Καλησπέρα , είχα πολύ συχνουρία , μπορεί να πήγαινα και 3 4 φορές την ώρα τουαλέτα να ουρήσω έστω και 2 3 σταγόνες κάτουρο και έτσι επισκέφτηκα το ουρολόγο μου αφού μου πέρασε από το μυαλό μην είχα πάλι κολλήσει εντερόκκοκο που είχα κολήσει πριν 6 7 μήνες αλλά είχα πάρει τότε αντιβίωση ένα μήνα και μου είχε περάσει , και ο γιατρός με έβαλε να κανω καλιεργεια σπέρματος και βρέθηκαν πολλαπλές αποικίες faecalis εντερόκκοκου και  ελάχιστα πυοσφαίρια 3-5 έλεγε. ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι τα πυοσφαίρια που ανιχνέυτηκαν ? και γιατί κόλλησα ξανά το μικρόβιο ενώ μου είχε φύγει τι να ευθύνεται λετε? θα πάω αύριο στο ουρολόγο να μου δώσει ξανά αντιβίωση.   

Κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ, από ότι κατάλαβα   ο faecalis εντερόκκοκος με ένα μήνα αντιβίωση μάλλον δεν περνάει,  δεν θα είχε καταπολεμηθεί πλήρως, γιατί όπως έχει γραφτεί αρνητική καλλιέργεια δεν σημαίνει στείρα.
Τι έκανες τελικώς;

δυστυχως αυτο το μικροβιο το εχω και εγω μπηκε απο καθετηρακια απο τις εχγυσεις που εκανα ανα διαστηματα το βγαζω στις εξετασεις ουρων και εχω παρει αντιβιωση αρκετη,οσους γιατρους ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο μικροβιο και ανθεκτικο σε πολλες αντιβιωσεις