Μετά από ακόμα μία επίσκεψη σε ουρολόγο, επειδή έχουν περάσει πολλοί μήνες και ακόμα υπάρχουν προβλήματα, με συμβούλεψε να κάνω υπέρηχο όσχεου, αλλά σε ακτινολόγο. Μου εξήγησε ότι ναι μεν κάνει και ο ουρολόγος ΑΛΛΑ ο ακτινολόγος έχει άλλη πείρα. Και δυστυχώς ο άνθρωπος δικαιώθηκε.

Στον αριστερό όρχι διαπιστώθηκε μικρή κιρσοκήλη λόγω μικρής παλινδρόμησης του αίματος. Δεν είχα ποτε ενοχλήσεις στον αριστερό. Δεν ευθύνεται για τυχόν συμπτώματα που μας ταλαιπωρούν, μου είπε ο ακτινολόγος.
Στον δεξί διαπιστώθηκε λίθος!!?! 9mm ο οποίος προφανώς φταίει και για τον ιδιαίτερο πόνο-ενόχληση που νοιώθω εδώ και καιρό (πριν ακόμα εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα προστατίτιδας). Τι που πως γιατί, δεν ξέρω ακόμα. Σήμερα έκανα τον υπέρηχο, αύριο θα επισκευτώ τον νέο ουρολόγο. εν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτός ο λίθος στην όλη κατάσταση.
Επίσης διαπιστώθηκαν από μία μικρή κήλη στην κορυφή της κάθε επιδυδιμύδας. Τυχαίο, συνηθισμένο εύρημα κατά τον ακτινολόγο-ενδεχόμενη παλιά φλεγμονή.
Επίσης υπάρχει πια πολύ έντονα η πιθανότητα της κυστεοσκόπησης. Ο μόνος λόγος που δεν την κάνω ακόμα (και μάλλον λάθος μου) είναι ότι δεν γίνεται με μέθη αλλά με τοπική αναισθησία στα δημόσια νοσοκομεία, όπου δεν προβλέπεται αναισθησιολόγος για την συγκεκριμένη εξέταση!
Ό λόγος που ο νέος ουρολόγος δεν απέκλεισε την εξέταση, αν και δεν είναι κάτι που θα μου συνιστούσε είναι ότι το όλο θέμα του ουρολογικού μου παρελθόνοντος προέκυψε με έναν κολικό νεφρού ενώ προυπήρχε και μια κάποια διχαλωτή ούρηση. Συν το γεγονός οτι υπήρχε λίγο πριν, επαφή με σύντροφο που στη συνέχεια βρέθηκε ότι είχε κονδυλώματα. Το να μην έχεις κάτι επιφανειακά στην ουρήθρα-πέος, δεν αποκλείει να μην έχεις τσιμπήσει κάτι πιο βαθιά που να προκαλεί όλα αυτά μου είπε.

Κατά τα άλλα, τελικά θέματα διατροφής και περι εντέρου και περι κάντιντας (έχει μεσολαβήσει και ένα ζευγάρι κολονοσκόπησης+γαστροσκόπησης με μηδενικά αποτελέσματα) κλπ που απο ότι διαπιστώνω είναι πολύ της μόδας, τα ακούω πια βερεσέ. Ούτε δίαιτα σώζει την κατάσταση ούτε τίποτα. Το να μην φας ζάχαρη πχ επειδή όντως όταν καταναλώνεται χωρίς μέτρο κάνει κακό στον οργανισμό το καταλαβαίνω. Αλλά το να νομίζεις ότι θα σωθείς από συμπτώματα ουρολογικά είναι τουλάχιστον ανοησία. Φανταστείτε δλδ, κάθε τετράπαχος που υπάρχει θα έπρεπε να χρεωθεί και τον προσωπικό του ουρολόγο εφ'ορου ζωής.

Επίσης αρχίζω να φτάνω στο συμπέρασμα ότι όσο χόρτο τρώνε κάποιοι περι μαλάξεων άλλο τόσο χόρτο τρώμε και όλοι εμείς περι πρωτοκόλλων  wise k anderson και δε ξερω γω τι άλλο.

Εκεί μέσα υπάρχει, υπήρχε φλεγμονή φλεγμονές. Ο λόγος που δημιουργήθηκαν είναι γνωστός-άγνωστος. Πως καταπολεμείς μια φλεγμονή; Με αντιβίωση; με αντιφλεγμονώδη; Πόσο γρήγορα την αντιλήφθηκες ώστε να πας στο γιατρό;

Οι αποτετανώσεις (που είναι τα ίχνη παλιών φλεγμονών) πως αντιμετωπίζονται; Με το να μην τρως ζάχαρη, πορτοκάλια (ενοχοποιήσαμε και την βιταμίνη C στην μοντέρνα "ιατρική" μη χέσω δλδ) και ψύχα ψωμιού.

Επίσης από εκεί που φοβόμουν τα φάρμακα και όλα αυτά τα παρασκευάσματα, έχω φτάσει ευτυχώς στο αντίθετο άκρο. Τι πρέπει να πάρω γιατρέ;  Αυτό; Δώστο μου. Τώρα θα ζήσω. Η ποιότητα ζωής είναι σήμερα. Το να αποφεύγεις φάρμακα ελπίζοντας να έχεις μια φυσιολογική ζωή στα 60+, παραμελόντας ας πούμε την παραγωγική ηλικία των 30-40 είναι κάπως.
Τελικά όσο ζεις στην απογνωση, πιάνεσαι από ότι ακούς πιστεύοντας ότι είναι και το σωστό.

Ένας συνάδελφος απο τη δουλειά, έρχεται μια μέρα στη δουλειά με πόνο στα @@, επιτακτικότηατ, δυσουρία, κλπ. Σαν παλιός εγώ του εξηγούσα και το ένα και το άλλο. Πήγε τελικα ο άνθρωπος σε ουρολόγο και του έδωσε αντιβίωση για 20+ μέρες καθώς και 4 μέρες ενέσιμες (ασχετο, κάτι το οποίο δεν έδωσε ποτέ σε μένα). Εργαστηριακές φυσικά δεν έδειξαν τίποτα. Φανταστείτε να του έλεγα του ανθρώπου δλδ "Αν δεν βρει μικρόβιο ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ". Θα τον είχα καταστρέψει τον άνθρωπο. Οπότε το όχι στα φάρμακα, όχι στις αντιβιώσεις, όχι στη σοκολάτα, όχι στις τυρόπιτες επειδή έχουν αλάτι! δεν είναι συμβουλές για όλους. ΕΝ έτει 2015, και με το προσδόκιμο ηλικίας να έχει ανεβεί πολύ, καλό είναι να μην γενικεύουμε.Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Λοιπόν, μια και δεν επισκέφτηκα τον Ουρολόγο, είχα χρόνο για μια βόλτα σε έναν Παθολόγο που μου συστήσανε, για να πάρω μια γενική γνώμη για όλα όσα με ταλαιπωρούνε γενικώς την τελευταία 5ετία.

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα για 2η φορά και χωρίς ενδοιασμούς μάλιστα την λέξη της ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑΣ να βγαίνει από το στόμα του γιατρού. Η πρώτη ήταν 2 μήνες πριν όταν μου το είπα ένας ρευματολόγος.

Να υπενθυμίσω:
Συστολές στην καρδιά, διάχυτος πόνος, συνεχής κούραση, άγχος, στρες, ζαλάδες, εμβοές, πρόβλημα στα μάτια, έντονη δυσανεξεία στο κρύο, απώλεια βάρους, επικονδυλίτιδες, και φυσικά πόνος στην κοιλιά, ευερέθιστο έντερο, και ουρολογικά θέματα.

Η ασθένεια αυτή δεν εμφανίζεται με όλα αυτά φυσικά. Λίγο λίγο αν την αφήσεις, μεγαλώνει. Και δυστυχώς επειδή υπάγεται στα αυτοάνοσα νοσήματα, περνάει αρκετός χρόνος και αρκετές ιατρικές επισκέψεις μέχρι να στο πει κάποιος.

Αν και ο παθολόγος μου είπε, ότι από όλα τα συμπτώματα δίνει ένα ποσοστό στο ουρολογικό να μην είναι 100% αποτέλεσμα της ινομυαλγίας, μου εξήγησε ότι είναι συχνό "εύρημα" της ασθένειας, να "προσβάλεται" και ο προστάτης που είναι απλά ένας λύος μυς, αλλά και η ίδια η κύστη.

Αγωγή, εκτός από ήπια άσκηση (μπάλες και έντονα τρεξίματα τέλος), ξεκίνησα και αγωγή. Αγωγή που δυστυχώς την έχω αναβάλει 3 και 4 φορές στο παρελθόν, επειδή νόμιζα ότι έβλεπα βελτίωση με κάποια στυμπτώματα. Η αγωγή δεν είναι τίποτα άλλο από αντικαταθλιπικά (αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης). Η αγωγή δυστυχώς θέλει χρόνο. Στερνή μου γνώση.
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Μετά από λίγους μήνες και με αφορμή το θέμα του φίλου μας strider http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=991.0 στο οποίο απάντησα, προσθέτω και εδώ κάποια στοιχεία που παρέθεσα στην απάντηση μου, σαν "επικαιροποίηση" της κατάστασης μου.
-----------------------------------


Και μένα παρόλα τα συμπτώματα πια αδιάζει η κύστη μου. Βέβαια, δεν μπορώ να κατανοήσω αν αδειάζει τι διάολο είναι αυτό που κατουράω μετά από 5-10 λεπτά ή αμέσως πολλές φορές μετά την ούρηση (ελάχιστε σταγόνες, αλλά σταγόνες). Δεν είναι απο την κύστη αυτά; Από αλλού κατεβάινουν;
Δυστυχώς ελάχιστες φορές κατουράω όρθιος. Καθιστός σχεδόν πάντα διότι αισθάνομαι να μην πιέζεται πολύ η περιοχή. Προφανώς φταίει η καμπύλη της ουρήθρας  σε όρθια θέση, που δυσκολεύει την ροή. Αλλά μόλις σηκώνομαι από την τουαλέτα (κατούρημα), σχεδόν πάντα νομίζω ότι έχω και άλλο ακόμα λίγο να αδειάσω και συνήθως αυτή η δεύτερη "προσπάθεια" γίνεται στα όρθια.

Βασικά αυτό που θυμάμαι να γίνεται περίπου 2 χρόνια πριν εκδηλωθούν να πρώτα συμπτώματα πόνου, δυσουρίας κλπ, ήταν το ότι χωρίς να το φιλοσοφήσω και πολύ, κατουρούσα στον νιπτήρα του μπάνιου, και όχι στην τουαλέτα, επειδή προφανώς το πέος δεν χρειάζεται να πάρει μεγαλύτερη κλίση προς τα κάτω. Στην τουαλέτα δυσκολευόμουνα. Αλλά δεν μου πήγε ποτέ το μυαλό ότι αυτό υποδηλώνει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Το κακό είναι ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε με κάποιον τρόπο Τι υπάρχει μέσα και περιμετρικά του προστάτη. Και αυτό είναι που με ανησυχεί. Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τον καθησυχασμό των γιατρών ότι δεν είναι καρκίνος ή κάτι άλλο. Αυτό το "δεν είναι τίποτα, απλά φλεγμένει ο προστάτης" μόνο καθυσυχαστικό δεν είναι. Ε αν φλεγμένει κάνε κάτι να φύγει η φλεγμονή ρε μαλάκα γιατρέ!.

Για μένα χρόνια φλεγμονή αποτελεί και εκολαπτόμενο καρκίνο. Κάπου το διάβαδα, δεν θυμάμαι, αλλά μου έχει κάτσει.

Τεσπα, θα έλεγα να μην ζορίζεις τον ευατό σου με το θέμα της διατροφής. Παν μέτρον άριστον.
Αλλά επειδή βλέπω ότι είσαι fan του ciproxin, και μακάρι να μην έχει κανένα θέμα λόγω της χρήσης της, ξεκίνα να πίνεις ΑΠΕΙΡΟ ΚΕΦΙΡ. Και μην σταματήσεις τον χυμό ρόδι ΠΟΤΕ.  Άσχετο αν είναι καλό για το ουροποιητικό είναι απείρως καλό γενικά για το γαστρεντερικό το πρώτο και για την τόνωση το δεύτερο.

Επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς το ψυχολογικό. Μην κλέινεστε στον ευατό σας. Όταν έχω αυτό το αίσθημα της συχνοούρίας είναι σαν να μην ζεις. Απλά κλείνω τα μάτια και βυθίζομαι σε αρνητικές σκέψεις. "τι έχω; γιατί; όχι πάλι σε φούστη!. πότε θα φύγει; τι ζωή είναι αυτή κλπ. ". Δύσκολο, πολύ δύσκολο να αποβληθούν. Ειναι και θέμα χαρακτήρα. Αλλά πρέπει. Θυμάμαι τον ευατό μου πέρυσι τέτοια εποχή όταν συνέβει το 2ο ξέσπασμα συμπτωμάτων. Απλά δεν ζούσα. δεν μιλούσα στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου. Μονίμως στις σκέψεις μου περι ασθενειών, και περί θανάτου, και ότι τελος, αυτό ητανε. Πέρασε ένας χρόνος χωρίς να φύγουν τελείως τα συμπτώματα, (Να σημειώσω ότι αισθητή πτώση άρχισε από την άνοιξη και μετά...εποχιακά που λένε, έχει και ο ΗΛΙΟΣ που τόσο πολύ κάποιοι θέλουν να τον αποφεύγουμε τα θεραπευτικά του στοιχεία τελικά και ιδίως στον εγκέφαλο-ψυχολογία. Και έφτασε Σεπτέμβρης και εγώ να αγχώνομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που τα τελευταία 2 χρόνια είχα τα ξεσπασματα. Τελικά πέρασε ο Νοέμβρης (περυσι από τα μέσα οκτώβρη ήμουν "πεθαμένος") και είμαι ακόμα εδώ που λένε. Η ούρηση δεν είναι σταθερή, μια υπάρχει ροή, μια όχι, μια αίσθημα συχνοούρίας, μία όχι, τα περισσότερα βράδυα σηκώνομαι μια φορά, άλλα καθόλου.
Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι ύφεση γενικά, ή αν σαν εγκέφαλος σταμάτησε να δίνει τόση αρνητική σημασία στα ερεθίσματα αυτά με αποτέλεσμα να περνάνε πιο ήπια. Δεν ξέρω.

Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Γεια χαρά Nordic.
Στο προτελευταίο ποστ είχες αναφέρει την ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ. Ακολούθησες κάποια αγωγή, είδες κάποια βελτίωση;
Χρόνιο, Μυϊκά βασιζόμενο Πυελικό Άλγος.
Ξεκίνησε το 2012, είμαι χωρίς συμπτώματα από το 2016.
Πυροδοτήθηκε από προστατίτιδα, το πρωτόκολλο Wise Anderson με βοήθησε περισσότερο από όλες τις θεραπείες.

Καλησπέρα. Η Αγωγή ήταν/είναι το cybalta. Αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης όπως αναφερα. Αντικαταθλιπτικό αλλά και με επίδραση στο μυικό (τόνωση) σύστημα.

Ότι υπήρχε βελτίωση γενικώς υπήρχε. Έτυχε και πάνω στην καλοκαίρι βέβαια. Αλλά θέλει προσπάθεια.
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

καπου διαβασα στην ιστορια σου nordic οτι υποφερεις και εσυ απο συνδρομο του ευαιρεσθητου εντερου .. εμενα μου εμφανιστικε μετα απο μια δηλιτιραση και αμεσως μετα απο δεκα μερες γαστρεντεριτιδα που μου εκανε γαστριτιδα και δισανεξια στο γαλα μεχρι να το παρει χαμπαρι καποιος απο τουσ 100 γαστρεντερολογους που ειχα επισκευφη ειχα διαληθει στην διαρροιες εν τελει εκανα κολονοσκοπησεις και ολα τα σχετικα σε παν πολους γιατρους το μονο που καταφερα ειναι να σταματησω τις πολλες διαρροιες κοβοντας το γαλα ... εν τελει μετα απο κερο πριν ομως προλαβω το κακο γιατι μεσα στην ολη κατασταση εμφανιστηκε και η προστατιτιδα βρηκα ενα κεντρο στην αθηνα που δεν χρειαζετε να πας εκει μιλας απο σκαιπ κανεις τις απαρετητες εξετασεις που δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν και σου λενε που ειναι το προβλημα σου .. Εγω πλεον ειμαι καλα τρωω τα παντα εκτο απο γαλα γιατι αυτο δεν επανερχετε δυστηχως... Παρο ολα αυτα η προστατιτιδα επιμενει και θα επιμενει μεχρι γερασω σιγουρα ... Επισης ειχα candida στο εντερο μου αλλα σε μη παθογονα ποσοτητα αν το λεω σωστα ..
Αρχικα ενοχλησης στο κεφαλη του πεους αντιμετοπιση με daktarin k flenazole μια μερα μετα την αντιμετοπιση ενοχλησεις στην βαση του πεους . μετα απο αντιβιωση 10 ημερων vibramicyn χωρις αποτελεσμα προσθεθηκε και η συχνοουρια . Δοκιμασα netle root and lycopene για 1,5 μηνα χωρις παοτελεσμα.Βρισκομαι στο τελος της τριμηνης δοκιμης Quercetin apo lamberts 1000mg μαζι με Βromelain 800mg την ημερα. Επισης περνω ενα μηνα τωρα Prostate Perform με ενθαρυντικα αποτελεσματα στην ροη των ουρων και ελαχιστα στην συχνοουρια.Yποχωρησει των συμτωματων μετα απο μηνιαία αφαγεια λογο κακης ψυχολογικής καταστασεις .Επανεμφανιση μετα απο 8 μηνες κ υποχωριση ξανα με αντι καντιντα διατροφη β σιτοστερολ προσταβιταλ και προβιοτικα. *(Εξετασεις σπερμ πολλες αποικιες εντερ. φαεσαλις)

 1. Εξασρεων συνέχεια.  Αν και χθες ηταν μια φυσιολογικη μέρα ( 3η στη σειρα!) χωρις συχνοουρια και μαλιστα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, κανα μισαωρο αφου επεσα στο κρεβατι, τεντωθηκα στον πονο. Μεχρι τα δαχτυλα των ποδιων τον ενιωθα! Τελικα ρε παιδια τετοιας εντασης πονος υποδηλωνει κατι σοβαροτερο? Δυστυχως με την διαχειρηση πονου συνεχιζω να εχω σοβαρο προβλημα. Ξαναμπηκαν στο μυαλο μου ιδεες για περαιτερω αντιβιωσεις απλα και μονο να ηρεμησω απο τετοια επεισοδια εντονου και δυνατου πονου! Η συζυγος πχ επισης χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκε λογω εντονου πονοκεφαλου (2ο συνεχομενο βραδυ-ταλαιπωρειται απο παιδι), αλλα δεν το αντιμετωπιζει σαν το τελος του κοσμου οπως συμβαινει με μενα.

2. Σε 2 προσφατες επισκεψεις μου σε 2 ουρολογους εκ των οποιων τον ενα τον επισκεφτηκα για πρωτη φορα, και οι δυο δεν μου εκαναν διορθικο έλεγχο εξηγωντας μου οτι δεδομενου οτιυπαρχει φλεγμονη, με τον διορθικο θα υπηρχε εεπιδεινωση. Ισχυει; Βεβαια τους ειχα κανει απο πριν λεπτομερη αναφορα ολου του 2ετους ιστορικου. Και για να ειμαι ειλικρινης και ο ιδιοςετρεμα στην ιδεα του διορθικου (ψηλαφησης-μαλαξης) . Πιστευα οτι θα τσιριξω απο τον πονο. Τελευταια φορα που εφαγα το δαχτυλο ηταν 1 χρονο πριν με τρελο πονο.

3. Τι κανουμε οταν υπαρχει τετοιος εντονος πονος? Τι αναλγητικο συνισταται; περυσι ο μεχρθ τοτε τακτικος ουρολογος μου, μου ειχε προτεινει norgesic, οπως ειχα αναφερει σε αναλογο posr τοτε, αλλα με μη ικανοποιητικα αποτελεσματα. Δυστυχως σε εμενα η ελλειψη υπνου σς μενα συνεπαγεται οχι απλα μειωμενη αποδοση την επομενη μερα, αλλα γενικη πτωση σε σημειο να μην μπορω ακομα να περπατησω απο το ενα δωματιο στο αλλο. Οποτε απλα καιμονο οτι παλι πολλα βραδυα θα συνοδευονται απο παρομοιο πονο κυριολεκτικα με σκοτωνει.

4. Δεδομενου οι 2 χρονια τωρα ΔΕ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ, υπαρχει περιπτωση να κρυβονται ΟΞΕΙΕΣ βακτηριακες προστατιτιδες πισω απο ολα αυτα τα ξεσπαματα και τα οποια ως επακολουθο να αργουν να αντιμερωπιστουν; 
2-3 χρονια με πολλα προβληματα υγειας γενικως αλλα παντελης ελλειψη πυρετου! Ειναι αυτο φυσιολογικο για εναν πεσμενο οργανισμο;

5. Lullaby μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πιο ιατρικο κεντρο ειναι αυτο που αναφερεις;
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Χωρίς να επεκταθώ στο πως και στο γιατί έκανα κυστεοσκόπηση στο 251ΓΝΑ μετά από ουροομετρία που ήταν χάλια. 20 λεπτά μετά την ουροομετρία και για την επόμενη μία ώρ, πήγα αλλες 3 φορές για κατούρημα, βγάζοντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΥΡΑ. Υπήρχε πρόβλημα έναρξης κλπ.

Λοιπόν. Συμπεράσματα:
Προστάτης: Λίαν υπερτροφικός και έντονος μέσος λοβός.

Αυχένας. Υψηλός

Παρατηρήσεις: Αποφρακτικός μέσος λοβός και πλάγιοι λοβοί προστάτου. Επεισόδια προστατίτιδας και κατακράτηση ούρων. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ TUR Προστάτου. Διουρηθρική προτατεκτομή δλδ. Τρόχισμα του εωτερικού.

Αιτία; "Πιθανή μόλυνση", "Κληρονομικότητα/προδιάθεση"
Το δευτερο το ξεχνάμε διότι δεν γωνρίζω φυσιολογικούς γονείς.
Πιθανή μόλυνση; Από τι; Πότε; Απο μικρόβιο που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά κάποτε; Άρα μπαίνουμε σε νερα προστατίτιδας δλδ;

41 χρονών και προστατεκτομή; Ενδεχόμενες επιπλοκές;  Οκ, η παλινδρόμηση του σπέρματος δεν μας ενδιαφέρει και πολύ. ΣΙγά τα Ωά. Παιδιά κάναμε.
Εναλλακτική του χειρουργείου; Συντήρηση με φάρμακα για όσο αντεχεις τα συμπτώματα! Γέλιο εδώ.
Και τι φάρμακα; Ποιο από όλα; Αλφοζοσίνη;Ταμσουλοζίνη; Σιλοδισίνη; Ντουταστερίδη; Φιναστερίδη; Ποιο είναι το κατάλληλο; Καλοήθης υπερπλασία δεν υπάρχει καθότι σαν μέγεθος ο αδένας είναι μικρός. Απλά έχει πλαδάρει εσωτερικά;

Και γιατι αυτό να μην εχει σαν αιτία αυτό που με ταλαιπωρεί γενικώς και έχει προκαλέσει όλα αυτά τα προβλήματα που έχω αναφέρει κατά καιρούς όπως πλαδαρότητα "ατροφία" μυών, πρόβλημα στον μυ του ματιού, φούσκωμα στην κοιλιά, γαστρεντερικά κλπ κλπ.
Άλλο οι γραμμωτοί και άλλο ο αδένας λέει που είναι λύος μυς. Ναι αλλά όλα αυτά ανήκουν στον ίδιο "προβληματικό" οργανισμό!. Δλδ ο προστάτης και ο αυχένας φταίνει για ότι με ταλαιπωρεί; Τότε δεν θα έπρεπε να υπήρχει χοντρός άνθρωπος, μυώδης άνθρωπος, με 100% όραση άνθρωπος και να έπασχε από παρόμοια προβλήματα του προστάτη.

Από την μία αυτη΄η κυστεοσκοπηση σου δίνει μια άλλου είδους πια διάγνωση, πιο απτή και "να. κοίτα τι έχεις εκει κάτω", και απο την άλλη γεννάει και άλλα ερωτήματα.

Για αυτην καθ' αυτή την κυστεοσκόπηση θα γράψω άλλη φορά. Να ηρεμήσω πρώτα.Η
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

το κεντρο στο ειχα στηλει σε μυνημα δεν ξερω αν σου ηρθε λέγετε nutricionlabs σε περίπτωση που δεν επιτρεπε η αναφορα ονοματος ας διαγραφη το ποστ και στο ξανα στελνω σε μυνημα . Διαβαζω  αυτα που περνας  τα τελευταια χρονια  και νιωθω ασχημα που απελπίζομαι μερικες φορες επιδει εχω συχνοουρία και καποιες ενοχλήσεις .Δυστυχώς επιδει ειμαι νεος στο σχετικα στο ολο σκηνικό ( περιπου χρονος) δεν μπορω να βοηθήσω καθολου το μονο που ξερω ειναι οτι ο πατερας μου απο τα 30 του επιδει μια φορα χρειάστηκε να παει τουαλετα και για χοντρο και για ψηλο και δεν μπορουσε γιατι ειχαν αποκλιστη στα χιονιά του εμινε μόνιμη συχνοουρια και δυσουρία και μιλαμε για 3-4 καθε βραδυ και τωρα ειναι 61 σχεδον χωρις καμια βελτιωση. Κ εχω αρχησει να φοβαμαι την κληρονομικοτητα ....
Αρχικα ενοχλησης στο κεφαλη του πεους αντιμετοπιση με daktarin k flenazole μια μερα μετα την αντιμετοπιση ενοχλησεις στην βαση του πεους . μετα απο αντιβιωση 10 ημερων vibramicyn χωρις αποτελεσμα προσθεθηκε και η συχνοουρια . Δοκιμασα netle root and lycopene για 1,5 μηνα χωρις παοτελεσμα.Βρισκομαι στο τελος της τριμηνης δοκιμης Quercetin apo lamberts 1000mg μαζι με Βromelain 800mg την ημερα. Επισης περνω ενα μηνα τωρα Prostate Perform με ενθαρυντικα αποτελεσματα στην ροη των ουρων και ελαχιστα στην συχνοουρια.Yποχωρησει των συμτωματων μετα απο μηνιαία αφαγεια λογο κακης ψυχολογικής καταστασεις .Επανεμφανιση μετα απο 8 μηνες κ υποχωριση ξανα με αντι καντιντα διατροφη β σιτοστερολ προσταβιταλ και προβιοτικα. *(Εξετασεις σπερμ πολλες αποικιες εντερ. φαεσαλις)

Nαι lullaby το πήρα το pm.

Αλλά δεν ασχολήθηκα διότι μου ξένισε πολύ το site και δεν έδωσα συνέχεια.
Η δική μου ιστορία ΕΔΩ:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=843.0

Και εγω ημουν στο οτι ειναι πλασιεδες αλλα ειχα απελπιστη τοσο πολυ απο τους πονους ημουν ενα σταδιο πριν την νευρικη ανορεξια γιατι πλεον δεν έτρωγα τιποτα απο φοβο και μονο και ειπα τοσα λεφτα εχω πεταξη ας πεταξω αλλα λιγα. Ε και τελικα σταθηκα τυχερος . Η αληθεια ειναι οτι οι τιμες για τις εξετασεις και την αγωγη ειναι δυσπρόσιτες και για την συντηρηση ακομα χρειαζετε καποια λεφτα περιπου ενος καλοκαιριου για να καταλάβεις. Αλλα το αποτελεσμα μετράει για μενα . Δυστυχώς δεν αισθάνομαι το ιδιο αισιόδοξος για την προστατίτιδα αλλα ουτε και πρεπει να σταματήσουμε την προσπάθειά  .
Αρχικα ενοχλησης στο κεφαλη του πεους αντιμετοπιση με daktarin k flenazole μια μερα μετα την αντιμετοπιση ενοχλησεις στην βαση του πεους . μετα απο αντιβιωση 10 ημερων vibramicyn χωρις αποτελεσμα προσθεθηκε και η συχνοουρια . Δοκιμασα netle root and lycopene για 1,5 μηνα χωρις παοτελεσμα.Βρισκομαι στο τελος της τριμηνης δοκιμης Quercetin apo lamberts 1000mg μαζι με Βromelain 800mg την ημερα. Επισης περνω ενα μηνα τωρα Prostate Perform με ενθαρυντικα αποτελεσματα στην ροη των ουρων και ελαχιστα στην συχνοουρια.Yποχωρησει των συμτωματων μετα απο μηνιαία αφαγεια λογο κακης ψυχολογικής καταστασεις .Επανεμφανιση μετα απο 8 μηνες κ υποχωριση ξανα με αντι καντιντα διατροφη β σιτοστερολ προσταβιταλ και προβιοτικα. *(Εξετασεις σπερμ πολλες αποικιες εντερ. φαεσαλις)