Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - niklop

Σελίδες: [1]
1
Δυστυχώς, αναγκάζομαι και εγώ να ενταχθώ σε αυτή την κοινότητα. Ακόμα ένας ταλαιπωρημένος απο αυτή την επώδυνη και αδίστακτη "ασθένεια" που μας ταλαιπωρεί εμάς τους παθόντες. Ας πάρω όμως τα πράγματα απο την αρχή.
Εμαφνίστηκε στα 23 όταν μια πολύ καλή μου πρωην, μου κόλλησε τα περιβόητα χλαμύδια. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν τι θα πει αφροδίσιο νόσημα. Λόγω αυτού, στις αρχικές ενοχλήσεις δεν έδωσα κάποια σημασία, εως ότου μετά απο 4 μήνες περίπου, έφτασα σε σημείο να έχω πόνο στην επιδιδυμίδα/όρχεις και στο περίνεο, και το χειρότερο όλων, δεκάδες μαχαίρια να μου σκίζουν την ουρήθρα σε όλο το μήκος, ειδικά στην στύση. Αναγκάστηκα να επισκεφθώ ουρολόγο, όπου και μετά απο καλλιέργεια προστατικού υγρού κατόπιν μάλαξης, βρέθηκαν χλαμύδια. Σημειωτέον οτι προηγήθηκε καλλιέργεια ούρων και σπέρματος και δεν είχαμε βρεί κάτι.
Πήρα αγωγή με βιμπραμισίν και κάτι ακόμα(πέρασαν τόσα χρόνια δε θυμάμαι) για περίπου ένα μήνα και τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν. Χάρηκα, ησύχασα, ξαλάφρωσα....Νόμιζα οτι απαλάχτηκα, αλλά δεν ήξερα οτι τότε ξεκινούσε και για μένα ο βασανιστικός αυτός άθλος μου.
Μετά απο 3 μήνες περίπου, άρχισαν ξανά οι πόνοι, αλλά αυτή τη φορά μόνο στο περίνεο με τα γνωστό αίσθημα βάρους και πίεσης. Ξανά γιατρός, ξανά εξετάσεις αλλά αυτή τη φορά τίποτα. Απο τότε μέχρι και τώρα έχω κάνει περίπου 5-6 επώδυνες μαλάξεις, προφανώς λόγο ερεθιμού το προστάτη, και σε κάποιες περιστασιακές εξετάσεις πριν ένα χρόνο απο τώρα για παράδειγμα βρέθηκε στρεπτόκοκκος όπου και ξαναπήρα αγωγή.
Τον τελευταίο χρόνο το είχα παρατήσει γιατί με είχε κουράσει το ψάξιμο χωρίς αποτέλεσμα, και είπα πριν απο δυο μήνες να ξανακάνω κάποιες τυπικές εξετάσεις γιατί είχα αρχίσει να έχω και κάποιο στυτικό πρόβλημα (ελάχιστο αλλά εγώ το καταλάβαινα) το οποίο και με ανασύχησε. Έκανα γενική ούρων και βγήκαν πυοσφαίρια 2-4 και ερυθρά 8-10.
Δεν έκανα περαιτέρω εξέταση και ο γιατρός μου έδωσε 15 μέρες ufexil και 15 bactrimel. Φυσικά δεν μου πέρασε τίποτα απο τους πόνους, ίσα ίσα είχα έξαρση 2 φορές μέσα στην αγωγή.
Εν τέλη, έψαξα, και βρήκα το forum. Διάβασα αρκετά για παιδιά που είναι ασυμπτωματικά κάποιους μήνες και χρόνια όπως ο Hyper Ban και πήρα θάρρος γιατί κακά τα ψέμματα περνώντας τα χρόνια κάποιες φορές σκεφτόμουν πως θα ζήσω με αυτό την υπόλοιπη ζωή μου και με έπιανε φρίκη και κατάθλιψη.Κάποιες φορές έκλαιγα γιατί παιδιά είναι πόνος, που δε σε αφήνει να ξεχαστείς ούτε να ηρεμήσεις.
Αποφάσισα να ξεκινήσω αλκαλική διατροφή. Το έκανα πρίν απο 20 μέρες περίπου.
Ομολογώ οτι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τις πρώτες 10 μέρες ήμουν τελείως ασυμπτωματικός πράγμα το οποίο με ανέβασε απίστευτα. Γενικά ήμουν πολύ καλύτερα σωματικά, δεν κουραζόμουν, δεν είχα υπνηλίες όπως κάποτε και ένιωθα πολύ καλύτερα. Επανήλθαν και οι στύσεις μου σε άψογη κατάσταση. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω οτι γιατρεύτηκα και δεν ξέρω αν είναι αυτή η λύση και αν θα με βοηθήσει. Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθώ να διατηρήσω το ph σε φυσιολογικό επίπεδα, καθώς οι περισσότερες αλκαλικές τροφές έιναι φρούτα και πρασινάδα. Μαρέσει η υγιεινή διατροφή, πηγαίνω και γυμναστήριο, αλλά σίγουρα θα τύχει κάποια στιγμή να βγω το σάββατο να θέλω να πιω, να φάω το κάτι παραπάνω....Είναι λίγο ζόρικο αλλά αν είναι να λυθεί το πρόβλημά μου δεν με πειράζει.
Αυτές τις μέρες δεν μπόρεσα να τηρήσω τη διατροφή λόγω Πάσχα, Αγίου Γεωργίου κτλπ. Οι πόνοι επανήλθαν αλλά οχι σε δραματικό επίπεδο.
Θέλω παρόλα αυτά να καταλήξω στο αν είναι θέμα Χρόνιας ΜΗ βακτηριακής προστατίτιδας ή ΣΧΠΑ και όχι Χρόνια Βακτηριακής γιατί τότε πρέπει να το κυνηγήσω με αγωγές και φάρμακα λογικά.
Στην περίπτωση την Χρόνιας βακτηριακής, υπάρχει περίπτωση τα συμπτώματα να φεύγουν για κάποιους μήνες/μέρες και να επανέρχονται ?? Γιατί εμένα το ιστορικό μου κάπως έτσι είναι. Για την ακρίβεια το περασμένο καλοκαίρι ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που ήμουν ασυμπτωματικός περίπου 4-5 μήνες. Αλλά απο Σεπτέμβριο στα ίδια πάλι...Αυτή η αδρανοποίηση και η έξαρση υποδηλώνει Μη μικροβιακή προστατίτιδα ή είναι άσχετο??
Σκοπεύω να διατηρήσω την αλκαλική διατροφή, είμαι σίγουρος οτι βοηθάει, το βλέπω. Πηγαίνω και γυμναστήριο πλέον 3 μήνες τώρα. Αν καταφέρω θα προσπαθήσω και για νηστειοθεραπεία καθώς το είχα εφαρμόσει εν μέρη αυτές τις πρώτες 10 μέρες που σας είπα οτι ξεκίνησα την αλκαλική διατροφή, καθώς επειδή δεν ήξερα τι να φάω που να μην είναι όξινο, κατέληγα να μην τρώω τίποτα στην τελική....Ήταν αυτές οι 10 μέρες που ήμουν άψογα.
Θα ενημερώσω για την πορεία μου αν και θέλω και την καθοδήγησή σας. Θα κάνω μέσα στη βδομάδα άλλη μια γενική ούρων. Αν μου βγουν πυοσφαίρια και ερυθρά πως προτείνεται να κινηθώ???
Σας ευχαριστώ και πάλι καλως σας βρήκα!!

Σελίδες: [1]