Καλησπέρα και από μένα

4 χρόνια ταλαιπώρουμε κάθε χρόνο από έξαρση κ ύφεση αλλά έμενε μόνο στο συχνό πιπί  :P

Τελευταία φορά βρέθηκα πάλι με enterococcus faecalis όπου ο γιατρός μ δώσε augmentin και πέρασε

Τώρα ενώ πάλευω με Ο5-Ι1 δισκοκηλη κ έχω μουδιασματα κ πόνο στα πόδια εκεί που πάει να περάσει ξαφνικά νιώθω σαν μούδιασμα στο ΠΕΟΣ για 30δευτερολέπτα . Φρικαρω πάω σε γιατρούς μ λένε όλα καλά . Στύση εκ τούτου τπτ . Πήγα σε ουρολόγο μ λέει κάνουμε καλλιέργεια να δούμε αλλά η στύση είναι αγχος . Επόμενη μέρα σεξαρες ΟΛΕ κ καλές . Από την επόμενη κ μετά ένιωθα όταν πήγαινε να σηκωθεί σαν έντονη πίεση σφίξιμο σαν κάτι να μην αφήνει να σηκωθεί . Ο ψυχολόγος μ μ λέει ψυχολογικό αλλά εμενα με κάνει χώμα . Τι σκατα 🥺

Καλησπέρα φίλε.
Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το μόνο σίγουρο ότι επηρεάζει την στύση παρα πολύ.

Αν όντως είναι ψυχολογικό, πρέπει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και θα έρθει μόνο του. Αντιθέτως, αν το σκέφτεσαι συνέχεια και αγχώνεσαι, δεν θα έρθει. Ο ψυχολόγος σου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

Αν είναι παθολογικό, μπορείς να δοκιμάσεις συμπλήρωμα με l-arginine που βοηθάει γενικά την αιμάτωση και την παραγωγή nitric oxide.

Μπορείς να κάνεις triplex πέους με έγχυση ουσίας για να δεις την αιμάτωση των αγγείων του πέους.

Αν όντως υπάρχει θέμα, ξέρω ότι κάνουν και ενέσεις prp (αιμοπετάλια από το δικό σου αίμα) για επιδιόρθωση/αναγέννηση των αγγείων ή/και κρουστικά κύματα.

Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου προτείνω που να κάνεις το τριπλεξ. Μου το είχε προτείνει ένας ουρολόγος να το κάνω, αλλά εγώ εν τέλει έκανα εκεί μόνο τριπλεξ οσχέου.


Βγήκε η καλλιέργεια κ έχω ureoplasma δν ξέρω ποσό επηρέαζει
Το αστείο είναι ότι έχω νυχτερινές Στυσεις απλά δν ξέρω ποσό σκληρές . Επίσης το τριπλεξ γενικά πονάει ως ένεση ; Κάποια εμπειρία ; Γενικά νιώθω ότι δεν θα μου ξανασηκωθεί ποτέ 🥺

#3 27 Μαΐου, 2024, 09:38:17 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 27 Μαΐου, 2024, 09:45:21 ΜΜ από Algos
Αν σκέφτεσαι έτσι, κάνεις χειρότερα και το ψυχολογικό και την στύση. Είπαμε χαλάρωσε πρώτα.
Όσο για την ένεση δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία. Ρώτα τον γιατρό σου αν ενδείκνυται στην περίπτωσή σου PRP/ κρουστικά κύματα.
Ξεκίνα με κάποιο συμπλήρωμα και βλέπεις. Μετά υπάρχει και άλλη αγωγή π.χ. Spedra (αβαναφίλη).
Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σου.
Τι σου έχουν πει μέχρι τώρα για το θέμα αυτό? Αγωγή, θεραπεία, διατροφή, ξεκούραση, χαλάρωση, άλλη πρόταση???
Ηλικία, ιστορικό κλπ?
Γράψε ένα πλήρες ιστορικό στο αντίστοιχο τοπικ.

κορουστικα στο πεος και στη βαση του λογικα θα σε βοηθησουν (εγω δεν πιστευω οτι ειναι ψυχολογικα τα περισσοτερα οπως λενε αλλα νευρομυικα μπλοκαρισματα στη περιοχη που φευγουν με την αντιμετω[πιση τους σε αυξημενη αιματωση στη περιοχη )

δεν ειμαι γιατρος , αλλα εγω πληρωσει 5κ σε γιατρους για τ δικο μου θεμα