Καλημέρα
Το Δεκέμβρη είχα επαφή με την σύντροφο μου η οποία με κολησε μύκητες. Οι εξετασεις της έβγαλαν ουρεοπλασμα μύκητες καντιντα και στρεπτόκοκκο. Από τότες έβγαλα μύκητες κι εγω. Εκανα καληεργια σπέρματος και δεν έβγαλα ουρεοπλσμα εμένα. Αλλά από τότε το δεν έχει σταματήσει να βγάζει κοκκινίλες. Μου δημιούργησε και μια μικρή φίμωση αλλά ανοίγει κανονικά το πετσακι.
Πήγα στην αρχη σε ένα ουρολόγο μου έδωσε μια αληφη για μύκητες αλλά δεν έκανε τίποτα. Πήγα σε άλλον μετά μου έκανε εξετασεις με ένα βουρτσακι και μου είπε ότι έχω σταφλυλόκοκκο, έβαλε τρία σοληναρια αληφη για σταφυλόκοκκο και τίποτα.
Πάω σε άλλο γιατρό και μου έδωσε άλλες αληφες για στρεπτόκοκκο και μύκητες δυπλη αγωγή. Και πάλι τίποτα.
Πάω σε έναν τρίτο που μου είχε αντημετοπησει και πιο παλιά μυκητες(και έφυγαν με μια αληφη σε μια εβδομάδα) και μου λέει έχει δημιουργηθεί μια φίμωση και αυτή έχει κάνει την βαλανιτιδα. Ξεκινάω στο κέφαλο paderm cream και στο πετσακι στο δαχτυλίδι propiogenta. Έφυγαν κνησμοί ή ενοχλήσεις που είχα αλλά το χρώμα του δεν είναι όπως παλιά. Βγάζει εύκολα κοκκινίλες και πηγαίνω συνεχώς και μου λέει όταν βγάζει κοκκινίλα να βάζω τοπικά paderm cream. Και όντως φεύγουν. Με ενημέρωσε ότι έχει πάθει κάποια έυεσθησια και ότι η κοκκινίλα μπορεί να μου την κάνει το σπερμα μου. Και όντως παρατηρώ ότι όταν ακουμπάει το σπερμα μου πάνω στο σημείο στο κεφάλι κοκκινίζει. Έχει τύχει κάτι τέτοιο σε κάποιο; Υπέροχο προστάτη εκανα και μου είπε ότι είναι κομπλέ. Κάποια άλλη ενόχληση δεν έχω εσωτερικά πέρα από την κοκκινίλα που αν την αφησω κάνει ένα τσούξιμο.
Υπάρχει κάποιος γιατρό να προτείνετε;
Ο τελευταίο γιατρος είναι δερματολόγος-αφροδησιολογος και οι προηγούμενοι ήταν ουρολόγοι.
Ευχαριστώ