Λοιπόν παιδιά γράφω για να βοηθήσω όλα τα άτομα που πάσχουν από προστατίτιδα.καταρχην θα πω την δική μου ιστορία και θέλω να πω ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.θα τα πω σύντομα.πριν 5χρονια είχα πόνο στο περίνεο πάω σε ουρολόγο λέει τπτ πάω σε άλλον μου λέει προστατίτιδα και περνώ αντιβίωση και οι πόνοι το ίδιο.μετα πολλά και τα λίγα ψάχνω άλλον γιατρό κάνω καλιρλεργεια σπέρμα και παίρνω αντιβίωση πάλι καθαρίζω αλλά οι πόνοι το ιδιο και χειρότερα.βρησκω μετά από 3 χρόνια τον Χατζηχρήστου Θεσσαλονίκη κάνω κρουστικά και αρχίζω να νιώθω καλύτερα μέρα με την μέρα για έναν χρόνο πήγαινα καλά μετά ξεκίνησαν πάλι οι ενοχλήσεις και νιώθω ότι θα μείνω έτσι για πάντα πέφτω σε κατάληψη κανονικά γιατί εδώ και τόσα χρόνια υπέφερα από κάτι που δεν ξέρω και αν δεν ξαναγίνω καλά ποτέ και θα περάσω έτσι όλη μου την ζωή.στηριγμα μου είναι η κοπέλα μου που με κράτησε τόσα χρόνια όρθιο και δεν με παράτησε με αυτά που έβλεπε και με εμψύχωνε πάντα.αποφασιζω να πάω σε ψυχίατρο ο ποιος μου έλεγε μπούρδες μια χαρά είσαι μην το σκέφτεσαι και τέτοια.πηγα σε άλλους 2 και δεν έγινε τπτ.μεχρι που θα έρθει η μέρα να πάω σε μια ψυχίατρο άλλην.καταλαβε αμέσως το πρόβλημα μου και είπε θα το ξεπεράσουμε μαζί.μου χορήγησε αντικαταθλιπτικά και ψυχωσικά φάρμακα σε πολύ μικρές δόσεις σε ένα μήνα ήμουν καλύτερα και από όρεξη και από πόνους μέσα σε τρεις μήνες ήμουν τέλεια και οι πόνοι είχαν αξαφανηστει ξανά αρχησα να ζω όπως παλιά σαν να ξαναγεννήθηκα μερικές φορές όταν αγχώνομαι πολύ μου έρχονται κάποιες ενοχλήσεις αλλά φεύγουν κατευθείαν μετά από λίγο.τοσα χρόνια το κορμί μου έχει στρεσαριατει με όλα αυτά που τράβηξα.εμενα αυτό με έβγαλε από αυτή την ιστορία ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.σημερα είμαι καλά και σε λίγες μέρες περιμένω να γεννηθεί η κόρη μου.μακαρι να βοηθήσω έστω και έναν από την ιστορία που είπα

Γεια σου Χρήστο, χαίρομαι που βρήκες λύση και είσαι καλά! Με το καλό να έρθει και η κόρη σου!
Δεν μας είπες όμως το ιστορικό σου, συμπτώματα, αν ήσουν αγχώδης, μικρόβιο, τι φάρμακα πήρες κλπ κλπ.

Σε ευχαριστώ πολυ.Γενικά είμαι ανχωδης αλλά με αυτό που πέρασα τόσα χρόνια το σώμα μου στρεσαριστηκε πολύ και έγινε όλο αυτό ψυχοσωματικό,είναι δύσκολο όταν έχεις προστάτιδα και πονους για πολλά χρόνια το κορμι σου και το μυαλο μάθαινει τον πόνο και δεν μπορεί να τον διώξει.έτσι κατάλαβα τόσα χρόνια που τράβηξα πολλά και σωματικά και ψυχολογικά με αυτό το θέμα.πανω κάτω όλοι τα ίδια συμπτώματα έχουμε και τους ίδιους πόνους.αυτη είναι η δική μου ιστορια.γενικα ήμουν κόντρα στα χάπια και ψυχιάτρους αλλά δεν είχα άλλη επιλογή και ευτυχώς έκανα σωστα

Από μικρόβια εντεροκοκο και κλεψιελα
Αντιβίωση κυρίως ciproxin και vybramicin
Και από συμπτώματα ενόχληση εξεπρματηση κάψιμο
Και γενικά έναν μόνιμο πόνο στο περινεο