Συγκεκριμένα σε εμένα, έχανα σιγά σιγά την όρεξη - επιθυμία για σεξ προτού μου εμφανιστούν τα συμπτώματα, όταν ξεκίνησα την αντιβίωση, σιγά σιγά χειροτέρεψε.
Να υπενθυμίσω ότι μου είχε βγει η προλακτηνη στο 50. Στύση και όρεξη μέσα στην ημέρα δεν έχω καθόλου, ΑΛΛΑ μέσα σε 2 μήνες έχω κάνει 3 ονοιρωξεις από της οποίες η μία χθες. Αυτό είναι σχετικά ευχάριστο διότι σημαίνει ότι δουλεύει απλά η ψυχολογία μου δεν το αφήνει. Άλλες φορές (σπάνια) ξυπνούσα με στύση απλά έφευγε απότομα όταν προσπαθούσα απεγνωσμένα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου χωρίς ερωτικό ερέθισμα και με το άγχος του αποτελέσματος.
-Εχω καταλάβει τι συμβαίνει με το σωμα μου και τον εαυτο μου.
- Εχασα λεφτα, χρονο και επεσα θυμα παραπληροφόρησης απο διάφορες πηγές.
- Ειμαι καλα, δεν συμβιβαστικά. Συνεχίζω κανονικά την ζωη μου με γνώμονα την υγεία μου.
'' Το πρόβλημα ολων των ανθρώπων ειναι οτι θέλουν να ακούσουν αυτο που ηδη πιστεύουν ''

Θέλει πολύ προσοχή, εάν πάρεις τεστοστερόνη ο οργανισμός αργότερα "μαθαίνει" να μην παράγει τεστοστερόνη γιατί περιμένει να την πάρει από "έξω". Ο γιατρός μου είπε είναι τραγικό λάθος να πάρω τεστοστερόνη. Από την άλλη νομίζω πως τα φυτικά σκευάσματα που σε βάζουν εσένα να παραξεις την δικιά σου τεστοστερόνη δεν κάνουν κακό.
Αλλά ξαναλέω στη δική μου περίπτωση δεν υπάρχει επιθυμία, χθες αγόρασα (δεν έχω πάρει ακόμα) spedra 200mg.
"το spedra δρα χαλαρωνοντας τα αιμοφόρα αγγεία του πέους βοηθοντας την  επίτευξη και διατήρηση της στύσης κατά την ερωτική διέγερση. Το spedra δρα μόνο όταν διεγειρεστε σεξουαλικα". "το spedra δε θα σας βοηθήσει αν δεν πασχετε από στυτικη δυσλειτουργια". Εγώ αύριο ή μεθαύριο θα το δοκιμάσω (θα πάρω μισό). Από τη στιγμή που ενώ είχα ονειρωξη και στον ξύπνιο μου μαζί με χάπι δεν μπορώ είναι σίγουρα στο μυαλό μου. Θα σάς ενημερώσω.
Ο γιατρός μου είπε να" ασχοληθώ " με τον εαυτό μου για να αιμάτωση της περιοχής.
Ταυτόχρονα λαμβάνω 2 profertil μετά το γεύμα για καλύτερη θρέψη των προστάτη, πέους όρχεις. Και 2 χάπια cysticlean που έχουν cranberry για προστασία από τα μικρόβια όπως μου είπε.
Να σημειώσω ότι μου είπε πως κυκλοφορούν απομιμήσεις των profertil και με παρότρυνε σε συγκεκριμένο κατάστημα - πωλητή.
-Εχω καταλάβει τι συμβαίνει με το σωμα μου και τον εαυτο μου.
- Εχασα λεφτα, χρονο και επεσα θυμα παραπληροφόρησης απο διάφορες πηγές.
- Ειμαι καλα, δεν συμβιβαστικά. Συνεχίζω κανονικά την ζωη μου με γνώμονα την υγεία μου.
'' Το πρόβλημα ολων των ανθρώπων ειναι οτι θέλουν να ακούσουν αυτο που ηδη πιστεύουν ''

Παράθεση από: John1987 στις 30 Απριλίου, 2020, 01:38:00 ΜΜ
xrisxris,

Κάνει δουλειά το horny goat weed;;;;
john , εγω ειχα πάρει για 1,5μηνα περίπου πρωι βραδυ απο την 1η μερα ειδα διαφορά , μετά  που το σταμάτησα δεν ειδα πτώση, ολα ηταν καλά για 5+ χρονια
Εμφάνιση στα 25 με χαλαρή & μετά με σχεδόν απώλεια στύσης, πόνος στους όρχεις ,αλιωμένο σπέρμα σαν ζελέ ,καθυστερημένη εκσπερμάτωση & τσούξιμο μετα   .Διάγνωση χρόνιας προστατίτιδας με το μικροβιο e-coli & στρεπτόκοκος.1 αποτυχημένη προσπάθεια θεραπείας με αντιβίωση & χάπια ΣΔ

Παράθεση από: John1987 στις 09 Μαΐου, 2020, 11:23:15 ΜΜ
Ποιό ακριβώς είχες πάρει;;

Ηταν σιγουρα rebranded , ηταν μια περιοδο που ειχε βιταμινες το sportsdirect κ ηταν lonsdale 
Εμφάνιση στα 25 με χαλαρή & μετά με σχεδόν απώλεια στύσης, πόνος στους όρχεις ,αλιωμένο σπέρμα σαν ζελέ ,καθυστερημένη εκσπερμάτωση & τσούξιμο μετα   .Διάγνωση χρόνιας προστατίτιδας με το μικροβιο e-coli & στρεπτόκοκος.1 αποτυχημένη προσπάθεια θεραπείας με αντιβίωση & χάπια ΣΔ

Καλό είναι και το Horny Goat  της NOW , αλλά είναι για αύξηση της λιμπιντο , όχι της τεστοστερόνης