09 Ιουνίου, 2023, 07:29:12 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 09 Ιουνίου, 2023, 08:43:25 ΜΜ από santan
Καλησπέρα και από μένα. Ομοιοπαθής το τελευταίο 8 μηνο με ups και downs ανά 1-2 μήνες. Μέχρι τώρα 0 βακτήρια, φυσιολογικός προστάτης και γενικά κλινική εικόνα κομπλέ αλλά..... Συμπτώματα: Τσούξιμο στην ούρηση (1 σταγόνα αίμα στο τέλος 2/5 εξάρσεις), τράβηγμα αριστερού όρχη ελαφριά κατά της εξσπερμάτωση και πρόσφατα ζέστη/καύση στο περινέο και πρωκτό. Διάγνωση μη  βακτηριακή προστατίτιδα έχοντας πάει σε 4 γιατρούς. Μια στένωση εκ γενετής τελείως επιφανειακή με 0 προβλήματα ως τώρα. Ήθελα να ρωτήσω αν η κουερσετινη έχει αποτελέσματα και αν υπάρχει καμία πιο σύγχρονη μαρτυρία της χρήσης του. Από ότι βλέπω υπάρχουν μαρτυρίες 6-7 χρόνων. Ευχαριστώ πολύ! 

Στο αντίστοιχο sub reddit για την προστατίτιδα, και οι ξένοι όλοι αναφέρουν την κουερσεντίνη ως ένα απτα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα για την πάθηση, μέχρι και τώρα, οπότε μια δοκιμή κακό δεν θα σου κάνει, μόνο καλό

Τελικά την ξεκίνησα, λογικά μια 3μηνη διαδικασία. 6η μέρα. Φαίνεται βελτίωση της κατάστασης αλλά μπορεί να είναι και Placebo (Δεν με χαλάει ακόμα και αυτό). Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δώσω updates σχετικά με την κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου. Προς το παρόν πήρα της Solgar. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό και δοκιμασμένο αυτήν την στιγμή.

Από τις πιο αξιόπιστες και δοκιμασμένες εταιρίες :)