Καλησπέρα σε όλους.Πριν αρκετά χρόνια εμφανίστηκαν τα συμπτώματα μου. Μια φαγούρα- κάψα στην περιοχή  μετά από εκσπερμάτωση και πόνος στο πέος αν υπήρχε επόμενη στύση. Η επίσκεψη στον πρώτο γιατρό έδειξε e.coli  στο σπέρμα και μου έδωσε Augmentin για 14 μέρες.(Απ ότι έμαθα αργότερα δεν δίνεται η Augmentin για τον προστάτη). Προφανώς και δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Επίσκεψη μετά από ένα διάστημα στον ίδιο γιατρό, πάλι εξέταση σπέρματος, πάλι e.coli σε μεγάλη ποσότητα,  πάλι Augmentin, πάλι κανένα αποτέλεσμα. Είναι εκείνο το σημείο που μου είπε ότι πρέπει να μάθω να ζω με αυτό.

Μετά την δεύτερη αντιβίωση έκανα μόνος μου μια καλλιέργεια η οποία έδειξε enterococus faecalis.Στο οποίο τότε δεν έδωσα σημασία γιατί ίσως το θεώρησα ότι ήταν ένα λανθασμένο  αποτέλεσμα και ξαναέκανα άλλη μια η οποία έδειξε πάλι e.coli.

Αφού πέρασαν 4 χρόνια είπα να το ξαναψαξω μήπως βρω μια άλλη λύση. Επισκέφθηκα νέο γιατρό και η νέα καλλιέργεια που έκανα αυτήν την φορά σε άλλο εργαστήριο έδειξε ουρεοπλασμα. Μου έδωσε Glimbax για 20 μέρες. Με αυτήν την αντιβίωση υπήρχαν μέρες που δεν είχα κανένα σύμπτωμα και όταν τελείωσε τα συμπτώματα είχαν σχεδόν φύγει αλλά όχι τελείως. Οπότε Μέτα από κανένα μήνα επιστρεψανε τελείως.

Δυο μήνες μετά επσκεφθομαι νέο γιατρό ο οποίος μου λέει ότι η αντιβισωη που πήρα για το ουρεοπλασμα  ήταν λάθος και κάνουμε νέα καλλιέργεια και pcr σπέρματος.Το pcr βγαίνει αρνητικό  και η καλλιέργεια δείχνει πάλι e.coli. Αναρωτιέμαι  τελικά πέρα από το e.coli αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν σωστά ή αν τα έχω όλα αυτά και κάποιες φορές εμφανίζονται και κάποιες όχι.

Τέλος πάντων.Τωρα λαμβάνω ciproxin για 30 μέρες. Βρίσκομαι περίπου στην 15η μέρα και τα συμπτώματα έχουν μειωθεί αλλά ακόμη υπάρχουν. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα..

#1 17 Φεβρουαρίου, 2024, 10:00:34 ΠΜ Τελευταία τροποποίηση: 17 Φεβρουαρίου, 2024, 11:15:50 ΠΜ από giwrgos athina
Καλησπέρα.Μετα από τους κύκλους αντιβιωσεων που πήρες έκανες άμεσα  επαναληπτική καλλιέργεια για να δεις αν αντιμετωπίστηκε το μικρόβιο?
Στυτική δυσλειτουργία και προωρη εκσπερμάτωση μετά από 7 μηνες φιναστεριδης τον Νοέμβριο του 2013.βελτιωση μετά από κάνα χρόνο  η οποία βελτίωση κράτησε λίγους μήνες και μετά από έντονη σεξουαλική ζωή  αρχίζουν καψίματα σε απροσδιόριστο σημείο κοντά στην λεκάνη.Παω σε γιατρό Ιανουάριο του 2016 και.μετα από εξέταση με μπατονετες στην ουρήθρα που μου βρήκε χλαμύδια και μου έδωσε 14 μέρες αντιβίωση η στύση μου χειροτέρεψε ξανα  αμέσως μετά την τρομερά επίπονη εξέταση και επανήλθε η πρόωρη εκσπερμάτωση που κρατανε ως σήμερα μαζί με  το κάψιμο στην περιοχή της λεκάνης που  δεν είναι συνεχές αλλά με πιάνει τακτικά και όταν με πιάνει είναι ελαφρύ .Τα χλαμύδια δεν ξαναεμφανίστηκαν σε καμοια εξέταση ούτε κάνα άλλο μικροβιο.Η ορμόνες μου είναι εντός φυσιολογικών ορίων και το τριπλές πέους δεν έδειξε κάτι παθολογικό.Το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό εκτός από το ιξώδες που είναι πολύ αναιβασμενο το ph που είναι 8.5 αναιβασμενο και αυτό και μικρός όγκος σπέρματος 1.8.Η ηλικία μ είναι 30 χρόνων.