#15 23 Οκτωβρίου, 2012, 03:21:58 ΜΜ Τελευταία τροποποίηση: 24 Οκτωβρίου, 2012, 04:29:20 ΜΜ από Super Ban
Παράθεση από: markelos στις 23 Οκτωβρίου, 2012, 11:41:13 ΠΜ
Super ban: Ανυπόφορη θα έλεγα και το διαφορετικό με την δική σου φάση  ,ήταν το οτι σε εμένα το σπέρμα πεταγότανε μακριά .Πάρα πολύ μακριά !Ίσως και 2 μέτρα !Σε αυτό βοήθαγε το οτι το σπέρμα ,λόγο της μεγάλης παραμονής του  και υπομονής του , γινότανε σαν νερό ....Εξού και ο εντυπωσιακός του όγκος .


Απο οσο ξερω το σπέρμα οσο παραμένει τοσο γινεται πιο πυχτο.Η συχνη εκσπερμάτωση το αραιώνει ή αν υπάρχει κάποιο θέμα με το σπέρμα και την γονιμότητα.
Όσο το σπέρμα  παραμένει στις κύστες και αφού έχει παραχθέι απο τον σχετικό μηχανίσμο που προηγείται ,γίνεται πιο ρευστό όσο περνάει η ώρα .

Δηλαδή, όταν ξεκινάς να κάνεις φάση με μια κοπέλα και ερεθίζεσαι , η περιοχη αυτή αιματώνεται ,σπέρμα παράγεται και περιμένει την ώρα του για να εκτοξευθεί στις σπερματοδόχες κύστες.Όταν η εκσπερμάτιση καθυστερεί ,αυτό ρευστοποιήται λόγο της αύξησης της θερμοκρασίας της περιοχής και εκτοξεύεται απο την  ουρήθρα σε υδαρή κατάσταση.Παρομοιάζεται σαν πλημύρα απο πολλούς ,επειδή χάνει την αρχική του σύνθεση λόγο αναμονής και απλώνει χωρίς συγκολήσεις  όπου πέσει.

Είναι ακόμα δηλαδή μία περίπτωση υδαρής εκσπερμάτιση που υφίσταται στον άντρα .

Πιο ηχτό/κανονικό το σπέρμα   γίνεται ,όταν ο ρυθμός εκσπερμάτισης ειναι φυσιολογικός για την ηλικία όπου και έχω θίξει σε άλλο θέμα , per week .Όταν έχεις φυσιολογικούς ρυθμούς εκσπερμάτισης την εβδομάδα και το σπέρμα σου είναι υδαρές ή ιδαίτερα πηχτό  και με κροκκιδώσεις ,κάτι συμβαινει και χρήζει έρευνας .

Άλλο όμως το ένα και άλλο το άλλο ,ελπίζω να ξεμπερδεύτηκες τωρα που έγινα πιο σαφής.
Εμφάνιση στα 28-29.Καψίματα,γδαρσίματα,διακοπές στην ούρηση.Πόνος στο περίνεο ,τσούξιμο μετά/κατά την εκσπερμάτιση.Συχνουρίες.Παροδικά στυτικά προβλήματα,δύσκολη εκσπερμάτιση ,υδαρή,ολιγοσπερμία παροδική και που και που στεγνή.Πόνοι χαμηλά στην μέση.Αντιμετωπίστηκε ως σήμερα με πολλαπλούς τρόπους και πάμπολλα αντιβιοτικά κτλ . Σήμερα είμαι όπως ήμουν  πριν βρεθώ στην πάθηση ,είμαι καλά και   είμαι θεραπευμένος ,έπρεπε να αλλάξω πολλά και να κόψω ακόμα πιο πολλά .

Σε συνέχεια της νευρομυϊκής θεωρίας, διαβάστε το ακόλουθο πολύ ενδιαφέρον άρθρο-μαρτυρία:
http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=683.0

Ηλικία εμφάνισης 39 (αρχές 2011). Αρχικά πόνος στη βουβωνική περιοχή, επιτακτική ούρηση και κίτρινο χρώμα σπέρματος. Αργότερα συχνουρία, νυχτουρία, σπανιότερα τσούξιμο, μικροενοχλήσεις κατά την στύση και την εξπερμάτωση. Πλέον σχεδόν καλά με χαλάρωση, αποφυγή εντάσεων και στρες, τρέξιμο, αραιή εκπερμάτωση, μασάζ, διατάσεις.

Αν κάποιος θέλει να με ρωτήσει για την γνώμη μου σε κάτι ας ποστάρει στο forum ώστε να μπορούν να διαβάσουν και άλλοι που μπορεί να ενδιαφέρονται. Όχι με προσωπικό μήνυμα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Και όχι στο chat.

Δεν έχω (δεν γνωρίζω) πολλά πράγματα να απαντήσω σε ερωτήσεις ανθρώπων που πιστεύουν ότι έχουν μια μικροβιακή πάθηση και ρωτούν για αντιβιώσεις και μικρόβια πέρα από αυτά που έχω γράψει εδώ: http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=654.0 και http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=227.0 και http://www.chronic-prostatitis.com/index.php?topic=239.0

Σε μία ανάρτηση, όλα όσα συζητάμε και μας ταλαιπωρούν χρόνια.
Από την σουηδική εγκυκλοπαίδεια Praktisk Medicin.

Highlights;

* "Χρόνιο πυελικό άλγος και όχι χρόνια προστατίτιδα".

* "Στην πραγματικότητα δε σχετίζεται καθόλου με τον προστάτη".

* "Τα αντιβοτικά δεν προσφέρουν τίποτε περισσότερο από ό,τι τα πλασέμπο" (εδώ διαφωνώ, καθώς θεωρώ ότι τα αντιβιοτικά προσφέρουν στον ασθενή μέσω των παρενεργειών τους - δηλαδή για τους λάθος λόγους - αλλά σε κάθε περίπτωση έχει σημασία η κάθετη διατύπωση του συντάκτη)

* Για τη θεραπεία, συνιστάται παρακεταμόλη, δηλαδή...DEPON!

http://www.iatrikipraktiki.com/sjukdomar/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81/

Ηλικία 50 ετών. Σφίξιμο στη λεκάνη από την παιδική ηλικία λόγω "αγωγής τουαλέτας". Κάποια συμπτώματα ουρολοίμωξης σε συνδυασμό με συχνουρία και δυσουρία με οδηγούν στον ουρολόγο τον Οκτώβριο του 2013. Διάγνωση οξείας προστατίτιδας με σχετικά αυξημένο PSA. Θεραπεία με cipro. Εξαφάνιση των συμπτωμάτων της ουρολοίμωξης αλλά επιδείνωση των υπολοίπων. Αύξηση του PSA στους επόμενους μήνες στα 3400. Ψυχολογική προετοιμασία για βιοψία. Αντιβίωση. Λήψη Saw Palmeto τον Σεπτέμβριο του 2014 που αρχικά κάνει θαύματα. Με παράλληλη σχεδόν χορήγηση αντιβίωσης, το PSA πέφτει στα αρχικά επίπεδα για να αρχίσει να ανεβαίνει ξανά στις αρχές του 2016.  Σωματική κόπωση, θεαματική υποχώρηση της σεξουαλικής επιθυμίας, κατάθλιψη. Νέα αντιβίωση, ελαφρά βελτίωση, δοκιμές με σιτοστερόλη και κουερσετίνη χωρίς μεγάλη βελτίωση, αλλά σχετική σταθεροποίηση. Κατάσταση υποφερτή.

Μάιος 2017: Το PSA ξεπερνά τις 4500 μονάδες και ο λόγος f-PSA/t-PSA πέφτει στο 0,14. Διενεργείται βιοψία, αρνητική σε σχέση με κακοήθεια.