Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Μηνύματα - ZEFIROS

1
Καλησπέρα Alexandros 173 δυστυχώς από mycoplasma δεν έχω καθόλου εμπειρία, πάντως πρόσεχε το στομάχι και το έντερο με τις αντιβιώσεις, να τρως καλά και να παίρνεις προβιοτικά. Εύχομαι να απαλλαγείς το συντομότερο.
2
Καλησπέρα,το E-coli συνήθως βρίσκεται στα κόπρανα και σε ότι άλλο έχει επιμολυνθεί, νερό, θάλασσες,κλπ οπωσδήποτε κολλάει με το σεξ χωρίς προφυλάξεις, υπάρχουν βέβαια και αλοιφές μικροβιοκτόνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, οι γυναίκες κολλάνε εύκολα λόγω του μικρού μήκους της ουρήθρας τους. Μην ανησυχείς δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Πές μας τι έγινε μετά την αντιβίωση.
3
Μην φοβάσαι να προτείνεις στον γιατρό κάτι που δεν το συστήνει, πρέπει να ακούνε και τους ασθενείς γιατί στο συγκεκριμένο ζήτημα ο ασθενής μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία.
Προσωπικά έπεισα ουρολόγο ότι η καλλιέργεια του προστατικού υγρού είναι η σωστή και όχι του σπέρματος, επειδή καθηγητής μου είπε ότι είναι ερώτημα στις εξετάσεις ειδικότητας και τους κόβει.
Προς τιμή του το υιοθέτησε και μάλιστα μου βρήκε και μικροβιολογικό που σου παίρνουν επιτόπου δείγμα. 
4
Καλησπέρα παιδιά, από προσωπική μου εμπειρία σωστά είπε ο καθηγητής και εγώ με εντεροκκοκο 20.000 cfu/ml δεν πήρα αντιβίωση.
Πρίν πάω  σε καθηγητή ο τοπικός ουρολόγος μου είπε να πάρω για 60 μέρες αντιβίωση, ευτυχώς πήγα στον καθηγητή και τώρα κοντεύω 2 χρόνια και δεν έχω πρόβλημα. Μην παίρνετε αντιβιώσεις αβασάνιστα δημιουργούν σοβαρά θέματα, από τένοντες, γαστρεντερολογικά, αλλεργίες και άλλα.
Καλό μας κουράγιο.
5
Ενδιαφέρον φαίνεται, αν ξέραμε πόσο κοστίζει;
6
Δεν ξέρω εαν μπορούμε να το αναφέρουμε δημόσια, τι λέει ο διαχειριστής;
7
Κάνε μας μια περιγραφή μιας και το δοκίμασες.
8
Μην ανησυχείς έχω κάνει 5-6 stamey και κάποιες στο Μαρούσι δεν υπάρχει  κανένα πρόβλημα.
9
Πάντως ο δικός μου γιατρός με εντερόκοκκο 10.000 CFU/ml (κατόπιν εξέτασης) stamey δεν μου έδωσε τίποτα.
Έχει περάσει ενάμιση χρόνος και δεν έχω θέμα, κανονικά μετά τις 100.000 παίρνεις αντιβιοτικά.
Μάλιστα πριν είχα πάει σε ένα τοπικό ουρολόγο που θεωρείται καλός και μου έδινε μιξ δύο αντιβιώσεις για 40 μέρες.
Ο δεύτερος που είναι  καθηγητής και περίπου 65 χρονών όταν το άκουσε βγήκε απ΄τα ρούχα του, είπε να περάσουν δυο τρία χρόνια να πάρω σύνταξη να μην βλέπω τι γίνεται από τους συναδέλφους μου γιατρούς.
10
Για τον Προστάτη είναι η stamey meares, έχει περιγραφεί στο φόρουμ πως γίνεται.
11
Καλησπέρα και πάλι, είσαι πολύ νέος πρέπει να το ψάξεις, και οι ατελείς κενώσεις για χρόνια που γράφεις  έπρεπε να έχεις πάει σε γαστρεντερολόγο το ποιο πιθανόν να σου προτείνει κολονοσκόπιση.
12
Καλησπέρα Τρελάκια καλώς ήρθες, συνήθως χρησιμοποιούν τον όρο αποτιτανώσεις, οι οποίες οφείλονται συνήθως σε παλιές φλεγμονές, προστατίτιδες δηλαδή, άν είχες πάθει θα το είχες καταλάβει γιατί μιά προστατίτιδα που δεν θεραπεύεται συνήθως καταλήγει σε οξεία.
Δεν ξέρω την ηλικία σου ενδεχομένως να υπάρχει και κάποια υπερπλασία που σου φέρνει τις νυχτερινές συχνουρίες, ή πίνεις πολλά υγρά πριν κοιμηθείς.
Πάντως θα έπρεπε να σου ζητήσει και ένα PSA, αντιβίωση χωρίς μικρόβιο χλωμό το βλέπω, πάρε και την γνώμη και κανενός άλλου ουρολόγου.
Συνήθως αντιβίωση χωρίς μικρόβιο δίνουν όταν έχεις υψηλό PSA για να δουν εάν υποχωρήσει, εάν υποχωρήσει υποτίθεται δεν είναι κακοήθεια, αλλιώς κάνουν και βιοψίες.
Ψάχτο αλλά καλά κάνεις και είσαι προσεκτικός, γιατί δυστυχώς πολλοί έχουμε πέσει θύματα.
13
Πως δημιουργήθηκε η στένωση στην ουρήθρα; σου είπε ο γιατρός; σίγουρα μια στενή ουρήθρα δημιουργεί διάφορα θέματα. Για να βγεί χάλια το ουροόγραμμα θα πρέπει να είχες μειωμένη ροή, αλλα ενδεχομένως λόγω της στένωσης που είχες από τα 20 να είχες συνηθίσει σε μειωμένη ροή.
Τέλος πάντων πιστεύω ότι είναι σημαντικό το εύρημα και θα λύσει το προβλημά σου.
Καλή επιτυχία, περιμένουμε ευχάριστα νέα σου.
14
Γεια σου Νίκο κ' από εμένα, συμφωνώ με όσα έγραψε ο Algos, να προσθέσω επίσης να αποφεύγεις αλκοολ καφέδες και καυτερά.
Τι εξετάσεις έκανες και διαπίστωσες ότι είναι επιδιδυμίτιδα; συνήθως από υπέρηχο το βρίσκουν.
Πρόσεχε με τις αντιβιώσεις γιατί έχει καταστραφεί κόσμος, πάντοτε να παίρνεις και προβιοτικά μαζί.
Δεν ξέρω πως είναι η πρόσβαση σε ουρολόγο στη Γερμανία, υποθέτω πρέπει να σε παραπέμψει ο Οικογενειακός γιατρός σε δημόσια δομή, λογικά πρέπει να έχουν εμπειρία και οργάνωση.
Διατήρησε την ηρεμία σου γιατί θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να τα βάλεις σε μια τάξη, περιμένουμε ευχάριστα νέα σου.
15
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό freddie m
15 Σεπτεμβρίου, 2022, 11:07:42 ΜΜ
Καλησπέρα freddie m χαίρομαι που είσαι καλά, τώρα τα υπόλοιπα σιγά σιγά θα τα αντιμετωπίσεις, είσαι πολύ νέος και δεν πρέπει να αφήσεις να σε κυριεύσουν διάφορες φοβίες. Από την 20 ετη εμπειρία μου σε ανάλογα θέματα, μπορώ να σου δώσω τις παρακάτω συμβουλές:
-Το Xatral το έπινα και εγώ για πάνω από δέκα χρόνια και με βοήθησε πάρα πολύ, τώρα πίνω ένα ανάλογο.
-Το καθημερινό περπάτημα κάνει πολύ καλό, το ανακάλυψα και εγώ τα τελευταία χρόνια, επίσης νομίζω το ξαναείπα πρέπει να αποφεύγεις αλκοολ, καφέδες,καυτερά, όχι καθιστική ζωή. Δεν ωφελούν πουθενά τον οργανισμό, υπάρχουν μπύρες free alcool, και decaf, οπότε δεν υπάρχει θέμα στις εξόδους.
- Τα δερματικά συνήθως τα προκαλεί το άγχος (σωματοποιείται όπως λένε), ή και οι αντιβιώσεις π.χ. η φαγούρα στον πρωκτό. Θα πλένεις την περιοχή όπως και το πουλί σου με ένα ουδέτερο σαπούνι π.χ.eubos, όχι όλη την ώρα μιά φορά τη μέρα. Επίσης όταν έχεις εξάρσεις μπορείς να πίνεις κανά xozal, aerius, zirtek, ή για μένα καλύτερα κανένα χαμομήλι, βαλεριάνα.
-Η εργασιοθεραπεία βοηθάει τα ξεχνάς όλα αυτά και φευγει το μυαλό σου, κάνει καλό και στην τσέπη, κάποιο χόμπυ επίσης, άθληση κλπ.
-Με τον προστάτη μην ασχολείσαι πλέον, όταν θα έχεις έντονα συμπτώματα πάλι θα πας στον ουρολόγο. Τώρα που κρυώνει ο καιρός να αποφεύγεις την έκθεση στο κρύο γιατι επιδεινώνει τα θέματα του προστάτη. Να πίνεις 1,5- 2 λιτρα νερό την ημέρα, και όχι υπερβολές σε ζάχαρες και γλυκά γιατι είναι τροφή για τα μικρόβια.
Αυτά, πιστεύω να βοήθησα, έτσι κάνεις και υγιεινή ζωή οπότε όλο και λιγότερο θα χρειάζεσαι τους γιατρούς, έχεις τη ζωή μπροστά σου μης αφήνεις τα μικρά και ασήμαντα να σου χαλάνε το μέλλον σου.