Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Μηνύματα - evans

196
Κώστα το ciproxin  θεωρείται αντιβιοτικό επιλογής για το e-coli.
Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να επαναλάβεις την καλλιέργεια, και αν ξαναβρεθεί, πρέπει να το καταπολεμήσεις πάλι, ίσως για μεγαλύτερο διάστημα, αυτό όμως θα το αποφασίσει ο γιατρός (αν δεν τον έχει βγάλει ήδη ο Άδωνις σε διαθεσιμότητα...)
Νομίζω ότι το μέλος του φόρουμ Βέρτης έχει το ίδιο πρόβλημα, δες λίγο παραπάνω στο ίδιο θέμα.
197
HyperBan η απάντηση στο ερώτημα που θέτεις είναι προφανής.
Λιγότερα μικρόβια, καλύτερο σπέρμα.
Για παράδειγμα σε εμένα που είχε βρεθεί μυκόπλασμα, μετά την κατάλληλη αντιβίωση (zithromax) η κινητικότητα του σπέρματος ανέβηκε σημαντικά.
Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και γιατροί που (δικαιολογημένα) κρούουν τον κώδωνα ειδικά στις μακροχρόνιες αντιβιώσεις με φθοριοκινολόνες (λόγω αυξημένης τοξικότητας) οι οποίοι λένε ότι το σπέρμα μπορεί και να χαλάσει...
Χαρακτηριστικά θυμάμαι ένα γυναικολόγο να μας λέει ότι το σπέρμα κατά τη διάρκεια βαριάς αντιβίωσης έχει αυξημένη τοξικότητα, και δεν συνιστά την περίοδο αυτή κατάλληλη για τεκνοποίηση, αλλά τουλάχιστον ένα μήνα αργότερα.

Κώστα θέτεις πολλά θέματα, όχι και τόσο εύκολα να απαντηθούν από μη γιατρούς.
Καταρχήν όταν λες ότι ο γιατρός του ΙΚΑ σας έδωσε θεραπεία, εννοείς αντιβίωση; Πήρες ποια και για πόσο;
Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι κολλάει η σύζυγος από εσένα και όχι εσύ από αυτή;
Δες λίγο εδώ: http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=51287
(αν της το πεις, πρόσεξε τον τρόπο που θα το πεις ...)
Η απόφαση τόσο για τεκνοποίηση όταν ή σύζυγος διαγνωστεί με e-coli όσο και για την αντιμετώπιση του e-coli εφόσον αυτό βρεθεί κατά τη διάρκεια της κύησης, ανήκει στο γιατρό.
Για το πρώτο οι απόψεις ποικίλουν, για παράδειγμα κάποιοι γιατροί λένε ότι δεν ενοχλεί όταν το μικρόβιο βρίσκεται σε χαμηλή ανάπτυξη. Άλλοι είναι κατηγορηματικοί και λένε όχι, ειδικά όταν υπάρχει εμφανής ουρολοίμωξη ή κολπίτιδα.
Για το δεύτερο (εμφάνιση κατά τη διάρκεια της κύησης), άλλοι συνιστούν ειδική αντιβίωση από το στόμα, άλλοι τοπική (κολπικά υπόθετα) και άλλοι ...τίποτα. Εξαρτάται και από την κλινική εικόνα, και κατά πως θα το εκτιμήσει ο κάθε γιατρός.
Οι εξωσωματικές είναι μεγάλο κεφάλαιο, στο οποίο ειλικρινά δεν έχω ιδέα, και δε μπορώ να σε βοηθήσω. Σε κάθε περίπτωση και με κάθε τρόπο, σας εύχομαι γρήγορα με μωράκι.
Αλήθεια, εσύ με το e-coli που βρέθηκε στο σπέρμα σου, έχεις συμπτώματα χρόνιας προστατίτιδας;
198
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό από Vento
14 Νοεμβρίου, 2013, 11:26:57 ΠΜ
Vento δεν το έχω διαβάσει κάπου, μου το έχουν πει γιατροί που επισκέφτηκα μετά τις μαλάξεις. Μου είπαν επίσης ότι είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να σπάσει κάποιο αγγείο. Βεβαίως εσύ αποφασίζεις, όμως θέλει πολύ προσοχή. Δεν αρνούμαι επίσης ότι πιθανώς κάποιοι να έχουν θεραπευτεί από τις μαλάξεις-αντιβιώσεις. Εδώ όμως δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Προσωπικά από εδώ και πέρα δεν εμπιστεύομαι εύκολα τόσο παρεμβατικές θεραπείες.
Το upoint system δίνει μια κατεύθυνση αιτίας (που μπορεί να είναι μία ή παραπάνω) και θεραπείας (που μπορεί να είναι μια ή παραπάνω) στους προστατιδοπαθείς, θα έλεγα και στους γιατρούς.
199
Vento σε ευχαριστώ. Δε θέλω να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, νομίζω δε μας βοηθάνε.
200
Φαέθων ποιοι είναι οι μικροβιοπαρμένοι και ποιοι οι νευρομυϊκοί στο φόρουμ που τσακώνονται;
Εγώ τον μοναδικό που βλέπω να τσακώνεται είσαι εσύ, όταν γράφεις ότι το πρόβλημα κατά 95% δεν είναι μικροβιακό, με εσένα όταν γράφεις ότι το 60% των ασθενών που επισκέπτονται τον Shoskes που κάνει καλλιέργειες, θεραπεύεται μόνο με αντιβίωση.
Σε ότι αφορά τους νέους ασθενείς ή όσους 'δυσκολεύονται να αποδεχθούν' (τι δημοκρατικό Θεέ μου, μου θυμίζει δελτία ειδήσεων του Σπύρου Χατζάρα στην κρατική τηλεόραση του 80) ότι το '95% των περιπτώσεων οφείλονται σε μη μικροβιακούς παράγοντες', ο μοναδικός που τσακώνεται είναι πάλι εσύ, που ενώ γράφεις ότι θες να τους βοηθήσεις, τους μέμφεσαι και τους εγκαλείς, ενίοτε τους προσβάλεις, κάθε φορά που τα γραφόμενά τους δε συμβαδίζουν με το '95% μη μικροβιακό'.
Αν νομίζεις ότι με τη στάση σου αυτή βοηθάς το φόρουμ να μεγαλώσει ή τους νέους ασθενείς να γράψουν, αλλά και εμάς που δεν έχουμε 'καταλήξει' σε μια 'θεωρία' (γιατί απλούστατα ΔΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΙΑ) να βοηθηθούμε, μάλλον κάνεις λάθος.
Το πρόβλημά είναι η ισχυρογνωμοσύνη και η εμμονή, είτε παλιότερα με τη 'μία', είτε σήμερα με την 'άλλη' άποψη.
Αν δεν το παραδέχεσαι, δεν πειράζει. Δεν ακυρώνει την προσφορά σου στο φόρουμ, πολύ σημαντική, που και εμένα έχει βοηθήσει στο να καταλάβω καλύτερα την πάθηση, και να διευρύνω κατά πολύ τους ορίζοντές μου σχετικά με αυτή.
Αν όμως το διορθώσεις, θα δεις ότι τα πράγματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στη συνολική προσφορά του καθένα στην κοινότητα θα πάνε καλύτερα.
Η συνολική προσφορά,  για μένα και πιστεύω για πολλούς που έχουμε ακόμα δρόμο με την πάθηση είναι πολύ σημαντική.
Πολύ απλά σημαίνει περισσότερα και πιο πλήρη ιστορικά, μεγαλύτερη συμμετοχή,  ανταλλαγή απόψεων, και ναι φυσικά, και αποτελέσματα εξετάσεων, μικρόβια και αντιβιώσεις.
Η συνολική προσφορά (ο καθένας με τον τρόπο του και όπως και όσο μπορεί), είναι η 'ισχύς εν τη ενώσει' στο οπλοστάσιο μας εναντίον της προστατίτιδας.
Και της 'μπροστατίτιδας' επίσης!
201
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό από Vento
11 Νοεμβρίου, 2013, 12:24:52 ΜΜ

''...πλεονάζουσα πίεση πράγμα που θεωρείται λάθος κατά τη συγκεκριμένη σχολή γιατί μπορεί να οδηγήσει σε flare-up (αναζωπύρωση των συμπτωμάτων λόγω υπερβολικής πίεσης σε trigger points). Κάτι ίσως αντίστοιχο με αυτό που συνέβη σ'εμένα με τις μαλάξεις του Ακατάν οπότε και μου εμφανίστηκε νέο σύμπτωμα: το τσούξιμο''


Πολύ σωστά! Σε εμένα να δείτε επιδύνωση των συμπτωμάτων, και σε ένταση, και σε έκταση. Κόλαση!
Vento, η διασπορά των μικροβίων εντός του προστάτη δε μας προβληματίζει;
Η μέθοδος αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν η λοίμωξη και η φλεγμονή έχουν αποκλειστεί. Και φυσικά από εκπαιδευμένο προσωπικό, με τη χρήση κάποιου αναγνωρισμένου πρωτοκόλλου (Wise-Anderson). Επίσης κατόπιν κατάλληλης διάγνωσης και αξιολόγησης.
Μιλώντας για μικρόβια, εγώ με εντερόκοκκο πήγα στις μαλάξεις-αντιβίωση(ciproxin), με εντερόκοκκο έφυγα. Είχα κάνει εξετάσεις και πριν και μετά. Ο εντερόκοκκος έφυγε (αν έφυγε) με κατάλληλη αντιβίωση. Σε μια βδομάδα  θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων.
Αφού σου αρέσει (και εσένα) ο Shoskes διάβασε και εδώ κάτι πολύ σημαντικό που όλοι στο forum θα πρέπει να διαβάσουν:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=666.0
202
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό από Vento
10 Νοεμβρίου, 2013, 01:10:48 ΜΜ
...και κάτι άλλο. Φαίνεσαι έξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος. Όμως όπως εσύ γράφεις στο ιστορικό σου, λίγο (λίγο;) αγχώδης. Μην αφήσεις κανένα ανόητο πανικό να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες ακυρώνοντας την εξυπνάδα και τη διάθεση για έρευνα που έχεις.
Και κάτι άλλο: Όλοι εμείς που έχουμε ένα ή περισσότερα μικρόβια στον προστάτη μας, δεν ανήκουμε σε κάποια 'περίεργη' ή 'σπάνια' ελίτ καταραμένων που πρέπει να υποστούν κάποια 'ειδική' θεραπεία για να απαλλαγούν. Αυτά τα έχουν πολλοί άνδρες, σε κάποιους κάνουν συμπτώματα, σε άλλους όχι. Έχουμε εντερόκοκκο και λοιπόν; ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! Δε μασάμε, και δε βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Θα έχεις και άλλη ενημέρωση, τώρα πρέπει να φύγω.
Μ Η Ν   Π Α Σ !
203
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό από Vento
10 Νοεμβρίου, 2013, 01:00:27 ΜΜ
Vento εγώ ούτε καν το 'συζητάω'. Σου λέω ένα κατηγορηματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ σαν της 28 Οκτωβρίου και πιο μεγάλο ΟΧΙ !
Μην πας. Δεν έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, έχω γράψει επανηλημένα στο forum για την αποτελεσματικότητα της πενικιλίνης στον εντερόκοκκο (augmentin). Διάβασε το ιστορικό μου, διάβασε και τις απόψεις στο φορουμ για τις θεραπείες με μαλάξεις. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον να μου πει πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι. Ο παθών μαθών. Δε θέλεις να ξέρεις πως είναι να πάθεις, πίστεψέ με.
204
Ευχαριστώ, ο στόχος μου ήταν να θίξω και άλλους μηχανισμούς δημιουργίας φλεγμονών.
Τώρα βέβαια αν τα πεις αυτά στον επόμενο μεγαλοϋδραυλικό που θα συναντήσεις, πάλι τρελό θα σε βγάλει. 'Μα τι μου λέτε κύριε' μπορεί να πει. 'Αφού δε βλέπω πυοσφαίρια στις καλλιέργειές σας΄!
205
Χρόνια Προστατίτιδα και Gram+  βακτήρια (εντερόκοκκος, σταφυλόκοκκος κλπ)

Στη μελέτη που περιγράφεται παρακάτω, οι ASHA R. SHAHED και DANIEL A. SHOSKES αποδεικνύουν πως η χρόνια προστατίτιδα και μάλιστα η περιγραφόμενη στην κατηγοριοποίηση του NIH (National Institutes of Health) ως 'μη μικροβιακή' (κατηγορίες ΙΙΙa και ΙΙΙb) σχετίζεται με την παρουσία gram+  βακτηρίων στο προστατικό υγρό.
Για τα gram+  βακτήρια μπορείτε να δείτε εδώ:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B7_%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC_%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BC

Τα μικρόβια αυτά αποικίζουν τον προστάτη μέσω της ουρήθρας, ειδικά σε προστατευόμενες βιομεμβράνες, και για μερικούς θεωρούνται 'μη παθογόνα' στη χρόνια προστατίτιδα.
Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τη μελέτη, ειδικά όσοι έχουν θετικές καλλιέργειες σε αυτά τα μικρόβια, αλλά και όσοι αμφισβητούν τη σχέση που έχουν με τη χρόνια προστατίτιδα (ειδικά τη 'μη μικροβιακή').

Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά ή απλώς ...βαριούνται, περιγράφω περιληπτικά:

Οι 100 άνδρες με χρόνιο πυελικό άλγος (κατηγορίες ΙΙΙa και ΙΙΙb σύμφωνα με το ΝΙΗ) που μελετήθηκαν είχαν μέση ηλικία 44 έτη ( 23-72 ετών) και μία μέση διάρκεια των συμπτωμάτων 3 χρόνια. Οι άνδρες είχαν προηγουμένως θεραπεία για προστατίτιδα κατά  μέσο όρο από 4 γιατρούς.
Κανένας ασθενής δεν εκπληρώνει τον κλασικό ορισμό του έχοντος χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα (κατηγορία ΙΙ σύμφωνα με το ΝΙΗ), με υψηλές μετρήσεις των Gram αρνητικών βακτηριδίων (e-coli συνήθως) στον προστάτη και υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις .
Από τους 100, οι 36 άνδρες είχαν θετικές καλλιέργειες EPS (προστατικού υγρού) για Gram θετικά βακτήρια και μόνο, που εντοπίζονται στον προστάτη . Στην παρούσα μελέτη, (προσέξτε, μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης) οι άνθρωποι αυτοί ταξινομήθηκαν ως έχοντες κατά NIH κατηγορίας II προστατίτιδα.
Τα πιο κοινά Gram θετικά βακτήρια ήταν σταφυλόκοκκοι , κορυνοβακτήρια και εντερόκοκκοι .
Άλλοι 38 άνδρες είχαν στοιχεία φλεγμονής με αρνητικές καλλιέργειες για μικρόβια. ( Κατηγορία IIIa , μη βακτηριακή, φλεγμονώδης προστατίτιδα ) .
Οι υπόλοιποι 26 άνδρες είχαν αρνητικές καλλιέργειες και όχι φλεγμονή (κατηγορία IIIb , μη βακτηριακή, μη φλεγμονώδης προστατίτιδα) .
Οι επιστήμονες βασιζόμενοι στο γεγονός ότι αυτό που καθορίζει τη μόλυνση σε αντίθεση με τον απλό αποικισμό είναι η παρουσία τραυματισμού του προστατικού ιστού προκαλούμενη από βακτήρια καθώς και η τεκμηριωμένη αντίδραση της άμυνας του σώματος, μετρούν το  οξειδωτικό στρες (Oxidative Stress) στα δείγματα των προστατικών υγρών.
Για το τι είναι το οξειδωτικό στρες διαβάστε εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82
Το οξειδωτικό στρες αντιπροσωπεύει μια διαταραχή της ισορροπίας μεταξύ της παραγωγής δραστικών μορφών οξυγόνου (Reactive Oxygen Species, ROS) και της ικανότητας ενός βιολογικού συστήματος να αδρανοποιεί τα τοξικά αυτά μόρια και να επισκευάζει τις βλάβες που προκαλούν. Οι δραστικές μορφές οξυγόνου βλάπτουν όλα τα συστατικά του κυττάρου, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, των λιπιδίων και του DNA.

Αποτελέσματα:
Οι άνδρες με gram+  βακτήρια στον προστάτη τους, είχαν σημαντικά αυξημένες τιμές οξειδωτικού στρες σε σχέση με εκείνους χωρίς μικρόβια αλλά με λευκοκύτταρα (κατ. ΙΙΙα), οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν αυξημένες τιμές σε σχέση με αυτούς της κατηγορίας ΙΙΙβ (μη βακτηριακή – μη φλεγμονώδης).
Τα επίπεδα του ισοπροστανίου (IsoP) (δείκτης μέτρησης της οξειδωτικής βλάβης) ήταν για τους άνδρες την κατηγορίας ΙΙ 7315 +/- 1428, για τους άνδρες της κατηγορίας ΙΙΙα 2043 +/- 561, και για εκείνους της κατηγορίας ΙΙΙβ  319 +/-81.
Σημαντική μείωση του οξειδωτικού στρες επιτεύχθηκε είτε κατόπιν αντιβιοτικής θεραπείας 2 έως 12 εβδομάδων από αντιβιοτικά διαφόρων ειδών (κινολόνες, μακρολίδες, τετρακιλίνες κλπ) βάση αντιβιογράμματος, είτε κατόπιν λήψης βιοφλαβονοειδών (κερσετίνη) για ένα μήνα.

Οι επιστήμονες ανακεφαλαιώνουν:
1. Gram+  βακτήρια έχουν βρεθεί στον προστάτη περίπου 40% των ανδρών με χρόνιο πυελικό άλγος (Shoskes and Zeitlin, 1999).
2. Ρόλος των Gram+  στην παθογένεση της χρόνιας προστατίτιδας είχε από καιρό υποψιαστεί από τους Nickel and Costerton το 1999.
3. Η κατάλληλη αγωγή και η εκρίζωση των gram+  βακτηριδίων, οδηγεί στην εξάλειψη των συμπτωμάτων στο ένα τρίτο των ασθενών με χρόνιο πυελικό άλγος (Shoskes and Zeitlin, 1999).
4. Το αντιοξειδωτικό στρες που μετρήθηκε στην έρευνα, είναι σημαντικά αυξημένο στους άνδρες με gram+  βακτήρια στον προστάτη τους σε σχέση με εκείνους που είχαν αρνητικές καλλιέργειες. Αναφέρουν μάλιστα ότι το ισοπροστάνιο (IsoP) ως υποπροϊόν του αντιοξειδωτικού στρες μπορεί να είναι μέρος της παθοφυσιολογίας της δυσλειτουργίας του ουροποιητικού των ανδρών με χρόνιο πυελικό άλγος, αφού σύμφωνα με μελέτη  αποτελεί αιτία σύσπασης των λείων μυών της ουροδόχου κύστης (Tarcan et al, 2000).
5. Εναλλακτικά, αναφέρουν και πιθανό μηχανισμό αυτοάνοσου, που προκαλείται από τα υπεραντιγόνα που βρίσκονται στα Gram+  βακτήρια.
Τι είναι τα υπεραντιγόνα: http://en.wikipedia.org/wiki/Superantigen
6. Τέλος θεωρούν ότι τα ευρήματα της μελέτης τους δε συμβαδίζουν με την τρέχουσα κατηγοριοποίηση της προστατίτιδας, οπότε μπορεί να εξεταστεί μια ξεχωριστή κατηγορία χρόνιας προστατίτιδας ανάμεσα στις ΙΙ και ΙΙΙ.

Πηγή: http://www.farrlabs.com/study-chronic-pelvic-pain-syndrome-prostaq
ή σε περίληψη: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10975414
206
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ενα ιστορικο
04 Νοεμβρίου, 2013, 10:10:05 ΜΜ
Παράθεση από: markelos στις 31 Οκτωβρίου, 2013, 09:33:04 ΜΜ
Μικρα μου μπροστατιτιδοπαθάκια ή χρονιοπυελικοαλγάκια ή μπροστατοδυνάκια θα ηθέλα να ζητησω ταπεινα(γονυπετης)κοινώς στα τέσσερα συγνώμη για την απουσία μου αλλά οπως θα μάθατε απο τους τύπους που αν τους εμπιστευθεις μυστικο(phaethon ή φαίδωνα,hyper gang ban,και πιθανότατα ο john john)θα το μάθουν και οι πεθαμένοι ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ας πάω περιοριστω στα τις παθήσεως μας.

Αφου δεν ειδα τιποτα με το πρώτο 1,5 μήνα με τον νέο ομοιοπαθητικο μου άλλαξε την δυναμοποίηση με το ιδιο "φάρμακο".Γενικά εχω δει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΛΤΊΩΣΗ στο ασθμα και στην σπαστικη κολίτιδα αλλά στον μπρόστατη μου μαυρα μεσάνυχτα.Θα το συνεχίσω για 1 μηνα ακόμα και ανάλογα θα πράξω.

Ξεκίνησα πάλι να χρησιμοποιω παράληλα το wand μερα παρά μέρα μπάς και βοηθήσει και αυτο

Θα ηθελα να αναφερθω και στο γεγονος οτι ο Ακαταν μας έλεγε οτι θα δυσκολευόμαστε λόγω τις πάθησης να κάνουμε παιδια και η συληψη στην δικιά μου εγινε σε 2 εβδομάδες!!!!!Θα ηθελα να δω την σκατόφατσα του και να άκουγα τι μαλακίες θα μου έλεγε το καθίκι         "Ειδες Μαρκελε παιδι μου με μόνο 35 δαχτυλάκια και το σπέρμα ειναι τουρμπο,σε εμένα το οφειλείς" Το σιχαμα.
Μπράβο ρε μάγκα, να πάνε όλα καλά.
Είμαι κι εγώ ένας προστατιδοπαθής μελλοντικός μπαμπάς, περιμένουμε τον Απρίλιο.
Αυτά τα περί δυσκολίας τεκνοποίησης τα έλεγε και σε μένα, έμμεσα, υπαινισόμενος επικίνδυνα μικρόβια. Παπαριές!
Να του στείλουμε τις πρώτες πάνες να κάνει καλλιέργειες!
207
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ενα ιστορικο
04 Νοεμβρίου, 2013, 10:00:57 ΜΜ
Παράθεση από: deltas στις 01 Νοεμβρίου, 2013, 03:35:33 ΠΜ
gia sas paidia..eimai neos sto forum..thewrw kai gw pws to provlima einai myiko...!!!
bravo, nai! einai apo to body building!
208
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό Lukas
04 Νοεμβρίου, 2013, 09:56:42 ΜΜ
Παράθεση από: vento στις 14 Οκτωβρίου, 2013, 11:38:15 ΜΜ
Δυστυχώς φαίνεται ότι στην δική μου περίπτωση, στην περίπτωση του Lucas και αρκετών άλλων, ίσως οι γιατροί , τα εργαστήρια και οι μικροβιολόγοι απέτυχαν να βρουν αρχικά το πρόβλημα του enterococcus faecalis...Το οποίο ανακαλύφθηκε μετά από μήνες πόνου, τυφλών αντιβιώσεων, κλπ. Τώρα πια μάλλον είμαστε ασθενείς με Χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα...
Τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λές.
209
phaethon,
παρά τις διαφωνίες μας, σου αναγνωρίζω ότι έχεις χιούμορ.

Να προσθέσω κι εγώ;

Προστατίτιδα: Την έχουν λίγοι.

Μπροστατίτιδα: Την έχουν όλοι!
210
Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα πολύ λίγο με ενδιαφέρει.
Προσωπικά αν μου είχαν βρεθεί χλαμύδια, το πρώτο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να τα ξεφορτωθώ.
Η διάγνωση για τα χλαμύδια γίνεται με τη σωστή εξέταση (PCR), και το 'ξεφόρτωμα' με τη σωστή αντιβίωση (λοιμωξιολόγος).