα ως τον κ.Ζουμπο . Δεν σημαίνει απαραίτητα όμως να ξέρεις πως είσαι κατάλληλος .Αξιολογήσε πρωτα απο τον γιατρό και μετά ο γιατρός κρίνει και σου προτείνει αντιστοίχως .Δεν είναι σαν τον μπαγλαμα τον Ακατάν ,που έχει το βρωμοδάχτυλο του σαν μόνη λύση . . .
Λες ΄΄αν και τα περισσότερα είναι ήδη απαντημένα στα προηγούμενα  μου σχόλια ΄΄ .Δεν είμαι γιατρός σου για να διαβάσω το ιστορικό σου και να αποφανθω , απόψεις ανταλλάσουμε και απλά τυγχάνει εγώ σε αυτόν τον τομέα να είμαι λίγο πιο έμπειρος απο εσένα .
Φιλικά .
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

Tι γίνεται ρε γμτ; Σε νέα καλλιέργεια σπέρματος που έκανα (στο ίδιο εργαστήριο) βρέθηκε σταφυλόκκοκος! Τι μπέρδεμα κι αυτό τώρα. Τόσο καιρό δεν πήρα τίποτα επειδή δεν έδειξε κάτι!#!@$%@. Και τώρα παίρνω;

Οπότε εκτός από το ρινικό έκκριμα το καλοκαίρι (τα συμπτώματα υπαρχουν ακόμα φυσικά) βρέθηκε και στο σπέρμα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο τώρα αυτό. Στο μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο άνετοι είναι οι γιατροί γενικώς όταν σου λένε ότι είναι πολύ συχνό εύρημα και τις περισσότερες φορές είναι εύρημα δερματικό που τυχαία βρίσκεται στο δείγμα κτλ κτλ.
Πόσο "χαλαρός" μπορεί να είσαι τώρα δλδ;
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Δεν σου απαντάει κάποιος διοτί αυτό που σου συνέβη έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φορουμ .
Ο σταφυλόκοκκος πιθανότατα να είναι επιμόλυνση απο τα χέρια σου ,ακόμα όμως και απο την κλανιά σου μπορέι ένα μείγμα να επιμολυνθεί .
Τα χέρια σου τα απολύμανες πριν δώσεις δείγμα ;
Το όργανό σου ;
Το καπάκι όταν το έκλεισες πρόσεξες μην πιάσεις την μέσα μεριά του ;

Μην σε πιάνει τόσο πανικός για τα μικρόβια ,διοτί όπως και το έχουμε χιλιοπεί ίσως να είναι και η τελευταία αιτία για την πάθηση μας

Ξεκίνα να διαβάζεις το φόρουμ απο την αρχή ,θα σε βοηθήσει να βγάλεις άκρη .Φανατίσου λίγο με την φάση της πάθησης και στρίμωξε την μεθοδικά .Το να κυνηγάς αόρατους εχθρούς δεν θα σου βγεί σε καλό .
Κουράγιο και ... Διάβασμα.
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

#21 29 Νοεμβρίου, 2014, 02:08:45 ΠΜ Τελευταία τροποποίηση: 29 Νοεμβρίου, 2014, 02:15:47 ΠΜ από Nordic
Hyper

Κάπου σε ένα άλλο σου ποστ είχα διαβάσει ότι κάποιοι το συγκεκριμένο μικρόβιο το αγνοούν, κάποιοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν. Φαντάζομαι για την προστατίτιδα και ΜΟΝΟ.

Άλλα ότα γενικά σαν οργανισμό μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας όπως είδα σε πολλά links δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου μα καθόλου το "αγνοούν". Όταν βγάζει κάτι μια καλλιέργεια από υγρό του σώματος σου και βγάζει τέτοιο εύρημα, ακόμα και από τα χέρια σου όπως σωστά επισημαίνεις ότι μπορεί να γίνει, δεν είναι ανησυχιτικό; Πόσο μεν αν έχεις χαμηλό ανοσοποιητικό λόγο  stress, λήψης φαρμάκων κλπ.

Πάντως για να γυρίσουμε σε μένα, ο ουρολόγος "πάντρεψε" το αντιβιόγραμμα με αυτό που είχα βρει από το ρινικό έκρημα μου έδωσε vibra για 24 μέρες. Και ομολογώ ότι ανυσυχώ και μπερδεύομαι πολύ με τα περι ανθεκτικότητας στα διάφορα αντιβιωτικά που λέτε. Δεν ξέρω αν είναι η ώρα να επισκεφτώ κάποιον λοιμοξιολόγο.
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

#22 01 Δεκεμβρίου, 2014, 08:30:05 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 01 Δεκεμβρίου, 2014, 08:46:20 ΜΜ από Nordic
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Καταλαβαίνω.

Επειδή απο χθες έχουμε πάλι επιτακτική συχνοουρία, θέλω να ρωτήσω κάτι.

Πολλοί λένε να "κρατιόμαστε" και να βάζουμε προγραμμα στις ουρήσεις μας, έστω και τις αυξημένες σε αριθμό ημερησίως. Κάθε 1.5, 2.5, 3 ώρε κτλ. Αυτό όταν υπάρχει το συναίσθημα της ούρησης οκ το καταλαβαίνω.

Όταν όμως νιώθεις υγρά να σου "γαργαλάνε" το πέος πχ τι κάνεις; Πρέπει να κρατιέσαι και τότε; Μήπως ναι μεν "εκπαιδεύουμε" την κύστη, αλλά επιβαρύνουμε τον προστάτη;
Αυτό που έχω διαπιστώσει σε μένα είναι ότι με πιάνει τρελός πόνος τη νύχτα μετά περίπου 5 λέπτά αφού ουρήσω. Δεν ξέρω αν φταίει η οριζόντια θέση σε συνάρτηση με την μειωμένη λειτουργία τοθυ οργανισμού εκείνη την ώρα. Επίσης στο κρεβάτι και γενικά σε ξαπλωμένη θέση, πονάω λιγότερο αν είμαι στο πλάι κουλουριασμένος. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που έχω το όλο σύστημα να "πατιέται" ανάμεσα στους μηρούς, αλλά με βοηθάει. Αν είμαι ανάσκελα πχ ο πόνος είναι πολύ πιο δυνατός.

Επίσης μια άλλη απορία είναι η εξής: Το τελευταίο διάστημα που πήγα, όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι δεν κρατάω ούρα και η κύστη είναι άδεια. Τώρα που πήρα το xtral και προφανώς τα συμπτώματα καταλάγιασαν λίγο, όταν έχω συχνοουρία (απο χθες το απόγευμα δλδ) παρατηρώ ότι ναι μεν αδειάζω κανονικά και αρκετά και με καλή ροή, ΑΛΛΑ στην επόμενη ούρηση που ενδεχομένως να είναι σε 1.5 ώρα το πολύ (εκτός αν κρατηθώ πολύ) θα βγάλω πάλι πολλά ούρα. Και ξανα λέω, άντε πριν λίγες μέρες μπορεί να είχα χαμηλή ροή, λίγα ούρα κτλ. Αλλά τώρα κατουράω σαφώς καλύτερα. Άρα εφόσον αδειάζει η κύστη, που διάολο βρίσκω πάλι τόσα ούρα μέσα σε 1.5, 2 ώρες δεδομένου ότι τα υγρά που πέρνω είναι περιορισμένα;

Υπάρχει περίπτωση το σφύξιμο να γίνεται μέσα στην ουρήθρα; (όχι από στένωμα, αλλά από μυική σύσφιξη ας πούμε).

Κάτι άλλο. Είναι τελικά καλύτερο σε περιόδους συμπτωμάτων η ούρηση να γίνεται απο καθιστή θέση όπως έχει ειπωθεί στο φόρουμ ή όχι;

Ένα περίεργο. Αν για τον Χ,Ψ λόγο συμβεί στύση κατά την διάρκεια επιθυμίας για ούρηση, ο πόνος φεύγει. Εδώ σε θέλω κάβουρα... :-\

Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

#23 02 Δεκεμβρίου, 2014, 06:57:50 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 02 Δεκεμβρίου, 2014, 07:05:55 ΜΜ από Hyper Ban
Παράθεση από: Nordic στις 29 Νοεμβρίου, 2014, 02:08:45 ΠΜ
Hyper

Κάπου σε ένα άλλο σου ποστ είχα διαβάσει ότι κάποιοι το συγκεκριμένο μικρόβιο το αγνοούν, κάποιοι το λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν. Φαντάζομαι για την προστατίτιδα και ΜΟΝΟ.
Πράγματι αυτό είχα γράψει .Ξέρεις όμως διαβάζουμε ,ζυγίζουμε καταστάσεις και αναβαθμίζουμε τις απόψεις μας βάση αυτών .Εγώ λοιπόν πιά πιστεύω ,πως οι περισσότερες των περιπτώσεων που ανευρίσκεται σταφυλόκοκκος είναι προιόντα επιμολύνσεις .
Και τι να σου κάνει ο λοιμωξιολόγος ; Πιστεύω πως η λύση είνα μπροστά σου και πως πολύ απλά δεν την βλέπεις ...Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο ,με πολύ αγχος , ελάχιστη σεξουαλική ζωή ,με κακής ποιότητα ύπνο,με αυξημένη συχνότητα αυνανισμού για την ηλικία του , με κακή ορθοπεδική στάση (προφανώς)πολλές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας λόγω δουλειάς και με ένα έντερο όχι και τόσο ρυθμισμένο  και με κενώσεις σαν σε  δυσκοίλιου ανθρώπου ανα 2-3 μέρες (ιδιαιτέρως κακό).
Εσύ πιθανολογείς πως έχεις μικρόβια που σε κατατρώνε και ελπίζεις πως ένα φαρμακευτικό σχήμα θα σε κάνει καλά ,χωρίς να αλλάξεις ή να βελτιώσεις τίποτα απο τα παραπάνω ...
Δυστυχώς έτσι είναι , είδες πιο πάνω και μόνος σου ...
Φιλικά ,σταμάτα να κυνηγας μικρόβια και διόρθωσε αρκετά ότι πραγματικά αποφεύγεις να αποδεχτείς πως σου συμβαίνει ...
*Επίσης ,σε μία προηγούμενη σου απάντηση στην δική μου ερώτηση περι αυνανισμού κτλ ,λες :
Συνέπεια του απο πάνω είναι να αυνανίζομαι αρκετά συχνά, με πολλές διακοπές εσκεμμένες μέχρι να τελειώσω. Ίσως παίζει τον ρόλο του. Σαρανταρίζω τον Μάρτιο.
Τι εννοείς ; Γιατί διακοπές ,δεν καταλαβαίνω;Πως συσχετίζεις την ηλικία ;
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

Διακοπές κατά την διάρκεια του αυνανισμού εννοώ.
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

#25 03 Δεκεμβρίου, 2014, 08:17:53 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 04 Δεκεμβρίου, 2014, 01:42:28 ΠΜ από Hyper Ban
Παράθεση από: Nordic στις 02 Δεκεμβρίου, 2014, 09:14:03 ΜΜ
Διακοπές κατά την διάρκεια του αυνανισμού εννοώ.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω .Αναφέρεσαι σε κάποιου είδους δυσλειτουργία ;
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

E βρε πασάμ που λέει και ο ουρολόγος μου.
Εννοώ ότι σταματάω την "διαδικασία", για να κρατήσει πιο πολύ η ευχαρίστηση και καλά....Αλλιώς η εκπσερμάτιση είναι στο λεπτό.
Πόσο πιο λεπτομέρεια θες να σου πω δλδ; Θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος.  :P
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

#27 04 Δεκεμβρίου, 2014, 01:48:59 ΠΜ Τελευταία τροποποίηση: 04 Δεκεμβρίου, 2014, 07:50:47 ΠΜ από Hyper Ban
Παράθεση από: Nordic στις 03 Δεκεμβρίου, 2014, 10:23:30 ΜΜ
E βρε πασάμ που λέει και ο ουρολόγος μου.
.νοώ ότι σταματάω την "διαδικασία", για να κρατήσει πιο πολύ η ευχαρίστηση και καλά....Αλλιώς η εκπσερμάτιση είναι στο λεπτό.
Πόσο πιο λεπτομέρεια θες να σου πω δλδ; Θα μας παρεξηγήσουν στο τέλος.  :P
Ακόμα αδυνατω να κτλβω τον συσχετισμό σου με την ηλικία...
Δυστυχώς ομως πασαμ  ,ακόμα και με αυτό που σου αρέσει να  κανεις να ξερεις πως επιβαρύνεις την ηδη επιβαρυμένη  κατασταση .Το να παρατείνεις την εκσπερμάτιση είναι βλαβερό για τον προστάτη σουβ και τους μυες της περιοχης του...Αναφερεται σε πολλά site .
Μην ψαχνεσαι άλλο με μικρόβια ,η λύση ειναι μπροστά σου χρειαζεται απλα να ανοιξεις τα ματια σου .Καλή συνέχεια  .
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

Παράθεση από: Nordic στις 03 Δεκεμβρίου, 2014, 10:23:30 ΜΜ
Εννοώ ότι σταματάω την "διαδικασία", για να κρατήσει πιο πολύ η ευχαρίστηση και καλά....

Εκανα ακριβως το ιδιο για πολλα χρονια, κυριως για να ευχαριστω την παρτενερ αλλα και επειδη ειχα διαβασει οτι ετσι εξασκησε στον ελεγχο της εκσπερματισης . Ειδικα την περιοδο πριν αρχισουν οι πονοι που εχω μεχρι και σημερα (24ωρες το 24ωρο) το εκανα πολυ εντονα σε σημειο που να μην τελειωνω καθολου. Το εχω γραψει και στο ιστορικο μου.
Εμφανιση στα 31(Δεκ/13). Ενοχλησεις στο περινεο στο πεος, βαρος στους ορχεις, συχνοουρια πονος μετα την εκσπαρματωση. Χαμηλη λιμπιντο ενοχλησεις και μετριες στυσεις. Πονοι στην πλατη μεση. Εχει βρεθει εντεροκοκκος σε καλλιεργεια. Δοκιμη με αντιβιωση αποτυχημενη. Αντιμετωπιση κυριως με χαλαρωση και μειωση του στρες. Οι ενοχλησεις παραμενουν καθημερινα. Ισως επιχειρησω να καθαρισω τον εντεροκοκκο ..αλλα οχι για το πυελικο αλγος. Ειμαι σιγουρος πως το προβλημα ειναι μυοσκελετικο.

Αισθάνεται κανείς άλλος το πέος του (όρχις μαζί), γενικά την περιοχή κρύα; Όπως όταν αιθανόμαστε κρύα άκρα (χέρια-πόδια). Κακή αιμάτωση;

Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0