Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και χαίρομαι που είσαι καλά! 

Στην δικιά μου περίπτωση είχα συμπτωματολογία , που με ταλαιπωρούσε.
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, και για να τονίσω κάτι μιας που το θίξαμε, και ο δικός μου γιατρός δεν διαφωνούσε στο να το αφήσουμε έτσι αν δεν είχα συμπτωματολογία, αλλά εφόσον έβλεπε ότι με βοηθούσε η αντιβίωση (και ξαναλέω εμένα) το συνέχισε.

Το καλό είναι ότι είσαι καλά zefiros και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία

Πήγα σε νέο γιατρό, ο οποιος μου φάνηκε καλός (τουλάχιτον ασχολήθηκε με μένα) και μου πρότεινε και αυτος να κανω μια stamey meares, μου σύστησε ένα διαγνωστικό στο μαρούσι, το οποίο ειδικεύετε στη συγκεκριμένη εξέταση. Η μόνη μου φοβία είναι μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα όταν μου πάρουν δείγμα απτην ουρήθρα (αν δεν κάνω λάθος, εδώ στο forum ένα παιδί είπε ότι έπαθε στυτική δυσλειτουργία από την stamey )

Μην ανησυχείς έχω κάνει 5-6 stamey και κάποιες στο Μαρούσι δεν υπάρχει  κανένα πρόβλημα.

Ποιο είναι αυτό το κέντρο στο Μαρούσι ρε παιδεία που ειδικεύεται σε αυτή την εξέταση?
Στυτική δυσλειτουργία και προωρη εκσπερμάτωση μετά από 7 μηνες φιναστεριδης τον Νοέμβριο του 2013.βελτιωση μετά από κάνα χρόνο  η οποία βελτίωση κράτησε λίγους μήνες και μετά από έντονη σεξουαλική ζωή  αρχίζουν καψίματα σε απροσδιόριστο σημείο κοντά στην λεκάνη.Παω σε γιατρό Ιανουάριο του 2016 και.μετα από εξέταση με μπατονετες στην ουρήθρα που μου βρήκε χλαμύδια και μου έδωσε 14 μέρες αντιβίωση η στύση μου χειροτέρεψε ξανα  αμέσως μετά την τρομερά επίπονη εξέταση και επανήλθε η πρόωρη εκσπερμάτωση που κρατανε ως σήμερα μαζί με  το κάψιμο στην περιοχή της λεκάνης που  δεν είναι συνεχές αλλά με πιάνει τακτικά και όταν με πιάνει είναι ελαφρύ .Τα χλαμύδια δεν ξαναεμφανίστηκαν σε καμοια εξέταση ούτε κάνα άλλο μικροβιο.Η ορμόνες μου είναι εντός φυσιολογικών ορίων και το τριπλές πέους δεν έδειξε κάτι παθολογικό.Το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό εκτός από το ιξώδες που είναι πολύ αναιβασμενο το ph που είναι 8.5 αναιβασμενο και αυτό και μικρός όγκος σπέρματος 1.8.Η ηλικία μ είναι 30 χρόνων.

Δεν ξέρω εαν μπορούμε να το αναφέρουμε δημόσια, τι λέει ο διαχειριστής;

Zefiros καλημέρα. Θα έλεγα καλύτερα σε προσωπικό μήνυμα.

Η γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να γράφουμε για κέντρα ή γιατρούς που μας βοήθησαν. Αλλά πρέπει να προσέξουμε γιατί αυτό μπορεί να πάει στραβά με πολλούς τρόπους οπότε στην παρούσα φάση νομίζω ότι καλύτερα να το πεις σε προσωπικό μήνυμα.
Σαν κανόνας είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν γράφουμε δημόσια αρνητικά σχόλια για οποιονδήποτε. Αν δεν είναι στοιχεία και αποδείξεις (και δεν είμαστε δικαστήριο για να αποφασίσουμε αν ο ισχυρισμός κάποιου κάπου σε ένα φόρουμ είναι σωστός ή λάθος) τότε το φόρουμ και ο χρήστης κινδυνεύουν με νομικές ενέργειες εναντίον μας από τον "προσβαλλόμενο". Είδες ότι πρόσφατα διέγραψα το όνομα του ακατανόμαστου από δημοσίευση μέλους.
Τώρα για τα θετικά σχόλια, ή για στοιχεία επικοινωνίας συγκεκριμένων επαγγελματιών, αν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο santan για παράδειγμα, όντως επισκέφθηκε τον επαγγελματία, και ο επαγγελματίας όντως του φέρθηκε σωστά και τον βοήθησε, τότε ναι θα ήταν πολύ θετικό αυτή η πληροφορία να είναι δημόσια. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνει σήμερα, θα έλεγα η σύσταση να γίνει σε προσωπικό μήνυμα.