Καλησπέρα κι από μένα!
Η/ ιστορία μου ξεκινάει με Οξεία Μικροβιακή Προστατίτιδα το Σεπτέμβρη του '17.

Ας τα πάρω τα πράγματα από την αρχή.
Τα συμπτώματα ήταν έντονος πόνος στο πέος, στο περίνεο, διαρκής αίσθηση για ούρηση /και αφόδευση (κάθε 5' λεπτά στην τουαλέτα χωρίς να βγαίνει τίποτα, κι ότι έβγαινε από ούρηση είχε μηδαμινή πίεση). Όλο το βραδύ δεν έκλεισα μάτι . Σε αυτή τη φάση να τονίσω ότι δεν είχα ξανακούσει την έννοια προστάτιδά ούτε ήξερα που πέφτει ο προστάτης.
Το επόμενο πρωί μαζεύω τα ουρά μου περνάω από τον παθολόγο μου λέει «ουρολοίμωξη». Εκείνη τη στιγμή άρχισα να ανεβάζω και πυρετό. «Να μου λέει ουρολοίμωξη είναι – δεν είναι προστατίτιδα – η προστατιτιδα λέει δεν κάνει πυρετό!!
Πάρε Fugentin 1000mg (σαν την Augmentin) για 10 μέρες - 1 την ημέρα.
Ξεκινάω την αντιβίωση – μετρά από 5 μέρες βγαίνει η καλλιέργεια (μεσολαβούσε Σ/Κ) – Klebsiella άφθονα  πυοσφαίρια και αποικίες. Τον παίρνω τηλ. συνέχισε με αυτή μου λέει !!

Μέχρι και την 9η  μέρα αν και στο μεγαλύτερο μέρος είχα ισορροπήσει από τα πολύ έντονα αρχικά συμπτώματα, όμως είχε απομείνει έντονη ενόχληση στο περίνεο.

Πηγαίνω σε ουρολόγο μου λέει έχεις σημαντικό υπόλοιπά ουρών (με δια κοιλιακό υπέρηχο) και βάση των συμπτωμάτων σου έχεις οξεία προστάτιδά. Αν και η Fugentin λέει είναι πιο ισχυρή δεν έχει καθόλου διεισδυτικότητα στον προστάτη. Αλλάζεις σε Ciproxin (σιπροφλοξασίνη) 500 – 2 την ημέρα για 10 μέρες!!
Πραγματικά από τη 2η μέρα της Ciproxin είχα βελτιωθεί δραστικά σε βαθμό 100% !

Την τελευταία μέρα της αντιβίωσης (συνολικά 19η μέρα θεραπείας) έχω εκσπερμάτιση. Ακαριαία τη στιγμή της εκσπερμάτισης (το ίδιο millisecond που τέλειωνα) αισθάνομαι η βάση του έπους να μπουκώνει – σαν να έμεινε εάν υπόλειμμα μέσα ρε παιδί μου με ταυτόχρονο γδάρσιμο, και στην περιοχή της κοιλιάς, δεξιά και κάτω από τον αφαλό, ένα έντονο τράβηγμα, το οποίο στη συνέχεια έγινε πιο ήπιο αλλά έμεινε, δεν έφευγε. Στη συνέχεια της μέρας τα συμπτώματα στη βάση του έπους επιδεινώνονταν. Κάπου εκεί ξεκινάει και το στάξιμο των ουρών μετρά το πέρας της ούρησης.
Ραντεβού στον ουρολόγο, του λέω: «γιατρέ τι έγινε, δεν έπρεπε να εκσπερματίσω ?
...δεν είχα καμία ενημέρωση επι του θέματος». Καλό είναι μου λέει όχι, συνέχισε με Glimbax (προυλιφλοξασίνη)  – 1 την ημέρα για άλλες 10 μέρες. (Ό,τι να ναι)

Στην 3η μέρα της Glimbax τα συμπτώματα επιδεινώνονταν. Λες και η αντιβίωση μου έσκιζε τους ιστούς στη βάση του πέους. Η ουρήθρα σε εκείνο το σημείο ειδικά, αλλά και γενικότερα κατά μήκος του πέους είχε γίνει τούμπανο, σαν φλέβα που έχει τουρλώσει, κι επιδεινώνονταν μέρα με τη μέρα και κάθε φορά που έπαιρνα την αντιβίωση. Στην 23η μέρα, πηγαίνω σε άλλο ουρολόγο, μου δίνει ενέσιμη Briklin (αμικασινη) – 2ενεσεις x 6 μέρες και μου λέει συνέχισε τη Glimbax για 30 μέρες και μην εκσπερματίσεις.
Πραγματικά με τη Briklin κάπου ίσιωσα. Έμεινε ένα ψιλοτραβηγμα στην κοιλιά κι εάν κάψιμο στον αριστερό προσαγωγό (αριστερά του αριστερού όρχη) αλλά πραγματικά το πέος και δη η ουρήθρα είχαν επανέλθει δραστικά. Αν θυμάμαι καλά εκεί περίπου, το στάξιμο ουρών που είχε εμφανιστεί, εξαφανίστηκε. Τις επόμενες μέρες, η Glimbax δεν ενεργούσε εναντίον μου πλέον, ήταν σαν να έπαιρνα μια κανονική αντιβίωση χωρίς κανένα σύμπτωμα.

Μετά από 3+ βδομάδες , μια βδομάδα προτού τελειώσω την Glimbax, εκσπερματίζω 2 φορές. Η πρώτη κανονικά, η δεύτερη ήταν η φαρμακερή. Ξανά-μανά τα ίδια.
Δεύτερη επιδείνωση με ολόιδια συμπτώματα με της 1ης.
Εκεί που είχα χάσει το μυαλό μου μήπως και είχε εισβάλει κάποιο ξένο μικρόβιο την 1η φορά, τη 2η άρχισα να σκέφτομαι ότι τελικά κάτι δεν πάει καλά με τους μύες/ιστούς στη βάση τους πέος και στην κοντινή περιοχή.

Πηγαίνω στο γιατρό, κάνουμε εξετάσεις (ουρών και σπέρματος) μετά από 8 μέρες από τη διακοπή της αντιβίωσης. Αρνητικές. Στο σπερμοδιαγραμμα, το σπέρμα φαινόταν επηρεασμένο. Στον υπέρηχο φαινόταν ο προστάτης διογκωμένος (35cc) και αδρές ασβεστώσεις κατά μήκος της προστατικής ουρήθρας.
Μου λέει θα σου δώσω μια εμπειρική αγωγή 3 μέρες Zithromax, 15 μέρες Vibramycin και 15 μέρες Ufexil και αν δε φύγουν τα συμπτώματα θα σου δώσω μυ χαλαρωτικά. «Μικροφωνιζουν» οι μύες σου. (οκκκ).

Ξεκινάω την αγωγή λοιπόν και τα συμπτώματα που είχαν γίνει αφόρητα στο διάστημα των 8 αυτών ημερών που έπρεπε να περιμένω για να κάνω τις εξετάσεις, αρχίσουν λίγο και καταλαγιάζουν (από το 8 στο 4-5 ας πούμε). Με το που φτάνω στην Ufexil (το διπλοσκέφτομαι να την πάρω γιατί αντιλαμβάνομαι ότι κάθε φορά που παίρνω κινολονη γίνεται τούμπανο η ουρήθρα μου στην περιοχή της βάσης του πέους και πεθαίνω στον πόνο – τα συμπτώματα επιδεινώνονται. Αποφασίζω να πάρω ένα χαπάκι για trial και πράγματι αρχίζει το μπούκωμα σιγά σιγά από το ίδιο βραδύ. Την σταματάω αμέσως.

Πάω σε κάνα 2-3 ουρολόγους ακόμη – δ/ντες ουρολογικών κλινικών – τους αναλύω το ιστορικό μου, μου λένε για την χρόνια προστατίτιδα και την προστατοδυνία και τις υφέσεις και τις εξάρσεις των συμπτωμάτων που θα έχω κι ότι θα υποχωρήσει κάποια στιγμή μόνο. Μα... πώς η οξεία ...χρόνια ...wtf ?? Τους εξηγώ ότι βασανίζομαι, ότι η δουλειά μου περιλαμβάνει ταξίδια και γενικά η υγειά μου πρέπει να είναι 10/10... Να τονίσω επίσης ότι από την έλλειψη ύπνου επειδή ξύπναγα το βραδύ από τις ενοχλήσεις και τους πόνους άλλοτε είχα γίνει σα ζόμπι – παντελής έλλειψη συγκέντρωσης, διαρκής κόπωση, φουλ υπνηλία κτλ. κτλ.

Μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο, διαβάζω για τον ακαταν ότι είναι super duper και θεραπεύει τα πάντα και πάνω που αναθαρρώ, εντοπίζω κι αυτό εδώ το forum και μετά από ανάγνωση αρκετών threads ξαναμπαίνω στη θέση μου.
Πάω σε ορθοπεδικό, μήπως και λόγω του ότι οι κινολονες κάνουν τενοντίτιδα και λόγω του ότι τα συμπτώματα μου ξεκινάνε ακαριαία τη στιγμή της εκσπερμάτισης, μήπως έγινε τπτ με γειτονικούς ιστούς ή τένοντες κτλ. Μετά από κάποιες ασκήσεις και κουβέντα με βρήκε μια χαρά (δυο δισκοκοίλες μετα από μαγνητική υπάρχουν από το 2015 αλλά δεν επηρεάζουν μου είπε την περιοχή).

Πηγαίνω για γαστροσκοπηση – κωλονοσκοπηση, όλα φυσιολογικά. (εκτός από το κλασσικό στένωμα στο διάφραγμα το οποίο συναντάται συχνά, κυρίως σε αγχώδης ανθρώπους).
Aπo τις περίπου 15 Νοέμβρη δεν έχω ξαναπάρει άλλη αντιβίωση – μένω με τα συμπτώματα και βασανίζομαι.
Έκανα μια εξέταση stamey mears αρκετά πρόσφατα, μετά από επίσκεψη σε...ίσως στο 10ο ουρολόγο, και με ουρηθρικό έκκριμα (αουτς)  η οποία έδειξε πυοσφαίρια 4-6 και  στείρες μικροβίων όλες οι καλλιέργειες. PCR για μεγαλύτερη ακρίβεια σε ΣΜΝ δεν έχω κάνει ακόμα. Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό.
Ουρορομετρια επίσης καλή.

Αυτή τη στιγμή και για περίπου ενάμιση μηνά παίρνω τα εξής «φυτοφάρμακα»:
1.   το προστεναλ πρωί βραδύ (360mg ημερησίως σε saw palmetto)
2.   την κερσετινη (500mg ημερησίως)
3.   Πρόπολη (1 αμπούλα 500ml ημερησίως)
4.   Ζιντρολιν (α-blocker -ταμσουλοσινη 4 mg κάθε βράδυ)
5.   Aloe Vera (25 ml ημερησίως)
6.   Κουρκουμινη (500 mg)
7.   Κρανμπερι (χάπι) συμπυκνωμένο (4g) καθώς και τρώω και αποξηραμένα (1 kg την βδομάδα)

Στο πρόγραμμα είναι να έρθει το εκχύλισμα σίκαλης - pollen extract. Υπάρχει και ιατρική ερευνά για την θετική του απόδοση σε κάποιους παθόντες.

Το eviprostat αν και το έψαξα στην Ιαπωνία όταν ήρθα μέσω δουλειάς, δεν το βρήκα σε μαγαζιά και έχει δημοσιευτεί και γι' αυτό μια θετική ιατρική έρευνα.

Στην παρούσα, τα συμπτώματα μου είναι εστιασμένα κυρίως στη βάση του πέους αλλά και στην ουρήθρα, στο περίνεο, στους προσαγωγούς (μια στον ένα μια στον άλλο) και στην κοιλιά και ταλαντεύονται από το 3-6 (σε κλίμακα 1-10 με 10 τα χειροτέρα).
Γυμναστήριο τέλος, 5x5 τέλος (μετά από περπάτημα – τρέξιμο  πονάω στη βάση τους πέους), σεξ μια δυο φορές στις 2 βδομάδες και μετά την εκσπερμάτιση δυστυχώς με βάσανο λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων, γενικά μαύρο χάλι.
Διάβασα για το Wise -Anderson και σκέφτομαι να κάνω το ταξίδι στη συμπρωτεύουσα σύντομα στον Ζούμπο. Το βιβλίο το έχω διαβάσει στην αγγλική, αλλά όλα τα εξωτερικά σημεία που πιέζω, ίδια μου φαίνονται. Για τα εσωτερικά, δεν έχω να δώσω ακόμα feedback.

Όσον αφορά τις μαλάξεις προστάτη, μετά τη Stamey mears, μπορώ να πω ότι όσο με πίεζε ο γιατρός, είχα αντανάκλαση σχεδόν όλων των συμπτωμάτων και μετέπειτα τα συμπτώματα μου πέσανε στο 2. (Ίσως υπάρχουν εκεί κοντά και TPs που θέλουν δουλειά και μάλλον διαφαίνεται ότι πρέπει να ασχοληθώ αρκετά με τα έσω ). Δυστυχώς μετά από κάνα 2μερο από το πέρας της Stamey πήρα ένα άλλο συμπλήρωμα για τον προστάτη (το οποίο θεωρείται και αρκετά πιο ισχυρό από το προστεναλ) και με χάλασε και μετά από 3 μέρες το σταμάτησα με ελαφρώς επιδεινωμένα πάλι τα συμπτώματα.

Επίσης μετά από πρόσφατο διακοιλιακό υπέρηχο, ο όγκος του προστάτη έπεσε στα 20 cc. (απο 35 cc τον Οκτώβρη). Και μετά από εξέταση αίματος για PSA, και δείκτες φλεγμονής, όλα φυσιολογικά.

Μερικά στοιχεία για το προφιλ μου:
-   Γενικά αγχώδης
-   Αυνανισμός καθόλου
-   Κάπνισμα καθόλου (κομμένο εδώ και 5 χρονιά)
-   Ηλικία 34
-   Αθλητισμός αρκετά και όσο το επιτρέπει η δουλειά (γυμναστήριο, βάρη, 5x5 με φίλους 3 φορές τη βδομάδα)
-   Ελάχιστη ξεκούραση

Θα επανέλθω σύντομα με νεότερο update μετά από διάφορες δοκιμές.
Οποιοδήποτε comment ευπρόσδεκτο.
Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

Γεια σου Χρήστο και μπράβο για το αναλυτικό ιστορικό.
Τα δικά μου σχόλια είναι:
- Πολύ σωστά γράφεις ότι η αρχική διάγνωση, άρα και αντιμετώπιση, ήταν λάθος. Έχει καταντήσει θλιβερό πια, να φαίνονται τόσο δύσκολα τα δυο τρία στοιχειώδη που πρέπει να κάνουν οι γιατροί μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ !

Και βέβαια μιλάμε για οξεία προστατίτιδα, κλασικό ουροπαθογόνο gramm αρνητικό εντεροβακτήριο, και βέβαια έπρεπε κινολόνη όπως το ciproxin και όχι πενικιλίνη, και βέβαια έπρεπε, ο απαράδεκτος γιατρός, να την αλλάξει!
Μερικοί γιατροί, στην αρχή, όταν βλέπουν ότι οι πόνοι αντανακλούν και στους μύες, δίνουν και μυοχαλαρωτικά, κάτι που επίσης δεν έγινε ενώ ίσως θα έπρεπε.
Τέλος πάντων, πήρες αργότερα και τις κινολόνες σου, τι να πεις με τους γιατρούς, ότι και να πεις...
- Για επιδείνωση μετά από αντιβίωση έχουν γράψει και άλλοι, οι λόγοι μπορεί να είναι ότι α) ένα αντιβιοτικό μπορεί να καταστρέφει και την 'καλή' χλωρίδα με ότι συνεπάγεται, β) είναι τοξικά φάρμακα, γ) δημιουργούν τενοντίτιδες και μυϊκά προβλήματα.
- Δοκίμασε να σταματήσεις τις εκσπερματίσεις για κάποιο διάστημα να δεις τι γίνεται.
- Σωστά έκανες διερεύνηση και σε γαστρεντερολόγο και ορθοπεδικό.
- Σωστά έκανες και τη στάμεϊ, δε χρειαζόταν το ουρηθρικό, πονάει κιόλας.
- Να κάνεις ουροροομετρία και PCR για να ξέρεις τι γίνεται.
- Σωστά έχεις στα υπόψη και την εξέταση για εναυσματικά σημεία πόνου καθώς και το Wise Anderson, εδώ όμως μια προσοχή, απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν χρόνιο μυϊκά προκαλούμενο πυελικό άλγος και όπως είδες και από την περίπτωση του niklop δεν έχουμε όλοι το ίδιο ή σε ίδιο βαθμό.
Όπως βλέπεις και εδώ στο φόρουμ δεν είναι λίγα τα ιστορικά ασυμπτωματικών που δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν Wise Anderson.
Σωστά σταμάτησες τα βάρη, δοκίμασε κάποιες διατάσεις για τους σχετικούς μύες και χαλάρωση με ζεστά μπάνια και μασάζ.
Περαστικά εύχομαι, πιστεύω ότι θα βρεις τη λύση.
Χρόνιο, Μυϊκά βασιζόμενο Πυελικό Άλγος.
Ξεκίνησε το 2012, είμαι χωρίς συμπτώματα από το 2016.
Πυροδοτήθηκε από προστατίτιδα, το πρωτόκολλο Wise Anderson με βοήθησε περισσότερο από όλες τις θεραπείες.

Ευχάριστώ @evans για τη συμπαράσταση και τα tips. Πολύ χρήσιμα!

Να κάνω ένα γενικό update για την κατάσταση μου σήμερα:

Μετά από επίσκεψη στο dr. Ζούμπο μέσα στο Φλεβάρη και ύστερα από ψηλάφιση για εσωτερικά TPs, δεν βρέθηκε κάτι. Φυσιολογικούς τους βρήκε τους μυς στο εσωτερικό της πυέλου. Παρ'όλα αυτά μου είπε ότι οι παραουρηθρικοί αδένες (αν το λέω σωστά) φαίνονταν να έχουν κάποιες "αλλοιώσεις". (το λέω το πόρισμα με κάθε επιφύλαξη - καθότι το debriefing μετά την εξέταση κράτησε αρκετή ώρα, και ίσως ξεχνάω κάτι)
Επίσης ο προστάτης βρέθηκε αρκετά φυσιολογικός.

Τα συμπτώματα μου, του παρομοίαζαν περισσότερο για χλαμύδια καθότι τις περισσότερες ενοχλήσεις τις είχα στην ουρήθρα, οπότε μου ζήτησε να κάνω ένα SPI Test για χλαμύδια. Εάν κι εφόσον τα αποτελέσματα έβγαιναν αρνητικά, θα προσεγγίζαμε το θέμα με μια θεραπεία για τα νεύρα/μυς της ουρήθρας (ουρηθρικό σύνδρομο το ονόμασε).

Να προσθέσω εδώ ότι από το Νοέμβρη είχα κάνει τρία (3) τεστ για χλαμύδια: μια σπέρματος με τη μέθοδο του ανοσοφθορισμού, μια προστατικού εκκρίματος, και μια σπέρματος με τη μέθοδο PCR - όλες αρνητικές. Και γι' αυτό τα είχα παντελώς off target τα χλαμύδια.

Να όμως που το SPI test που έκανα στα Λοκους Μέντικους με το που γύρισα από Θεσσαλονίκη βγήκε θετικό σε Chlamydia Trachomatis ...έπεσα απ' τα σύννεφα.

Όσοναφορά το σπερμοδιάγραμμα, αυτό του Φλεβάρη ήταν αρκετά βελτιωμένο από αυτό του Νοέμβρη.

Αυτή τη στιγμή έχω βάλει μόνο ένα στόχο - να απαλλαγώ από τα χλαμύδια.
Ξεκίνησα αντιβίωση as per doctor, και παίρνω:

1. Rulid 300mg - μακρολίδη - 1 ημερησίως
2. Tavanic 500mg - λεβοφλοξασίνη - 1 ημερησίως

Έχω ξεκινήσει τις αντιβιώσεις εδώ και 2 βδομάδες περίπου.
Απέχω από το σεξ εδώ και 3 βδομάδες περίπου. Γενικά σε αυτή τη φάση αποχής, έχω δει αρκετή βελτίωση, από το 3-6 (σε κλίμακα 1-10 με 10 τα χειρότερα), έχω πέσει θα έλεγα στο 2-4. Δε ρισκάρω να κάνω σεξ όσο παίρνω κινολόνη, αφού τις προηγούμενες φορές και τις 2 υποτροπιάσεις που με έφεραν σε αυτή την κατάσταση τις έπαθα μετά από εκσπερμάτιση κι εν' όσο έπαιρνα αντιβίωση (την 1η σιπροφλοξασίνη και τη 2η προυλιφλοξασίνη).

Σε αυτή τη φάση το έχω βάλει στόχο, μέχρι να εξαλειφθούν τα χλαμύδια, να κάνω παντελή αποχή.
Μετά από αυτό κι εφόσον όλα πάνε καλά, σεξ μόνο με σκούφο και τακτικό επανέλεγχο σε 6μηνιαία βάση.
Έβαλα και τη σύντροφο να κάνει το Hidden-C Test και της βγήκε αρνητικό.

Συνεχίζω και παίρνω τα εξής:
1. Pollen extract της Graminex (Cecale sereal) - 1 πρωί - 1 βράδυ
2. Τρώω νωπή γύρη μελισσών - 1 κουταλιά της σούπας ημερησίως
3. Πρόπολη - 500ml ημερησίως
4. Prostenal - 1 πρωί - 1 βράδυ
5. Aloe Vera - 25ml ημερησίως
6. Quercetin - 500ml - 1 πρωί - 1 βράδυ
7. Zidrolin - ταμσουλοσίνη - 1 το βράδυ

8. Memovigor - > αυτό το παίρνω διότι μάλλον το νευρικό μου σύστημα τα έπαιξε αρκετά, ειδικά κάποια βράδια που είχα έντονα συμπτώματα και ύστερα από υπερβολική ένταση και θυμό για την κατάσταση  που βίωνα, προφανώς δε διαχειρίστηκα σωστά την κατάσταση και μαζεύτηκε έντονη πίεση στο κεφάλι μου με αποτέλεσμα να έχω σήμερα εμβοές.

Έχω ξεκινήσει και βελονισμό ο οποίος θεωρώ ότι έχει βοηθήσει κι αυτός σε κάποιο βαθμό στη γενικότερη βελτίωση μου.

Διατάσεις συνεχίζω και κάνω σε καθημερινή βάση - γύρω στη 1 ώρα ημερησίως. Έχουν βοηθήσει αρκετά θα έλεγα.

Να προσθέσω επίσης ότι στο Nickel test που έκανα στο dr. Zoύμπο βγήκε εντερόκοκκος όπως πληροφορήθηκα.

Αυτά προς το παρόν. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα μπροστά. Θα ενημερώσω σύντομα μόλις έχω καποιο νεότερο.
Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

#3 03 Μάρτιος, 2018, 09:32:08 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 03 Μάρτιος, 2018, 09:37:01 ΜΜ από niklop
Χρήστο Καλησπέρα. Διάβασα την περίπτωσή σου και ταυτίστηκα. Σαν να διάβαζα εμένα. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ακριβώς η ίδια συμπεριφορά σε όλα....

Επειδή και εγώ είμαι σε ερευνητικό επίπεδο με τον Ζούμπο και σε αλλεπάλληλες εξετάσεις , ομολογώ οτι μετά απο PCR που έκανα για χλαμύδια και δεν βρέθηκε τίποτα, και ενώ είχα καθησυχαστεί, αυτό που είπες για το SPI test το οποίο τελικά σου βγήκε θετικό με προβλημάτισε. Θα το αναφέρω και εγώ στον γιατρό την Τρίτη που έχω ραντεβού, γιατί ήταν και το μικρόβιο που εμφανίστηκε πριν απο 4 χρόνια σε μένα και απο τότε ξεκίνησαν τα όργανα μέχρι και σήμερα....

Το Spi που το κάνεις, στο αίμα, στο σπέρμα στο προστατικό υγρό?? Την αγωγή που παίρνεις στην έδωσε ο γιατρός?? Εννοώ το Rulid και το  Tavanic. Πιστεύεις οτι σε θεραπεύει και κάνει δουλειά?
Tα κύρια συμπτώματά σου είναι ο πόνος σε περίνεο ή τα τσουξίματα? Πόνο έχεις ακόμα όπως είχες αναφέρει στο πρώτο post σου? Γιατί πιστεύω οτι το ποιο βασανιστικό απο όλα είναι αυτό. Αυτός ο δισβάσταχτος πόνος στο περίνεο και στην βουβωνική περιοχή. Εμένα τόσα χρόνια αυτό με χει διαλύσει. Τσουξίματα, καύσο κατα την ούρηση κλπ που έχω κατα περιόδους θεωρώ οτι είναι αμελητέας σημασίας και αν είχα μόνο αυτά τα συμπτώματα θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος. Αλλά αυτός ο πόνος και η δυσφορία εκεί κάτω είναι που με τρελαίνει
Ενημέρωσε σε παρακαλώ για την εξέλιξη της πορείας σου γιατί οι περιπτώσεις μας νομίζω ταυτίζονται.
Θα φροντίσω και εγώ για follow up στο νήμα μου μετά την επίσκεψη στον γιατρό.

Γεια σου Niklop,

To SPI Test μου το συνέστησε ο dr. Zούμπος. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το άκουσα.

Είναι εξέταση σπέρματος - με άλλα λόγια δίνεις σπέρμα με το γνωστό τρόπο και σε λίγες μέρες βγαίνει το αποτέλεσμα.
Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία (δηλ αποχή από σεξ κτλ) εάν κι εφόσον δεν έχεις σκοπό να κάνεις και σπερμοδιάγραμμα. Αν βάλεις στο μενού και σπερμοδιάγραμμα θέλει προετοιμασία. Εγώ ζήτησα να ελέγξουν, εκτός από χλαμύδια, και κυτταρομεγαλοϊό και έρπη Ι, ΙΙ καθώς και κανονική καλλιέργεια - όλο το πακετάκι μαζί γύρω στα 130Ε. Αν κάνεις μόνο για χλαμύδια θα έρθει αρκετά οικονομικότερα.

Την αγωγή που παίρνω μου την έδωσε ο γιατρός μόλις του έστειλα τα αποτελέσματα. Γενικά οποιαδήποτε αγωγή έχω πάρει (εκτός από τα "φυτοφάρμακα") την έχω πάρει μόνο με εντολή γιατρού.

Το αν θα κάνει δουλεία Niklop θα φανεί μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις για χλαμύδια - δηλ μετά το επόμενο SPI Test. Αν έχουν εξαφανιστεί για δαύτα, σημαίνει ότι έκανε δουλειά. Τώρα οσοναφορά τα συμπτώματα, έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα σχετικά με το κατά πόσο συνδέονται με τα χλαμύδια. Θα φανεί στην πορεία.

Το Νο.1 σ'αυτή την κατάσταση είναι να εξολοθρευτούν τα χλαμύδια. Αν συνδέονται και τα συμπτώματα με τα χλαμύδια - καλώς...μ'ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.
Διαφορετικά, αν δηλ εξαφανιστούν τα χλαμύδια και μείνουν τα συμπτώματα, θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά - πιστεύω θα δούμε τη "νευρική" πλευρά του ζητήματος, αλλά σε κάθε περίπτωση με τη καθοδήγηση του γιατρού.

Μέχρι τώρα μου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ο dr. Zούμπος οπότε συνεχίζω βάσει των οδηγιών του.

Τα συμπτώματα μου σήμερα εστιάζονται στην ουρήθρα και είναι τα εξής:
- μονίμως διεγερμένη/τεντωμένη ουρήθρα σε όλο το μήκος της όπως όταν σε ουρολοίμωξη
- στην ουρήθρα που διέρχεται μέσα από το όσχεο αισθάνομαι ένα ζέσταμα, (το οποίο μετά από εκσπερμάτιση γίνεται πολύ έντονο σαν κάψιμο)
- και στο τμήμα αυτό όταν έχω στύση είναι πάρα πολύ φουσκωμένο.
- Το πέος επίσης είναι αρκετά σκληρό μονίμως - μόνο όταν ξαπλώνω ανάσκελα γινεται μαλακό και η ουρήθρα "κρύβεται" λίγο σαν σε φυσιολογική κατάσταση.

Προσπαθώ να καταλάβω μήπως έχει κάποιο θέμα και η επιδιδυμίδα σε όλο αυτό γιατί σε ψηλάφηση αισθάνομαι ότι είναι πιο φουσκωμένη από το φυσιολογικό - είναι που είναι όλα πολύ κοντά εκεί τριγύρω. Τα τρίπλεξ όσχεου που έχω κάνει (δυο τον αριθμό) έχουν δείξει φυσιολογική επιδιδυμίδα πάντως.

Στο περίνεο δε νομίζω ότι έχω θέμα, αν εξαιρέσεις ότι όταν φουσκώνει η ουρήθρα, επηρεάζεται/φουσκώνει και το τμήμα της που περνάει από το περίνεο, οπότε δεν το καταλογίζω σαν "θέμα" στο περίνεο, αλλά στην ουρήθρα. Σ'αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλ φουσκώσει τόσο, έχω θέμα κι εκεί - αλλά λόγω ουρήθρας.

Τώρα που είμαι σε αποχή γενικά (και ίσως και λόγω της αντιβίωσης που κάνει τη δουλειά της με τα μικρόβια) δεν έχω ιδιαίτερα "τουρλώματα" όπως το προηγούμενο 3μηνο (μετά τη 2η υποτροπίαση). Έχω όμως τεντωμένη ουρήθρα σε πιο ήπια φάση και εννοείται δε ρισκάρω εκσπερμάτιση για κανένα λόγο - να μου λείπει το βύσινο.

Εύχομαι Niklop να σε κατατόπισα κι εύχομαι και γρήγορα ξεμπερδέματα (και στους 2 μας) απ' αυτή τη διαστροφική κατάσταση που έχουμε περιπέσει.
Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

Κάνε μας ενα update φιλαράκι! Είσαι καλύτερα? Τελικά λειτούργησε η θεραπεία?
Στα 23 εμφάνισα πρώτη φορά προστατίτιδα e-Coli, στα 28 επανεμφανίστηκε με Χλαμύδια στα 32 με σταφυλόκοκκο. Τα συμπτώματα είχαν διάρκεια μέχρι ένα χρόνο κ εξαφανίζονταν. Τώρα πάλι τα ίδια.

Για να μην εχεις μπει πρεπει να το εχεις αφησει πισω σου το θεμα.. Παντως θα θελαμε να μαθουμε νεα σου

Καλησπέρα παιδια !
Έλειπα στο εξωτερικό για κάποιους μήνες  και δεν παρακολουθούσα το forum. Ενώ είχα αρχικά ενοχλήσεις - μερικές φορές έντονες - όταν έφτασα στα ξένα, με τη δουλειά στην πορεία ξεχάστηκα τελείως ... και με ξέχασε και το πρόβλημα γενικά - ελλείψει σεξ κιόλας.

Θα γράψω αναλυτικά τα τεκτενόμενα απο εκεί που το είχα αφήσει. Γενικά είμαι πολύ καλύτερα. Όχι όμως πλήρως καλά όπως πριν το θέμα. Θα του έβαζα ένα 85-90%. Έχω ενοχλήσεις κατά διαστήματα αλλά δεν τους δίνω καμία σημασία - είναι και τέτοιας έντασης που μπορώ να το κάνω αυτό.

Επανεξέταση δεν έχω κάνει ακόμα - δεν έχω προλάβει. Ελπίζω μεσα στη βδομάδα.

Επιστρέφω με φουλ ιστορικό/ενέργειες/lessons learnt όταν βρω λίγο χρόνο
Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

Καλησπέρα παιδιά (!),

**Είχα προσπαθήσει να μπω πριν απο λίγο καιρό στο site αλλά δεν μου το έβγαζε – νόμισα ότι έκλεισε – χαίρομαι που δεν έγινε κατι τέτοιο !

Λοιπόν, ένα update στο ιστορικό μου:

Εν τάχει να πω ότι όλα ξεκίνησαν Σεπτέμβρη του 2017 με οξεία προστατίτιδα – μικρόβιο klebsiella – έλαβα για 9 μέρες περίπου λάθος αντιβίωση (fugentin-αμοξικιλίνη και κλαβουλανικό) – μειώθηκαν αρκετά τα συμπτώματα αλλά παρέμεινε πόνος-βάρος στο περίνεο / τη 10η μέρα πήρα ευτυχώς σωστή αντιβίωση (ciproxin-σιπροφλοξασίνη) – για 10 μέρες έγινα σουπερ ντούπερ καλά (καλυτερα από ποτέ) αλλά μετά από εκσπερμάτιση (με προφυλαξη) –τη 19η μέρα - ακαριαία τράβηγμα στην κοιλιά και καύσος και φούσκωμα της ουρήθρας στο περίνεο, πόνος στους προσαγωγούς, πόνος κάτω από τους όρχεις(απ'όσο μπορώ να θυμηθώ όλη η περιοχή είχε εκραγεί)....και από τότε ξεκινάει το μαρτύριο δυστυχώς...

Μέσα Οκτώβρη 2017 έως και Φλεβάρη 2017 ...υποφέρω...κυριολεκτικά υποφέρω. Η κάθε μέρα ήταν πιο βασανιστική από την προηγούμενη με έντονους πόνους κυριώς στο περίνεο, και ιδίως μετά από κάθε εκσπερμάτιση. Σταμάτησα να θέλω να κάνω σεξ, απλά.

Αυτό το διάστημα πήρα γύρω στις 60 μέρες αντιβίωση (κινολόνες καμια 40ρια μέρες και αζιθρομυκίνη 3 μερες και δοξικυκλίνη 15 μέρες). Έξοδοι μηδέν, καμία διαθεση για τίποτα, φλερτάρω με την παραίτηση από τη δουλειά κτλ κτλ δεινά σε κάθε τομέα της καθημερινότητας.

Επειδή με γιατρούς στην Αθήνα, δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη, επισκέφτηκα γιατρό-ουρολόγο στη Θεσσαλονίκη (dr. Ζούμπος) και με παρέπεμψε να κάνω το SPI test το οποίο βγαίνει θετικό σε clamydia Trachomatis. Είχα ήδη κάνει μια εξέταση με PCR και μια με ανοσοφθορισμό οι οποίες έιχαν βγει αρνητικές στα χλαμύδια. (αυτό είναι tip για όλους τους αναγνώστες του φορουμ)

Μάρτιο 2017 ξεκινάω για 30 μέρες rulid-ροξυθρομυκίνη σε συνδυασμό με tavanic – λεβοφλοξασίνη ενώ παράλληλα κάνω διατάσεις σύμφωνα με δύο βιβλία που έχουν γραφτεί για προβλήματα στην πυελική χώρα καθώς και ακούω ηχητικά παράδοξης χαλάρωσης που μου έδωσε ο dr. Ζούμπος.

Πολύ αραιό σεξ και διατάσεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφη καθώς και ηχητικά χαλάρωσης.

Παράλληλα με τη θεραπεία καθώς και για ένα μηνα μετά από αυτή επισκέφτομαι βελονίστρια για βελοβισμούς.

Επίσης παράλληλα παίρνω και κάποια σκευάσματα για τον προστάτη και για το ανοσοποιητικό (π.χ prostenal pefect, propolis, Pollen Aid, Quercetin, νωπή γύρη μελισσών...κτλ) – ίσως και κάποιο α-blocker (zidrolin- ταμσουλοσίνη).

Γύρω στον Απρίλη αρχίζω και βλέπω τα πρώτα σημάδια βελτίωσης !

Αναφερομαι σε βελτίωση κι όχι σε παντελή απουσία συμπτωμάτων! Παρόλαυτα ήταν το «σημάδι» - το κίνητρο καλύτερα για αναθάρριση ότι υπάρχει θετική εξέλιξη.

Μέσα Απρίλη, εχω μια έκρηξη ψυχολογική, αφού από το ζόρι που τράβηξα όλο το χειμώνα, κληρονόμησα μια εμβοή στο αριστερό αυτί – η οποία είχε γίνει έντονη εκείνη την περίοδο - το οποίο ήταν και το κερασάκι στην τούρτα αυτής της απίστευτα άθλιας εποχής για να καταρρεύσω ψυχολογικά. Κάλεσα ψυχίατρο σπίτι από του SOS γιατρούς – του εξήγησα πραγματικά «κλαίγοντας» τι έχει συμβει το προηγούμενο 6μηνο και μου έδωσε dumirox και Zanax.

Τα ξεκινάω και αυτά και η βελτίωση που είχα δει έγινε ακόμα καλύτερη !

Η βασική παράμετρος ήταν "η προσοχή μου", που ήταν καθημερινά εστιασμένη στο πουλί μου και το αυτί μου λόγω των ενοχλήσεων, επιτέλους άρχισε να φεύγει από εκεί ! Βελτιώθηκε ο ύπνος μου (!) , πραγματικά το προηγούμενο 6μηνο, είτε δεν κοιμόμουν καθόλου από τις ενοχλήσεις είτε σηκωνόμουν με ενοχλησεις και από την αγανάκτηση μου κυριολεκτικά χτυπιόμουν με τον τοίχο !

Αρχές Μαίου φεύγω για 2 μήνες στο εξωτερικό με τη δουλειά. Εκεί είναι που τα συμπτώματα κυριολεκτικά σχεδόν μηδενίζονται ! Να τονίσω ότι μηδενίζονταιτα συμπτώματα όπως πόνοι, ενοχλησεις κτλ. Αυτο δεν έγινε ακαριαία , αλλά μέρα με τη μέρα.

Αυτό που παρέμεινε ήταν η «τουρλωμένη» ή αλλιως «φουσκωμένη» ουρήθρα, καταμήκος του περίνεου σαν μια τεντωμένη φλέβα αλλά και πολλές φορές και κατά μήκους του πέους (πεταγόταν ακόμα κι όταν δεν ήταν το πέος σε στύση – όταν ήταν σε στύση ήταν ακόμα πιο έντονη). Αλλά το βασικό ήταν ότι ΔΕ μου προκαλούσε ενόχληση! απλά δεν έλεγε να εξαφανιστεί. Aυτό το σύμπτωμα υπάρχει ακόμα.

Όταν επιστρέφω τέλη Ιούνη είμαι σχεδόν ασυμπτωματικός και έχω σταματήσει όλα τα σκευάσματα που έπαιρνα καθώς και zanax και dumirox. Κάνω ευχάριστες διακοπές. Κανονικά το dumirox ήθελε παραπάνω, αλλά λόγω δουλειάς το σταμάτησα σχεδόν ασυνείδητα.

Τέλος Ιούλη, μετά από σεξουαλική επαφή με την κοπέλα μου, βλέπω λίγο αίμα πάνω στο πέος μου και από τότε με ξαναπιάνει πόνος στο περίνεο. Αν και στενοχωρήθηκα, αγανάκτησα λίγο, δε με έριξε όπως παλιότερα. Ξεκινάω τα σκευάσματα πάλι, μιλάω με τον dr Zούμπο κάνω πάλι εξέταση SPI test  - βγαίνει δυστυχώς πάλι θετική - και ξεκιναω αρχές Αυγούστου Vibramycin. Ενώ ήταν να την πάρω για 30 μέρες, την πήρα για 20 μέρες – δεν άντεξα παραπάνω (!!)  - είτε μου προκαλεί «καλοήθη ενδοκρανιακή υπέρταση» (ειναι μεσα στις παρενέργειες) είτε η θυροειδίτιδα που με χτύπησε - εξαιτίας της οποίας ακόμα έως και σήμερα παίρνω κορτιζόνη – μου προκάλεσε τρομερά εγκεφαλικά συμπτώματα (αδυναμιά συγκέντρωσης, πόνο στο κεφάλι, ημικρανίες, αδυναμία οδήγησης, φωτοευαισθησία κτλ). Οπότε την πήρα για 20 μέρες και από τότε παλεύω με τη θεροειδίτιδα.

Τα συμπτώματα που εμφανιστήκανε λοιπόν υποχώρησαν πάλι σιγα σιγα μετά από το σχήμα αντιβίωση-διατάσεις-ηχητικα χαλαρωσης. Σε αυτά έβαλα παλι και τα ποδοσφαιρα (5x5) και λίγο wind surf και το μυαλό δεν κολλάει στις ενοχλήσεις οι οποίες με τον καιρό γίνονται μικροενοχλήσεις και με τον καιρό πάλι σχεδόν εξαφανίζονται.

Γενικά χρησιμοποιώ προφύλαξη στο σεξ, σχεδόν ευλαβικά.
Μετά από κάθε εκσπερμάτιση κανω λίγο διατάσεις.

Στα αρνητικά είναι ότι το πέος μου δυστυχως δεν συμπεριφέρεται όπως πριν από την πάθηση ! Πιο αναλυτικα, η ουρήθρα όπως προανέφερα είναι σχεδόν μονίμως φουσκωμένη σαν τεντωμένη φλεβα (ψιλαφήσημη), κυρίως στο περίνεο αλλά και κατα μήκος του πέους. Το πέος μετα την εκσπερμάτιση δεν μικραίνει – δεν έρχεται στη θεση ισορροπίας και ηρεμίας όπως άλλοτε – παραμενει ελαφρως διογκωμενο (βαρύ/σκληρο) και μου αφηνει μια μη ευχαριστη αισθηση στην κεφαλή. Επισης μένει λίγο σπέρμα μέσα, το οποίο βγαινει αργα αργα μετα την εκσπερματιση. Τα νευρα που συσπωνται στο περίνεο για να εκσπερματισω εμφανιζονται ελαφρως κλαταρισμένα, οποτε και το σπερμα δεν εκσφενδονιζεται με την ιδια ενταση οπως αλλοτε. Η αίσθηση εκσπερμάτισης δεν είναι τόσο έντονη κι ευχάριστη όπως άλλοτε.
(λυπαμαι για τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αλλά αν υπάρχει κάποιος ομοιοπαθης που θα το διαβάσει, ίσως τον βοηθησει ή ακόμα καλύτερα αλληλοβοηθηθούμε, οπότε θέλω να είμαι αρκετά σαφής).

Αν θυμαμαι καλα, ο γιατρός μου είχε πει το Φλεβαρη μετά από δακτυλική εξέταση ότι ο προστάτης εμφανίζεται φυσιολογικός αλλά τα νεύρα της περιοχής εμφανίζουν καποιες αλλοιώσεις και αναφερόταν στα «pleasure nerves», που αν τα βάλω κάτω, πιστεύω κι έχω την αίσθηση ότι κάτι πειράχτηκε εκεί και συμβαίνει αυτό στην περίπτωση μου.
Πολύ πιθανόν να το προξένησαν τα χλαμυδια.

Επόμενο βήμα, μόλις ηρεμήσω απο τη θεροειδίτιδα, να ξαναπιάσω το θέμα -λογικά από χρονιά - με το γιατρό να δούμε πώς θα προχωρήσουμε, κυρίως για να απαλλαγώ από τα χλαμύδια  - σε περίπτωση που οι 20 μέρες vibramycin του Αυγούστου δεν ήταν αρκετες.
Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

Παράθεση από: xrhstaras στις 04 Μάρτιος, 2018, 11:37:10 ΜΜ
Γεια σου Niklop,

To SPI Test μου το συνέστησε ο dr. Zούμπος. Εγώ προσωπικά πρώτη φορά το άκουσα.

Είναι εξέταση σπέρματος - με άλλα λόγια δίνεις σπέρμα με το γνωστό τρόπο και σε λίγες μέρες βγαίνει το αποτέλεσμα.
Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία (δηλ αποχή από σεξ κτλ) εάν κι εφόσον δεν έχεις σκοπό να κάνεις και σπερμοδιάγραμμα. Αν βάλεις στο μενού και σπερμοδιάγραμμα θέλει προετοιμασία. Εγώ ζήτησα να ελέγξουν, εκτός από χλαμύδια, και κυτταρομεγαλοϊό και έρπη Ι, ΙΙ καθώς και κανονική καλλιέργεια - όλο το πακετάκι μαζί γύρω στα 130Ε. Αν κάνεις μόνο για χλαμύδια θα έρθει αρκετά οικονομικότερα.

Την αγωγή που παίρνω μου την έδωσε ο γιατρός μόλις του έστειλα τα αποτελέσματα. Γενικά οποιαδήποτε αγωγή έχω πάρει (εκτός από τα "φυτοφάρμακα") την έχω πάρει μόνο με εντολή γιατρού.

Το αν θα κάνει δουλεία Niklop θα φανεί μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις για χλαμύδια - δηλ μετά το επόμενο SPI Test. Αν έχουν εξαφανιστεί για δαύτα, σημαίνει ότι έκανε δουλειά. Τώρα οσοναφορά τα συμπτώματα, έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα σχετικά με το κατά πόσο συνδέονται με τα χλαμύδια. Θα φανεί στην πορεία.

Το Νο.1 σ'αυτή την κατάσταση είναι να εξολοθρευτούν τα χλαμύδια. Αν συνδέονται και τα συμπτώματα με τα χλαμύδια - καλώς...μ'ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.
Διαφορετικά, αν δηλ εξαφανιστούν τα χλαμύδια και μείνουν τα συμπτώματα, θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά - πιστεύω θα δούμε τη "νευρική" πλευρά του ζητήματος, αλλά σε κάθε περίπτωση με τη καθοδήγηση του γιατρού.

Μέχρι τώρα μου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ο dr. Zούμπος οπότε συνεχίζω βάσει των οδηγιών του.

Τα συμπτώματα μου σήμερα εστιάζονται στην ουρήθρα και είναι τα εξής:
- μονίμως διεγερμένη/τεντωμένη ουρήθρα σε όλο το μήκος της όπως όταν σε ουρολοίμωξη
- στην ουρήθρα που διέρχεται μέσα από το όσχεο αισθάνομαι ένα ζέσταμα, (το οποίο μετά από εκσπερμάτιση γίνεται πολύ έντονο σαν κάψιμο)
- και στο τμήμα αυτό όταν έχω στύση είναι πάρα πολύ φουσκωμένο.
- Το πέος επίσης είναι αρκετά σκληρό μονίμως - μόνο όταν ξαπλώνω ανάσκελα γινεται μαλακό και η ουρήθρα "κρύβεται" λίγο σαν σε φυσιολογική κατάσταση.

Προσπαθώ να καταλάβω μήπως έχει κάποιο θέμα και η επιδιδυμίδα σε όλο αυτό γιατί σε ψηλάφηση αισθάνομαι ότι είναι πιο φουσκωμένη από το φυσιολογικό - είναι που είναι όλα πολύ κοντά εκεί τριγύρω. Τα τρίπλεξ όσχεου που έχω κάνει (δυο τον αριθμό) έχουν δείξει φυσιολογική επιδιδυμίδα πάντως.

Στο περίνεο δε νομίζω ότι έχω θέμα, αν εξαιρέσεις ότι όταν φουσκώνει η ουρήθρα, επηρεάζεται/φουσκώνει και το τμήμα της που περνάει από το περίνεο, οπότε δεν το καταλογίζω σαν "θέμα" στο περίνεο, αλλά στην ουρήθρα. Σ'αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλ φουσκώσει τόσο, έχω θέμα κι εκεί - αλλά λόγω ουρήθρας.

Τώρα που είμαι σε αποχή γενικά (και ίσως και λόγω της αντιβίωσης που κάνει τη δουλειά της με τα μικρόβια) δεν έχω ιδιαίτερα "τουρλώματα" όπως το προηγούμενο 3μηνο (μετά τη 2η υποτροπίαση). Έχω όμως τεντωμένη ουρήθρα σε πιο ήπια φάση και εννοείται δε ρισκάρω εκσπερμάτιση για κανένα λόγο - να μου λείπει το βύσινο.

Εύχομαι Niklop να σε κατατόπισα κι εύχομαι και γρήγορα ξεμπερδέματα (και στους 2 μας) απ' αυτή τη διαστροφική κατάσταση που έχουμε περιπέσει.

εμενα ειναι συνεχεια καψιμο στην ουρηθρα  στην εξοδο και  κοντα στα αρχιδια
και στο σωμα του πεουσ απο τν πρωκτο ες μερι τα αχιδια με οσα γραφετε ειναι σαν να την γαμισαμε. αλλος εχει ταιδια συμπτωματα? πωσ το αντιμετωπισατε?

Παράθεση από: niklop στις 03 Μάρτιος, 2018, 09:32:08 ΜΜ
Χρήστο Καλησπέρα. Διάβασα την περίπτωσή σου και ταυτίστηκα. Σαν να διάβαζα εμένα. Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ακριβώς η ίδια συμπεριφορά σε όλα....

Επειδή και εγώ είμαι σε ερευνητικό επίπεδο με τον Ζούμπο και σε αλλεπάλληλες εξετάσεις , ομολογώ οτι μετά απο PCR που έκανα για χλαμύδια και δεν βρέθηκε τίποτα, και ενώ είχα καθησυχαστεί, αυτό που είπες για το SPI test το οποίο τελικά σου βγήκε θετικό με προβλημάτισε. Θα το αναφέρω και εγώ στον γιατρό την Τρίτη που έχω ραντεβού, γιατί ήταν και το μικρόβιο που εμφανίστηκε πριν απο 4 χρόνια σε μένα και απο τότε ξεκίνησαν τα όργανα μέχρι και σήμερα....

Το Spi που το κάνεις, στο αίμα, στο σπέρμα στο προστατικό υγρό?? Την αγωγή που παίρνεις στην έδωσε ο γιατρός?? Εννοώ το Rulid και το  Tavanic. Πιστεύεις οτι σε θεραπεύει και κάνει δουλειά?
Tα κύρια συμπτώματά σου είναι ο πόνος σε περίνεο ή τα τσουξίματα? Πόνο έχεις ακόμα όπως είχες αναφέρει στο πρώτο post σου? Γιατί πιστεύω οτι το ποιο βασανιστικό απο όλα είναι αυτό. Αυτός ο δισβάσταχτος πόνος στο περίνεο και στην βουβωνική περιοχή. Εμένα τόσα χρόνια αυτό με χει διαλύσει. Τσουξίματα, καύσο κατα την ούρηση κλπ που έχω κατα περιόδους θεωρώ οτι είναι αμελητέας σημασίας και αν είχα μόνο αυτά τα συμπτώματα θα ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος. Αλλά αυτός ο πόνος και η δυσφορία εκεί κάτω είναι που με τρελαίνει
Ενημέρωσε σε παρακαλώ για την εξέλιξη της πορείας σου γιατί οι περιπτώσεις μας νομίζω ταυτίζονται.
Θα φροντίσω και εγώ για follow up στο νήμα μου μετά την επίσκεψη στον γιατρό.

καψιματα στην εξεσπερματιση και στο πεος  και πονος πισω απο οτυς ορχεις ... εχετε και αλλοι??

Καλησπέρα και πάλι!

Ενα update στο ιστορικό μου, εν ταχει:

Απο το Σεπτέμβρη του 2017 και μετα, ειχα δει δυο πολύ καλές βελτιώσεις (ασυμπτωματικός).
Η μια ηταν το Μαιο του 2018 (μετά από κρίση πανικού λόγω πολύ έντονων συμπτωματων) οπως έχω γραψει και προηγούμενα, με τη χρήση Xanax - Dumirox για κανα 2-3 μηνες, αφού δεν έβγαζα μικρόβιο.

Ιούλιο - Αυγουστο του 2018 έιχα πάλι έναν μόνιμο έντονο πόνο περισσοτερο τύπου ουρηθρίτιδας μόνιμο.
Πήρα κάποιες αντιβιωσεις κυρίως Vinramycin αλλά δεν καταλαβα να βγαλω τη θεραπεία μεχρι τελους λογω του ότι μου προκαλούσε και μου προκαλέι 'ενδοκρανιακή υπέρταση'.

Έμεινα με τις ενοχλήσεις/πόνο, προσπάθησα να ξαναπάρω κατα καιρους μηπως και, αλλά μάταια.

Όποτε είχα έντονα συμπτώματα έπαιρνα Xanax να ηρεμήσω.

Η επόμενη καλή βελτίωση που ειδα ήταν τον Νοεμβρη του 2019 που πήρα 15 μερες Glimbax.
Σχεδόν αισθανόμουν ασυμπτωματικός.

Κι αυτο δεν κρατησε πολύ δυστυχως.
Γενικά αφού είχαμε εξεταστει και εγω και η συντροφος, δεν χρησιμοποιούσα προφύλαξη στο σεξ, όποτε και 99,9% υπήρχε εισαγωγη μικροβίων (οτι μικροβια κι αν ειναι αυτα στοματος ή κολπου) τα οποία φυσικά δεν έβγαιναν σε καμια εξεταση (PCR - κανονικες) είτε δικές μου είτε της συντρόφου.

Μέσα στο 2020 μια απο τα ιδια ενοχλησεις μονιμως (δε θυμαμαι να πηρα Glimbax to 2020) αλλά μπορει και να πήρα για 2 βδομάδες.

Παμε τωρα αρχες 2021 που λόγω κάποιων μυκητιάσεων της συντρόφου (υποψια χλαμυδια), πήραμε
- 1g Azythrmomycin
- 7 days Vibramycin.
(συνταγη γιατρου)
και απο το προσωπικο οπλοστατσιο πήρα και 14 μερες Glimbax (υπαρχει μελετη/ερευνα που δειχνει οτι 14 μερες prulifloxacin εκριζωνει τα χλαμυδια).

Εε μετα απο αυτο, τελειώς ασυμπτωματικος! Για πρωτη φορα ομως τελειως ασυμπτωματικος μετα απο 4 χρονια.

Σε καθε επαφη (στοματικη και κανονικη) έπαιρνα προφυλάξεις.

Δυστυχως λίγες μερες πριν σε μια στοματικη επαφη δεν εβαλα προφυλακτικο και σχεδον ειχα συμπτωματα εντονα την επομενη ημερα. Καυσος στο περινεο στην κοιλια και συσουρια.
Δεν μου κοψε να παω νοσοκομειο.
Το παλεψα μονος και αποοτι φαινεται την εχω πατησει.

Αντε παλι τα ιδια....θα ενημερωσω.
Περιμενω να παω για εξετασεις.
Ψυχολογικα με πηρε παλι απο κατω.

Εμφάνιση στα 33. Οξεία Προστατίτιδα. Λαθος διάγνωση (ουρολοίμωξη) από παθολογο και λάθος αρχικη αντιβίωση-Fugentin αντί για κινολονη. Μικρόβιο: Klebsiella. Mετα από 9 μερες σωστη διάγνωση και αλλαγή σε κινολόνη. Εντελως καλα. Αλλα μετα από 10 μέρες - στην πρωτη εκσπερματιση μετα το αρχικο επεισόδιο (19 μερες μετα δηλ), ακαριαία εκκινηση συμπτωμάτων χρόνιας προστατιτιδας - Πόνος, γδάρσιμο στη βαση του πέους, τράβηγμα στην κοιλιά και συνεχης επιδείνωση.

Κρίμα Χρήστο που έμπλεξες έτσι, αλλά δεν είσαι ο μοναδικός, δυστυχώς είμαστε πολλοί σ' αυτή την κατάσταση οπότε μην το βάζεις κάτω. Ήσουν άτυχος στην αρχή, και εγώ όταν έπαθα οξεία προστατίτιδα στα 44 χρονών το 2004 δεν ήξερα τι είναι ουρολοίμωξη και  οι κανόνες υγιεινής δεν είχαν καμιά σχέση με τις σημερινές, δηλ. μπάνιο και αλλαγή εσωρούχου κάθε μέρα, γίναμε ευάλωτοι στα βακτήρια. Τότε εγώ νοσηλεύτηκα και πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση κανά 7 μέρες ciproxin(και τότε υπήρχε) μετά 20 μέρες χάπια. Είχα τα γνωστά θέματα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που περιγράφεις.
Ξέρω ότι η διαφορά της απλής προστατίτιδας με την οξεία είναι ο πυρετός και πρέπει να νοσηλευτείς γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να περάσει το μικρόβιο στο αίμα και τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.
Βέβαια το 2013 ξαναέπαθα οξεία και νοσηλεύτηκα πάλι και έχει ο θεός.
Κατά τη γνώμη μου πίνεις πολλά "φυτοφάρμακα" που λές και εσύ , πως βγάζεις άκρη, κοστίζουν και αρκετά χρήματα, πίνε ένα δύο βρε αδελφέ έτσι θα δείς και τι σου κάνει καλό.
Γύρη έπαιρνα και εγώ για κανα ενάμισυ χρόνο, βαρέθηκα και την σταμάτησα, εάν μου έκανε καλό δεν μπορώ να το πώ με σιγουριά στην ψυχολογία σίγουρα.
Εκείνο που βλάπτει πάντως είναι το αλκοόλ, ο καφές, τα καυτερά,το κρύο, τον χειμώνα προσωπικά έχω έξαρση των συμπτωμάτων οπότε φοράω μάλλινο παντελόνι (δεν βρίσκεις έραψα) και διπλό εσώρουχο ένα σλιπάκι και από πάνω ένα μποξεράκι, όπως καταλαβαίνεις Χρήστο υποφέρουν και άλλοι.
Το πρωί πίνω χαμομήλι αντί για καφέδες τσάγια κλπ (κάποιοι με κοροϊδεύουν) αλλά για την περίπτωσή μας είναι θεραπευτικό, δεν μου φέρνει υπνηλία που λένε, το απόγευμα επιλόβιο γνωστό για την καλή υγεία του προστάτη.
Ποδήλατο με σέλλα ΝO NOSE, και μηχανή οn-off για μαλακά αμορτισέρ, στις λακκούβες και τα σαμαράκια σηκώνομαι από τη σέλλα σαν τους ιππείς.
Τελευταίο, ήμουν τυχερός γιατί έπεσα σχεδόν από την αρχή σε αυθεντία γιατρό τώρα είναι καθηγητής ουρολογίας και δυστυχώς δεν έχει τον χρόνο που είχε όταν ήταν στο Νοσοκομείο.
Ενημερωσέ μας πως είσαι τώρα.