Με νερό και σαμπουάν φεύγει η πυτηρίδα. Οι μύκητες στη βάλανο θέλουν θεραπεία 10-15 μέρες. Μήπως επανεμφανίστηκαν οι μύκητες και για αυτό έχεις φαγούρα? Αν θέλεις δερματολόγο πες μου να σου συστήσω.

Το περίεργο είναι ότι δεν τα έχω συνέχεια κυρίως το βράδυ
Χθες είχα τρελό κάψιμο σε σημείο που νομίζεις ότι έχεις υπερβολική δροσιά

Καλησπέρα freddie m χαίρομαι που είσαι καλά, τώρα τα υπόλοιπα σιγά σιγά θα τα αντιμετωπίσεις, είσαι πολύ νέος και δεν πρέπει να αφήσεις να σε κυριεύσουν διάφορες φοβίες. Από την 20 ετη εμπειρία μου σε ανάλογα θέματα, μπορώ να σου δώσω τις παρακάτω συμβουλές:
-Το Xatral το έπινα και εγώ για πάνω από δέκα χρόνια και με βοήθησε πάρα πολύ, τώρα πίνω ένα ανάλογο.
-Το καθημερινό περπάτημα κάνει πολύ καλό, το ανακάλυψα και εγώ τα τελευταία χρόνια, επίσης νομίζω το ξαναείπα πρέπει να αποφεύγεις αλκοολ, καφέδες,καυτερά, όχι καθιστική ζωή. Δεν ωφελούν πουθενά τον οργανισμό, υπάρχουν μπύρες free alcool, και decaf, οπότε δεν υπάρχει θέμα στις εξόδους.
- Τα δερματικά συνήθως τα προκαλεί το άγχος (σωματοποιείται όπως λένε), ή και οι αντιβιώσεις π.χ. η φαγούρα στον πρωκτό. Θα πλένεις την περιοχή όπως και το πουλί σου με ένα ουδέτερο σαπούνι π.χ.eubos, όχι όλη την ώρα μιά φορά τη μέρα. Επίσης όταν έχεις εξάρσεις μπορείς να πίνεις κανά xozal, aerius, zirtek, ή για μένα καλύτερα κανένα χαμομήλι, βαλεριάνα.
-Η εργασιοθεραπεία βοηθάει τα ξεχνάς όλα αυτά και φευγει το μυαλό σου, κάνει καλό και στην τσέπη, κάποιο χόμπυ επίσης, άθληση κλπ.
-Με τον προστάτη μην ασχολείσαι πλέον, όταν θα έχεις έντονα συμπτώματα πάλι θα πας στον ουρολόγο. Τώρα που κρυώνει ο καιρός να αποφεύγεις την έκθεση στο κρύο γιατι επιδεινώνει τα θέματα του προστάτη. Να πίνεις 1,5- 2 λιτρα νερό την ημέρα, και όχι υπερβολές σε ζάχαρες και γλυκά γιατι είναι τροφή για τα μικρόβια.
Αυτά, πιστεύω να βοήθησα, έτσι κάνεις και υγιεινή ζωή οπότε όλο και λιγότερο θα χρειάζεσαι τους γιατρούς, έχεις τη ζωή μπροστά σου μης αφήνεις τα μικρά και ασήμαντα να σου χαλάνε το μέλλον σου.

Φτιάξε ένα χαμομήλι, άστο να κρυώσει και μετά πάρε αυτους τους κυκλικούς δίσκους που ξεβαφονται οι γυναίκες ή λίγο βαμβάκι, βουτά το στο χαμομήλι και κάντο ταμποναριστά στο σημείο που σε καίει. Μπορείς να το κάνεις αυτό πολλες φορές την ημέρα. Το βράδυ μετά το ντους μπορείς να ρίξεις όλο το υπόλοιπο κατευθείαν πάνω και φτιάξε άλλο την επομένη.