Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - santan

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Η δικιά μου ιστορία
« στις: Φεβρουάριος 01, 2021, 01:22:04 μμ »
qazqaz να είσαι καλά!
Γνώμη μου είναι: Αν η αντιβίωση δεν βοηθήσει σε 1/2/3 μήνες, είναι μάλλον δύσκολο να βοηθήσει. Πήρες από όλα. Γιατί? Εννοώ, γιατί δεν σε κράτησε με μια αντιβίωση και σου έδωσε διαφορετικές? Όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, η προστατίτιδα (σαν γενικός όρος) δεν θα σε σκοτώσει. Η αντιβίωση μπορεί να πεί το ίδιο?

Απο 1.000 cfu/ml έφτασες 40. Και πάλι πολύ δεν είναι. Άρα δεν έκανες τίποτα, το αντἰθετο, "χειροτέρεψες".
"ο γιατρός είπε οτι είναι σαν να μην έχει φτάσει καν η αντιβίωση εκεί" έγραψες τον Δεκέμβρη.

Τώρα σε αυτά που ρωτάς, τι σημαίνει "ζω με αυτό". Με άλλα λόγια, χρόνιο πυελικό άλγος. Με άλλα λόγια, δεν έχω κανένα απολύτως εργαστηριακό εύρημα, άρα δεν έχω κανένα λόγο να κάνω οποιαδήποτε θεραπεία (φαρμακα/αντιβίωση) παρόλα αυτά πονάω. Όσο υπάρχει εργαστηριακό/κλινικό εύρημα, ελπίζεις στα φάρμακα. Αν τα φάρμακα δεν δουλεύουν κοιτάς τα υπόλοιπα. Διατροφή, άγχος και ξέρω γω τι άλλο. Και σε αυτό μην παρεξηγηθώ. Δεν είμαι από αυτούς που λένε στο μυαλό σου είναι έτσι?? Δεν ξέρεις όμως αν η γενικότερη κατάσταση της υγείας σου, προκαλεί συμπτώματα/μοιάζει με προστατίτιδα (έντερο, μυς, κλπ) ή το πρόβλημα είναι ακριβώς στην περιοχή της λεκάνης. Για να μην πηγαίνει η αντιβίωση στον προστάτη, μήπως μιλάμε για θέμα νερού? Ουροδόχος κύστη/νεφροί?

Αυτά όμως τα βλέπεις μόνο στο εργαστήριο και στις απεικονίσεις (υπέρηχος/μαγνητική κλπ).

Τώρα, να σου πω εγώ να αλλάξεις ουρολόγο? Να πάρεις 2η γνώμη? Άντε να στο πώ. Να σου πω να ξοδέψεις μερικά λεφτά ακόμα να επαναλάβεις εργαστηριακές? Να στο πω κι αυτό. Εδώ σημείωσε, να περάσει λίγος καιρός πριν κάνεις εξετάσεις, αλλιώς τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά.
Και τελος, στην ερώτηση να σου πω ευθέως την γνώμη μου σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός: Αν δεν βρίσκει τίποτα ο γιατρός, ουτε σημερα ουτε σε 3/6 μήνες τότε ζεις με αυτό. Όταν ο γιατρός βρίσκει αλλά δεν αντιμετωπίζει, πρέπει να ψάξει να βρεί γιατί 3-4 μήνες αντιβίωσης δεν έκαναν δουλειά. Στο μεταξύ εσύ, οφείλεις να διακόψεις λίγο τις θεραπείες, μην κάνεις καμιά άλλη ζημιά με τόσα φάρμακα.
Κάνε το σπερμοδιάγραμμα και τα λέμε.

2
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Η δικιά μου ιστορία
« στις: Φεβρουάριος 01, 2021, 10:41:56 πμ »
Καλημέρα qazqaz
θα επαναλάβω: 1000 για το μικροβιο είναι πολύ λιγο.....
Θα συμφωνήσω με το φίλο σου. Θα σταμάταγα τις αντιβιώσεις για 1 (και 2, και 3 μήνες). Πάλι σταμει μετά. Και βλέπεις. 1000 είναι πολύ λιγο αλλά έχεις πυοσφαίρια (έχεις ακόμα? τι λενε τα νουμερα?)
Προς το παρόν το "ζεις με αυτό" δεν φαίνεται να ισχύει στην δική σου περίπτωση.

Θα σου πω και πάλι: ένα πλήρες σπερμοδιάγραμμα γιατί δεν κάνεις? η υγεία του σπέρματος θα σου πει κάτι....
Μετά από 3+ μήνες αντιβίωση, χωρίς αποτέλεσμα, η αντιβίωση δεν σε βοηθάει....

3
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και όπως πάντα του δε ποιντ!Προσωπικά δεν έχω κάτι επιστημονικό να αντιπαραθέσω, η έρευνα τα λέει καλύτερα: A multimodal approach seems so far the most efficient strategy [8]Οπότε τα συμπεράσματα ο καθένας κατά την κρίση του. Καθότι και το ιστορικό του Mirwdias αν έχει κάτι να συζητήσουμε, πολύ ευχαρίστως να το ψάξουμε.Καλά Χριστούγεννα!

4
Μπορεί να τα περιγράφω ωραία αλλά εσύ τα είπες όλα στο τελευταιο. :)
τελικά και σκοπός και τρόπος για να "είμαστε" (και βάζω εισαγωγικά για να μας περιλάβω όλους όσους πολύ σωστά είπες, χεζόμαστε πάνω μας με το φόβο και μόνο ότι δεν θα μας σηκωθεί) καλά, είναι να βρούμε ο καθένας αυτό που τον εξυπηρετεί ψυχολογικά να την παλεύει και να προχωράει.

Στόχος-και μιλάω για μένα και μόνο-δεν είναι η πλήρης ίαση, ούτε να αποκτήσω επιδόσεις γκουσγκούνη με πουλί κατηγορίας μασάι. Αν μπορείς να λειτουργείς κάθε μέρα, και ακόμα κι άν σε πάρει από κάτω να βρίσκεις τρόπο να βγαίνεις πάνω, είναι σωστή αντιμετώπιση σε οτιδήποτε στραβό μας συμβαίνει. Κι αν έρθει η κυρία Πλήρης Ίαση κάποτε και μου χτυπήσει την πόρτα εγώ θα της ανοίξω σίγουρα!

Πέρα από τη φιλοσοφία ή την στάση ζωής αν θές, κι επειδή είναι για σένα είναι που μιλάμε εδώ, το μόνο που έχω δοκιμάσει και έχει δουλέψει για μένα, και στο προτείνω είναι η εναλλακτική προσέγγιση/ολιστική προσέγγιση μάλλον. Διατροφή, ύπνος, ξεκούραση, να καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει να χαλάσει και να το "μαζεύεις". Και επίσης, το θέμα που σου ανέφερα, η παθητική γυμναστική (ηλεκτροθεραπεία/TENS) για μένα κρατάει την υπερηβική περιοχή "μπαμπάκι", εξαιρετικά μαλακή, βοηθάει σε ούρηση, στύση και στάση σώματος αν έχεις αυτήν την περιοχή υπό έλεγχο. Και μετά μυς, ποδιών/πλάτης κλπ, όσο φαίνονται "παγωμένοι" και πονάνε/ενοχλούν, έχω δοκιμάσει πολλά μόνο η ηλεκτροθεραπεία βοήθησε.

Όπως φαίνεται, η περίπτωσή σου δεν έχει κάτι να κάνει με μικρόβια κλπ. Τουλαχιστον όχι πλέον. Ισως στο παρελθόν κάποια στιγμη κάτι να υπήρχε. Άρα η λογική των trigger points, και για μένα πιο πολύ η γενική αντιμετώπιση (εναλλακτική/ολιστική) ακόμα και του ελάχιστου/πιο ασήμαντου πόνου/ενόχλησης είναι κάτι που βγάζει νόημα.

5
Αφού διαβάζεις το φόρουμ θα έχεις δει και κάποιες συζητήσεις περι ψυχολογίας. Για πες την γνώμη σου. Σχέση ψυχολογίας (καθαρά) και συμπτωμάτων. Δηλαδή, όσο πιο άσχημη η ψυχολογική κατάσταση τόσο χειρότερα τα συμπτώματα? Όσο έφτιαχνε η ψυχολογία? Βλέπεις σχέση? Αν γύριζες ας πούμε πίσω τώρα που γνωρίζεις τι θα γίνει, θα άλλαζες κάτι στην αντιμετώπισή σου?

6
Από το καράτε κλπ εννοούσα. Κοίτα ναι η πορεία είναι ζόρικη. Και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν η αιτία ή η αφορμή. Ίσως σε εκείνο το στάδιο να μην έγινε κάτι σωστά από πλευράς διάγνωσης, μετά πέρασε από τα φάρμακα/θεραπείες/μόνο του κλπ (εννοώ ότι από λίγο βοήθησαν πολλά πράγματα). Έφυγαν και τα περισσότερα συμπτώματα και τελικά σε έφτασε στην σημερινή κατάσταση.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Σήμερα, σε σχέση με πρίν 5 χρόνια πως είσαι? Μιλάω για ένταση συμπτωμάτων και γενικά πόσο σε επηρρεάζει σε σχέση με τότε? Σίγουρα ψυχολογικά έχεις ανέβει, έχεις δει διαφορά αλλά αναρωτιέμαι αν τελικά τα σημερινά σου συμπτώματα είναι ένα ποσοστό των αρχικών, ή η ένταση είναι η ίδια (έστω και αν κάποια από τα αρχικά συμπτώματα έφυγαν). Η σκέψη που κάνω, γιατί μου φαίνεται δεν είμαι ξεκάθαρος, αν μπορούμε να δούμε κάτι από την πορεία των συμπτωμάτων να μας δώσει κάποια ιδέα.....

8
Καλά ήταν... Μονοσάνδαλος ;) έχει κλείσει πλέον.

Βλέπω πολλά κοινά. Λες αν υπάρχει περίπτωση. Περίπτωση υπάρχει. Αλλά γιατί μόνο πέος? Γιατί δεν έχεις τράβηγμα σε όρχεις? Άλλα μυικά θέματα, προσαγωγούς, κλπ γύρω γύρω? Και ωραία το έπιασες με ασκήσεις κλπ. Γιατί δεν δούλεψε? (Στο σημείο που δεν δούλεψε) και πιο σημαντικό, γιατί δούλεψε (αυτό που σε βοήθησε όντως)? Καταλαβαίνεις πιστεύω. Κάνω την ίδια ερώτηση με διαφορετικούς τρόπους. Για να βρεις μια υπόθεση και να προχωρήσεις.

Η υδροκήλη νομίζω ότι προέρχεται από την κοιλιά. Και αυτό που έχουμε πολύ κοινό, είναι το σφίξιμο μεταξύ αφαλού και πέους. Έχεις πάρει κανα περίεργο συμπλήρωμα για γυμναστήριο κλπ?

9
Τα ίδια κουρδιλίκια από τότε. (που το θυμήθηκα χαχαχαχα)
Σε καταλαβαίνω για αυτό και μιλάω. Εγώ τώρα: Νεύρωση παχέως εντέρου από 10 χρονών. Πολύ αγχώδης γενικά και πάντα. Αυτό με το υγρό στον πρωκτό το έχω ακόμα και σήμερα κάποιες φορές. Σαν να είσαι λερωμένος, μόνο που δεν είσαι αλλά είναι αυτή η αίσθηση. Η κοιλιά μου, χαμηλά, δηλαδή από αφαλό μέχρι και την αρχή του πέους μια περίοδο ήταν "παγωμένη". Στην αφή ένιωθα κρύο. Και απίστευτα σφιγμένη. Με το TENS το ελέγχω και βλέπω σημαντική διαφορά. Φαντάσου για αρκετά χρόνια, η υδροκήλη μου ήταν σε άσχημη κατάσταση. Το πρωί καλά, μέχρι το απόγευμα οι όρχεις κρεμόντουσαν, το σακούλι σαν να μην είχε υγρό μέσα. Και συχνοουρίες, και ακόμα και τουαλέτα αρκετές φορές την ημέρα. Φαντάσου πάλι, από εποχή γεωργούλα, ξύπναγα, πρωινό, τουαλέτα, γυμναστική και μετά αναφορά. Το κρατάω μέχρι σήμερα, δεν φεύγω από το σπίτι αν δεν πάω τουαλέτα αλλιως το πιθανότερο χέστηκα! Ιστορικό μου μπορείς να δεις από το προφίλ μου.

Πίσω στην αιμάτωση. Δεν με ικανοποιεί η εξήγηση. Κάτι λείπει. Σίγουρα το ένα σκέλος είναι αυτό που σου ανέφερα, ο ισχαιμικός πόνος. Τα συμπτώματα από τον "στραγγαλισμό" της "σωλήνας" (οποιαδήποτε φλεβα/αγγείο κλπ εννοώ σωλήνα=blood container). Έχεις ένα λάστιχο ποτίσματος και το σφίγγεις. Δεν περνάει νερό. Μπορεί να σκάσει από τη βρύση, αλλά το σφίξιμο αυτό, στην δική σου περίπτωση, δεν βλέπω να δικαιολογεί την απώλεια αίματος από το πέος σε τέτοιο βαθμό που να βλέπεις διαφορά στο μέγεθος. Ούτε σε κατάσταση ηρεμίας δηλαδή έχεις σωστή ροή αίματος, δεν είναι μόνο θέμα στύσης. Έχω την εντύπωση όμως ότι υπάρχει και κάτι ακόμα. Ελπίζω να είναι κατανοητό έτσι όπως το γράφω. Και νομίζω ότι το μυστικό κρύβεται κἀπου σε σχέση με το πέος. Δεν έχεις πλέον άλλα συμπτώματα που δεν είναι αναμενόμενα. Αλλά γιατί το πέος δεν γεμίζει σωστά? Συμφωνείς? Βασικά έχω καταλάβει ακριβώς την σημερινή σου κατάσταση?

10
Γεια σου mirwdias! λμχ βεβαια αλλά πέρασα τα περισσότερα. Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας βέβαια...
Συμφωνώ σε όλα. Αναρωτιέμαι μόνο, να βλέπεις διαφορά στο πέος, σημαίνει ότι δεν έχει αρκετό αίμα. Να το τραβάνε "χαλασμένοι" μυς και να μαζεύει δεν γίνεται. Άρα μιλάμε για σαμπρέλα που δεν φουσκώνει σωστά. Όχι γιατί δεν το θέλεις, γιατί δεν φουσκώνει. Συμφωνείς? Αυτό αναφέρεται στο "δοχείο" που γεμίζει με αίμα, για να γίνει η στύση. Άρα δεν γεμίζει? Δεν γεμίζει αρκετά? Αίμα μπαίνει αλλά φεύγει? Κουβέντα κάνουμε έτσι, από την δική μου εμπειρία προσπαθώ να βρώ μια υπόθεση όπως σου είπα και να δω αν μπορεί κάπως να αποδειχθεί ή όχι.
Αίσθημα υγρού? Εννοείς στον πρωκτό? Από έντερο πως είσαι? Γενικά? Άλλα θέματα έστω και ασήμαντα?

11
Γιάννη να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων για τα καλά σου λόγια για το φόρουμ. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να βλέπουμε ότι ακόμα κι αν κάποιος δεν συμμετέχει ή δεν ρωτάει κάτι, παρακολουθεί και οφελείται από εδώ.
Να υποθέσω 521/505?

Μια ερώτηση. Λες ότι το πεος είχε συρρικνωθεί. Έκανες κάποιο υπέρηχο? Τι σου είπαν οι ουρολόγοι? Καταλαβαίνω ότι για κάποιο λόγο η κυκλοφορία του αίματος δεν ήταν σωστή όπως το περιγράφεις, αλλά δεν βλέπω κάποια υπόθεση, κάποια εξήγηση για αυτό.

Λες πολλά και σημαντικά. Συμφωνώ απόλυτα ότι ο αγχώδης χαρακτήρας και τα μυοσκελετικά θέματα είναι παράγοντες που προκαλούν την χρόνια μορφή των συμπτωμάτων. Ένα μικρόβιο, ότι και να είναι δεν μπορεί να κάθεται για χρόνια και να τα κάνει όλα. Τα αντιβιωτικά θα το πιάσουν. Για πολλούς μάλλον ισχύει ότι ποτέ δεν θα ακούσουμε το γιατι. Γιατί ξεκίνησε το πρόβλημα στην αρχή του. Ποιά είναι η αιτία. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Προσωπικά έχω ακούσει από τον ουρολόγο μου την εξήγηση "ισχαιμικός πόνος", δηλαδή πρόβλημα στην κυκλοφορία του αίματος στην ευρύτερη περιοχή, και νομίζω ότι είναι το μόνο λογικό σαν εξήγηση. Μετά από πολλά, εγώ βρήκα την λύση στην ηλεκτροθεραπεία (TENS) και όσο κι αν είναι "χωρίς εξήγηση" είμαι καλά.

Μια ακόμα ερώτηση. Έχεις κάνει σπερμοδιαγράμματα λες, και ήταν "καθαρά"? Το σπέρμα δεν έδειχνε πυοσφαίρια ή μειωμένη ποιότητα σπέρματος?

12
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό/Συμβουλή/Βοήθεια
« στις: Δεκέμβριος 24, 2020, 10:29:09 πμ »
Στο σπέρμα θα πρέπει να έχεις τιμές. Ποσότητα, κινητικότητα, μορφολογία κλπ.
Όπως και να έχει, η γνώμη μου είναι όπως στην είπα πρίν.

Για την σύντροφο, αν δεν έχει κάτι, συμπτώματα, δεν υπάρχει λόγος νομίζω να κάνει κάποια εξέταση για αυτό το λόγο. Αντίστοιχα όμως, πιστεύω ότι και οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τεστ παπ κλπ κάθε τόσο από την στιγμή που είναι ενεργές σεξουαλικά.
Καλά Χριστούγεννα!

13
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: Ιστορικό/Συμβουλή/Βοήθεια
« στις: Δεκέμβριος 23, 2020, 04:08:29 μμ »
groegas καλως ήρθες στην παρέα. Μετακίνησα το θέμα σου στην ενότητα με τα ιστορικά καθώς ταιριάζει καλύτερα εδώ.
Στην περίπτωσή σου.
Τα μικρόβια που βρήκες, θυμάσαι τι νούμερα σου έδιναν οι εξετάσεις?
Το σημαντικό: Ψυχραιμία. Μην περάσεις στο επίπεδο που το μικρόβιο είναι έμμονη ιδέα. Μην. Don't. Μην το κάνεις. Δεν αξίζει. Ελπίζω αυτό να σου απαντάει το ερώτημα. Και θα σου πω γιατί σε λίγο.
Βρήκες μικρόβια και ανταποκρίθηκες στα φάρμακα. Σούπερ. Το ξεχνάς? Όχι βεβαια. Μια φορά το 6μηνο/χρόνο, κάνε επαναληπτικές εξετάσεις, παρακολούθησε την κιρσοκήλη και κάνε και ένα σπερμοδιάγραμμα. Και αν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προκύψει, κατευθείαν στο γιατρό. Πάλι εξετάσεις, πάλι εργαστήριο.

Από το τεράστιο βουνό με το πακέτο συμπτωμάτων που έβλεπες στην αρχή, αυτή τη στιγμή είσαι σχεδόν ασυμπτωματικός. Άρα, για να σου απαντήσω το γιατί που είπα παραπάνω. Ψυχραιμία, για να μην φτάσεις ενώ είσαι καλά, το κεφάλι σου να τα κάνει όλα σαλάτα (για να το πω ευγενικά). Προσωπικά έχω περάσει και μπορώ να σου πώ περνάω κάποιες φάσεις που η στύση/λίμπιντο/αίσθηση στη σεξουαλική επαφή να είναι κάτι λιγότερο (ακόμα και πολύ λιγότερο) από τέλεια. Δεν έχω εξήγηση να σου δώσω, και δεν έχει και σημασία. Εφόσον δουλεύει το εργαλείο, δεν πονάς, δεν υπάρχουν κλινικά/εργαστηριακά ευρήματα που να υποστηρίζουν το αντίθετο, προχωράς με τη ζωή σου. Όπως είπα, πονηρεμένος. Αν κάτι αλλάξει, κατευθείαν στο γιατρό. Αν όμως δεν υπάρχει εύρημα και σύμπτωμα, κάνε ότι σε ικανοποιεί και βγάλε από το μυαλό σου ότι ένα μικρόβιο "παραμονεύει" να σε σκίσει.

Ίσως ακόμα, να βάλεις και την σύντροφο στο "παιχνίδι". Εξήγησέ της, συζήτα το, πες της να βοηθήσει λίγο, να ξεπεράσεις την ιδέα. Βοηθάει πολύ.15
Ιστορικό Αναγνωστών / Απ: ιστορικό tuxaios
« στις: Δεκέμβριος 16, 2020, 11:46:33 μμ »
Tuxaios να είσαι καλά!
Δύο διευκρινήσεις:
Προσωπικά, είμαι καλά. Πέρασα πολλά, καμιά φορά έχω ψιλοενοχλήσεις, αλλά έχω μάθει και κάνω αυτά που πρέπει για μένα και δεν έχω κανένα θέμα.
Η πρόθεσή μου παρεξηγήθηκε. Δεν ακυρώνω ούτε μπορώ να ακυρώσω γιατρό. Όπως έχεις δει τουλάχιστον στο φόρουμ, γιατροί έχουν κάνει λάθη. Αν μπορείς να επιβεβαιώνεις ότι σου λένε είναι μια χαρά. Εγώ αυτό προσπαθώ να πετύχω με όποιον μιλάω εδώ. Ιδέες και τρόπο σκέψης έχω. Γιατρός δεν είμαι. Αυτό που θα σου πώ όμως πάλι, αν δεχτείς ότι κάτι παίζει με τον προστάτη, χωρίς συμπτώματα, χρειάζεσαι τουλάχιστον στοιχεία. Ευρήματα.

Ότι θες τα λέμε πάλι!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10