12 Απριλίου, 2023, 04:44:59 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 12 Απριλίου, 2023, 04:47:10 ΜΜ από santan
Καλησπέρα σε όλους :)

Σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει τον κωδικό του, παρακαλώ να ακολουθήσει την παρακάτω διαδικασία.

Στο φόρουμ -ειδικά μετά την πρόσφατη αναβάθμιση - η αλλαγή/υπενθύμιση κωδικού δουλεύει κανονικά.

Στην αρχική σελίδα λοιπόν, πατάμε Login. Εκεί πληκτρολογούμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας και πραγματοποιούμε την είσοδο στο φόρουμ.

Σε περίπτωση που αυτό δεν λειτουργεί:

1. Βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε πληκτρολογήσει τα παραπάνω στοιχεία σωστά.2. Στην ίδια οθόνη που εισάγουμε το όνομα χρήστη/κωδικό, πατάμε το κουμπί κάτω αριστερά που λέει "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;"

Στη συνέχεια, μας παρουσιάζετε μια νέα οθόνη με τίτλο authentication reminder, όπου πληκτρολογούμε το email ή το όνομα χρήστη μας, και πατάμε το κουμπί "Συνέχεια".

Σε αυτό το σημείο στέλνεται ένα αυτόματο μήνυμα από το φόρουμ που περιέχει ένα σύνδεσμο ο οπόίος θα σας οδηγήσει να εισάγετε (2 φορές) ένα νέο κωδικό πρόσβασης. (Το μήνυμα θα πρέπει να είναι στο email σας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα)

Σε αυτό το σημείο, μπορείτε ο κωδικός σας έχει αλλαξει και πρέπει να μπορείτε ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία, να εισέλθετε στο φόρουμ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές για να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί σωστά.

Και να επαναλάβω επίσης, καλό θα ήταν όλα τα μέλη που συνδέονται στο φόρουμ έστω και σπάνια, να αλλάξουν τους παλιούς κωδικούς τους με νέους πιο σύνθετους (Ιδανικά συνδυασμός πεζών, κεφαλαίων, αριθμών και συμβόλων).

Καλή συνέχεια σε όλους  :)